Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabınıza Gizemli Şıklık

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
Önce adınızın baş harfini süslü bir biçimde yazıp, ayakkabıya sert bir cisimle izini çıkartıyorsunuz. Sonra kendinden yapışkanlı pulları yapıştırıp ışıltılı bir görünüm elde ediyorsunuz.

rhinestone-wedding-shoe-templates.jpg

do-it-yourself-wedding-shoes.jpg

rhinestone-wedding-shoes.jpg

punch-rhinestone-pattern.jpg

add-rhinestones-to-shoes.jpg

finished-rhinestone-wedding-shoes.jpg

kaydirigubbakcemile5 ay ne kadar farklı ilk kez görüyorum ama birine senin diğerine onun harfini yazsan o da olur opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorumm amaaa bizim ikimizin de baş harfi M :))) yine aynı kapıya çıkıyooo :p

kaydirigubbakcemile3 ay ilahi çok güldüm ya eşinin ismi dört harfli bi isimse iki harfini sağa iki harfini sola yap kaydirigubbakcemile5 benimki :asigim: GE :asigim:

kaydirigubbakcemile5 ay ne kadar farklı ilk kez görüyorum ama birine senin diğerine onun harfini yazsan o da olur opuyorumnanaktan

ben ce deee, çok hoş gözükmüş bence yaaa:)

Son düzenleme:
ben ce deee, çok hoş gözükmüş bence yaaa, ben yaparım şahsen ilerde :)

evet canım bende yaparım valla uğraşmaksa uğraşmak ne olacak ki uğraşırım sevgiyle :asigim: hatta topuğun görünen tarafına yapmak geldi aklıma ama çok abes durabilir diye düşündüm bilmiyorumkismile

Saçma, ayakkabının altına bekar kızların adı yazılır ve bence daha sempatik durur..Zaten baş harfleri arabanın arkasına yapıştırıyorlar, ayrıca ayakkabının altını kim görecek boshayallersmile

O kısma bekar kızları yazsanda silinmezki:)
eğerki fotoğraf çekimlerinde ayakabıları kullanacaksanız orjinallik kaynak adına yapılabilir bişey
ama çekimlerde kullanılmayacaksa deyat olarak gereksiz

Back