• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabıları... Bakmayan pişman olur :))

Güzel modeller topukluya alısık olmayanlar converse gıysın bence :D beyaz converse :) yoksa bu ayakabı yuzxunden cogunun dugunu ezıyete donusuyor

Bu ayakkabılar çok güzeller topuklu ayakkabılar çok zarif duruyor çok özeniyorum ama malesef ben rahat edemiyorum o yüzden düğünümdede babet giyicem zemuszemus

bencede çok güzel modeller gönderenin ellerine sağlık düğün arifesinde olan biri için güzel paylaşımlar opuyorumnanaktan

içlerinde sadece bilekten taşlı olanları beğendim.diğerleri sahne ayakkabısı gibi..bunlardan aslında gelinlik ayakkabısı olmaz.çünkü parmaklarınız özellikle uzunsa çok kötü durur.öne kayar ayaklarınız ve merdivenden falan ineceğinizide düşünürsek çok kötü bir görüntü....:1no2:

hepsi de çok güzeller , ama ben degil bunlarla dans etmek filan yürüyemem bile. ben bir beyaz converse alıp taşlarla filan süslemeyi planlıyorum :) zaten nişanlım sadece 4 cm uzun benden istesem de topuklu giyinemem :)

hepsi de çok güzeller , ama ben degil bunlarla dans etmek filan yürüyemem bile. ben bir beyaz converse alıp taşlarla filan süslemeyi planlıyorum :) zaten nişanlım sadece 4 cm uzun benden istesem de topuklu giyinemem :)

Bende cnm hem boy porbleminden hemde rahatlık açısından giyemem modeller çok hoşuma gitti topukluya alışık arkadaşlara faydalı olur diye düşündüm

süperler bunları görmüştüm ben o zamanda süperler demiştim kaydirigubbakcemile3

güzeller ama oheyecandan böyle topuklu ayakkabıyı giymeyi beeceremeyen bana dersen sakatlanırım herhalde
amagüzeller

yüksek topuk giyebilenler içn çk hoş bence..benm biraz düşünmem lazm :)

Back