Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemin ederim utandım. kısa ve net
Aboowww utancımdan izleyemembi de tarkan stüdyoya gelirmiş nevruzla tanışmaya![]()
Bu hatunu Yılmaz Morgül'le tanıştırsınlar, Morgül'de survivora katılmış, geçen burada haberini gördümde uykum kaçtı
Bari Acun yapmasaydı![]()
bi de tarkan stüdyoya gelirmiş nevruzla tanışmaya![]()
bende bundan korkuyorum. umarım Tarkan öyle bir şey yapmaz. yeni albüm reklamı gibisinden. işte o zaman ülkeyi tamamen kapatıp çıkalım :)
Gerçekten izlemiyorum chessnası ya onuda mı izlemiyonlitfen ama memleketine bu kadar yabancı olma
özellikle dün çok zevkliydi valla![]()
Gerçekten izlemiyorum chesssurvivoru en son Türkiye Yunanistan zamanı seyrettim, evlilik programlarınıysa sevmediğimden seyretmedim, anca annem veya bu programları seyreden biri yatılı gelecek o zaman onların hatrına açtım seyretsinler diye
İnanır mısın Muhteşem Yüzyılın çakmasını yaptılar ya Kösem Sultan tek bir bölümüne baktıysam Mune değilim, kanal zaplarken bile denk gelmeyeyim diye hızlı geçiyorum
A-ha annemi çok andım arıyor, umarım Nevruz'dan bahsetmez![]()
Evet çok arada kanal değiştirirken görüyorum günde 2 tane geliyor heralde.Bu kadının talibi çokmu kı?![]()
Kenan Beren saat ile evli.. Öbür kenan da sinem koballa evlenecek.. Eli boş dönecek.. ÜzgünüzTarkan nisanli tatlim , kenan var elimizde olma mi![]()
Haha ben buhranlı günlerimin birinde oturdum ciddi ciddi izledim. Nevruz Tarkan'ın ekrana yansıtılmış fotoğrafından dudağını öptüAz daha ırzına göz dikecekti adamın
Kenan Beren saat ile evli.. Öbür kenan da sinem koballa evlenecek.. Eli boş dönecek.. Üzgünüz![]()