• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabıları... Bakmayan pişman olur :))

devammm

Eklentiler

• $ayakkabı.jpg
    $ayakkabı.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $gelin_ayakkabilari_3.jpg
    $gelin_ayakkabilari_3.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 66
  • $Gelin_Ayakkabilari_8.jpg
    $Gelin_Ayakkabilari_8.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
çok şık modeller fakat bende bazı arkadaşların dediği gibi önü açık ayakkabıları gelinliğe yakıştırmıyorum.. abiye modellere gider bu tarz ayakkabılar .....

boyum biraz daha uzun olsaydı ben beyaz converse giymeyi istiyordum:delphin:
ama sanırım bende topukluya talim edecegimmafoldumben

Arkadaşlar bu resimdeki ayakkabıyı nereden bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardım....

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 77
:1hug:aslında ayaklarıma çok uymasına rağmen parmak kısmı açık ayakkabıyı bende sevmiyorum hem bizimde fazla boy farkımız yok bu kadar topuklu giyemeyeceğim

oooooo bu topukluları giyebilen var mı aranızda

bennnnnnnaklinialirimsmile çok seviyorum ve rahat gelıyor bana düz taban giyince belim ağrıyor:çok üzgünüm: bayanı çok zarif gösteriyor bence topuklu ayakkabılar yada ben çok kokoşummbayanssulusmile

nişanlımla aramda 15 cm var

nişanda 7 cm topuk giydim gene kısa kaldım yanında bu defa önden de yüksek topuklu giyip 10 farkı 5 cm ye kadar indirmek:)

vereliniortak süper fikir bayanlarda çare tükenmez..ayrıca şimdiden hayırlı olsun diyorum:nazar:

güzel ayakkabılar bende yüksek topuklu düşünüyorum . ee boydan kaybedince napalım biraz acısını çekicez güzel olmak için kaydirigubbakcemile3

bence bunlardan gelin ayakkabısı olmaz..abiye altı bunlar.bir de benim tarzım değil.kendi alanlarında güzel ayakkabılar ona bir şey diyemem

Back