Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabıları... Bakmayan pişman olur :))

Ayakkabılar gerçekten çok güzel ve şıklar bende çok beğendim....
Ama gelinliğin altına giyilcek tarzda değiller...
gelinliğin altına ben her tarafı açık ayakkabı yakıştıramıyorumm...
tabi bu benim görüşüm...

çok kötü bu modeller bence.
daha sade ve duru aynı zamanda o önemli günde ayağımızı rahat ettirecek ve sıkıntı yaratmayacak tarzda ayakkabıları tercih ederim.

Ben bunu giyersem gelin ne oynakmış derler allama
Daha düşük topukları yok mu?acaba beendimde bi kacını:icecream:

hepsi güzel bu modellerin ama ben ilk resimdeki ayakkabıları beğendim çok şık ve sadeler giymeye çalışacağım çünkü nışanlımla aramda biraz boy farkı var en azından dans ederken zorlanmamak istiyorum bakalım ne kadar yüksek giyebileceğim.

soldan dokuzuncu arkadaşımda vardı. sonrasında da giymek için bu renk almıştı. çok hoşş hepsii

ben cok rahat yürüyorum topuklularla cokta seviyorum ilerde dügünüm fln olursa insallah o günleri görebilirsem hic sorun yasamam :)
converse bence sacma olur sonucta özel bi gün insan bi kere evleniyo herseyiyle dört dörtlük olmasi lazim bence tabi bu benim fikrim converse giyenlerede bisey demiyorum:)

evet gelin ayakkabası değil ama gelin ayakkabısınıda bi kere giyiyorsunuz bu tarz ayakkabıları her zaman giyebilirsiniz. hepsi de birbirinden güzel ve çok şıklar... bana göre bir kadını 1 ayakkabı 2 çanta şıklığını gösterir ve zerafetini yansıtır...

çok şık çok zarifler eminim ayaktada göründüğünden daha şık duruyordur.
bu kadar yüksek topuk kullanamayan biri olarak da olsa çok beğendim vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…