Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabıları... Bakmayan pişman olur :))

güzeller ama çok rahatsızlar ve gelinlik altına değilde abiye altına süper olurlar.
gelin ayakkabısının topuklu olması gelinin boyu damattan çok kısa değilse şayet çok gereksiz.
yok yere ayak ağrıtıyor...

nişanlımla aramda 15 cm var

nişanda 7 cm topuk giydim gene kısa kaldım yanında bu defa önden de yüksek topuklu giyip 10 farkı 5 cm ye kadar indirmek:)

Bence daha çok abiye kıyafet altına giyilebilir, gerçi gelin ayakkabısı diye bir konsept var mı bilemiyorum. Boyum 1.80, nişanlımın boyu da 1.80 haliyle saçıma bile biraz kabarık fön çektirsem ondan uzun olurken, bu modeller sanırım bana hayal :) Bence gene de kalçanın çok düz durmaması için biraz topuk vücudu daha güzel gösterir ama merdiven inileceği/çıkılacağı, hiç oynamam diyenin bile 2 tur oynayacağı ve ortalama minimum 2 saat sürecek bir düğün, düğün yemeği için hele de alışık olmayanlara bence işkence gelebilir buradaki 10 santimlik topuklu ayakkabılar.

bencede hepsi çok şık gelinliğin ağırlığına göre tercih edilebilir bu ayakkabılar...fakat benimde aramızda boy farkı olduğu için ben gelinliğimi çok klasik almayacağım için beyaz converse yaptırıcam taşlı özel olarak o yüzden topuklu hayal benim için heheheh....

arkadaslar bende dün aldım geln ayakkabımı ama bende taşlı modelleri pek sewemedim nedense .. bej-sedef tonlarında aldım . düz sade ama sık bir şey. düğünden sonrada kullanabilecegim bir şeyi tercih etmek istedim.. beta gelin serisine göz atmanızı öneririm.

zevk meselesi ama ben gelinlik altına açık burunlu ayakkabı sevmiyorum.tüm parmaklar dışarda ciddiyetsiz duruyor.

modeller hos ama cok sıradan bence cok farklı modeller degıl ve bence dugunde kesınlıkle duz ve rahat ayakkabı gıyılmelı ben oyle yapıcam babet gıyıcem

Wuww benimkide böle ince topuktu ve süslüydü sallantılı sallantılı hatta isim yazmaya gelen arkadaşlar ayakkabılarıma bitmişti. Hala da çok seviyorum ayakkabılarımı. Çok şıklar.

Bu arada ben parmaklı modelleri çok seviorm özellikle ayakları ince parmakları güzel olan bayanlar giymeli yoksa gerçekten herkeste güzel durmuo ama ben kesinlikle önü kapalı sivri burun tarzları sevmiorm.:umursamaz:

işte birkaç model size

Eklentiler

• $5.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $44.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $53.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $ayakkabh.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…