Düğün gelin anı defteri alan varmı..?

İnternette satılıyor. Ben de alacağım. Nikahta ve düğünde belediyeden ayaklık ayarlamaya çalışacağım. Bir yere koyarım ve belki anons yaptırırım, isteyen gelir yazar ya da elden ele dolaştırırlar. Bence çok hoş bir şey!

kızlar bende bi sitede gördüm kiralanıyor 80 tl ye,bi kürsü, anı defteri, tüylü kalem vs. çok güzel hazırlanmış.sitenin adını veremiyorum ama alışveriş pasajda yapılır dimi

elden ele dolaştırma fikri cazip gelmiyor, kürsüsüyle salonun çıkışında durmalı isteyen çıkarken yazabilir.

ilaaakii düğünnn günüüüü yazdırmanız gerekmıyo arkadslarr bı hafta önceden bıle başlayabilirsınız düğün günüde koyarsınız yazmayanlar yazar önemli olannn evlendıkten sonraaa okumanız zaten düğün telasıyla kosturmasıyla en önemli kişilerr yazamıyooo

Ben kendim yaptım defterimi. Bu işlerle uğraşıyorum çünkü. Daha sonra bebeğimin doğumunda ve yaş günlerinde gelenlere yazdırdım. Çok güzel bir hatıra olacak ailemiz için.
Tavsiye ederim kızlar.

ya bende kendım yapmak istıyorumm bı arasdırayım dedım uygun defter bile bulamadım kırtasıye kırtasıye dolandım kumasmı kaplayım kagıtmı kuması nasıl yapıstırcam yapıstırıcı iz bırakıyoo silikon denesem olurmu acaba acıkk yardımm:) nüffennnnnnnnn

Ben düğünümde yaptırmıştım kalemi defteri ve anı defterini aldık standı kiraladık Çokda güzel süslenmişti .Çok güzel bir anı oldu. Ama öyle 80 tl filan değildi defteri 45 tlye aldık . Çünkü evlenen arkadaşlarıma düğün hediyesi olarak anı defteri ve kalemi veriyorum .

Bende İstiyorum ilerde İnş Sevgilimle Baş Harflerimiz Olsun İstiyorum Üstünde :asigim:

Ben kendim yaptım defterimi. Bu işlerle uğraşıyorum çünkü. Daha sonra bebeğimin doğumunda ve yaş günlerinde gelenlere yazdırdım. Çok güzel bir hatıra olacak ailemiz için. Tavsiye ederim kızlar.

Siz yapıp satıyor musunuz?

Son düzenleme:
düğünümde mutlaka olacak.. arkadaşın düğününde bi garsonu görevlendirdiler.ailelerden başlamak üzere bütün masalara dolaştırdı defteri.. şimdi okuyoruz da iyi ki yapmışız diyo. çok güzel şeyler yazılmış.güzel bir anı.nikah şekerci ve davetiyecilerde rahatlıkla bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…