- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Bir altın bile istemediğin için düğünle alakalı en ufak isteğin gözüne batıyor. Bu arada neden altın istemedin? Ailesi de mi takmadı? Evlenmeyi düşünüyorsa bunları da yapmalı erkek tarafı. Nişanlının tavrı hoş değil cimri bir adam olduğu kesin hem altın istemiyorsun hem de kendi düğününde istediğin şeylere karşı çıkıp laf ediyor. Erkek tarafı bunlardan yüz bulduğu için her zaman bir şeyler isteme taraftarıyım sonucu sizin nişanlınız gibi oluyor.eeee çok şey istiyorsun diyor
Ailemden bir şey bekleme her şeyi ben tek başıma yapacağım dedi. Cimri bir adam hiç değil aslında ama geleneklere ve çevreye bağlı olduğunu düşünüyorum. Altını istemedim çünkü borcunu evlendikten sonra birlikte ödeyeceğiz ortak kasa sonuçta yani bu şey gibi olmuyor mu sana hediye aldım ama hadi birlikte ödeyelim.. Ne anlamı kalıyor ki?Bir altın bile istemediğin için düğünle alakalı en ufak isteğin gözüne batıyor. Bu arada neden altın istemedin? Ailesi de mi takmadı? Evlenmeyi düşünüyorsa bunları da yapmalı erkek tarafı. Nişanlının tavrı hoş değil cimri bir adam olduğu kesin hem altın istemiyorsun hem de kendi düğününde istediğin şeylere karşı çıkıp laf ediyor. Erkek tarafı bunlardan yüz bulduğu için her zaman bir şeyler isteme taraftarıyım sonucu sizin nişanlınız gibi oluyor.
Balayı konusuna gelirsek bu konuda dişli olman lazım hem bir şey istemeyeceksin hem de balayı olmayacak? böyle saçmalık mı var. Gerekirse sert bir dilde konuş şimdiden rezervasyon yapalım ben balayı istiyorum diye dişlerini göster eğer yapmazsan evlendiğinde gezmeye de zor gidersiniz ona da laf eder
Altın ile borç ödeyeceksen zaten istemenin anlamı yok ki sonuçta altın sana özel takılan sana ait olan bir şey. Ama benden size tavsiye her şeye tamam demeyin balayı konusunda israrcı olun o kendi geleneklerine göre düğün istiyorsa sen de diyeceksin ki bizde de adet bu şekilde ailem böyle istiyor yapmamız şart diyeceksin sert olacaksınAltını istemedim çünkü borcunu evlendikten sonra birlikte ödeyeceğiz ortak kasa sonuçta yani bu şey gibi olmuyor mu sana hediye aldım ama hadi birlikte ödeyelim.. Ne anlamı kalıyor ki?
Çok doğru söylediniz ya. Benim küçücük isteklerim göze batıyor çünkü bir şey istemiyorum.Bir altın bile istemediğin için düğünle alakalı en ufak isteğin gözüne batıyor. Bu arada neden altın istemedin? Ailesi de mi takmadı? Evlenmeyi düşünüyorsa bunları da yapmalı erkek tarafı. Nişanlının tavrı hoş değil cimri bir adam olduğu kesin hem altın istemiyorsun hem de kendi düğününde istediğin şeylere karşı çıkıp laf ediyor. Erkek tarafı bunlardan yüz bulduğu için her zaman bir şeyler isteme taraftarıyım sonucu sizin nişanlınız gibi oluyor.
Balayı konusuna gelirsek bu konuda dişli olman lazım hem bir şey istemeyeceksin hem de balayı olmayacak? böyle saçmalık mı var. Gerekirse sert bir dilde konuş şimdiden rezervasyon yapalım ben balayı istiyorum diye dişlerini göster eğer yapmazsan evlendiğinde gezmeye de zor gidersiniz ona da laf eder
Saf olma kuzum zaten eş adayının az çok maddi durumunu biliyorsundur ona göre istekte bulun zoru oyna benim tavsiyem bu emin ol sen olmasan x bir şahıs olsa neler neler isterdi artık istemeyen bir insan yok yani.Çok doğru söylediniz ya. Benim küçücük isteklerim göze batıyor çünkü bir şey istemiyorum.
Adil es adayinız bencil. Manipule etmesin sizi izin vermeyinEvlilik arefesindeyim. Malumunuz hayat çok pahalı her çiftin yaşadığı ekonomik problemleri biz de yaşıyoruz. Göze görünmeyen ama bir anda dağ oluveren tonlarca masrafımız oluyor. Ben düğün istemeyen tarafım çünkü artık düğünün gereksiz olduğunu düşünüyorum. Güzel bir nikahla sonrasında da küçük bir kutlamayla bu işi halledebileceğimiz görüşündeyim ama nişanlım sürekli "benim o düğünü öyle de böyle de yapmam lazım" gibi şeyler söylüyor ve ciddi anlamda düğün sıkıntısına girmiş durumda. Neden? Çünkü düğün yapmazsa akrabalar laf edermiş.. (Onlar Erzurumlu, biz Edirneliyiz)
Aileleri karıştırmayı düşünmüyoruz çünkü o ailesinden bir şey beklemiyor. Ben de çalışıyorum iki yıldır ve her şekilde masrafları bölüşüyoruz ama biriktirdiğim para ortada. Geçen gün bana takılacak bileziklerden bahsediyordu ve ben de borçla bilezik takma, evlendikten sonra senin benim yok kendi bileziğimi ödemek istemiyorum saçma geliyor bilezik falan istemiyorum dedim uzun süre tartıştık. Bugün de balayını yapamayabiliriz dedi. Milletin çenesini kapatmak için düğünü yapıyorsak balayı da yapacağız dedim bana yardımcı olmuyorsun asıl beni zora sokan sensin, beni maddi olarak yalnız bırakıyorsun, inşallah birbirimize destek oluruz, bencilsin gibi gibi şeyler söylüyor.. Düğün istemiyorum, takı makı hiçbir şey istemiyorum daha nasıl destek olabilirim ki? Ben yanlış mıyım acaba ya, gerçekten bencil miyim?
Borç hesabı var.Simdi doğuya gittikce altına önem verirler.Kultur farkından dolayı birbirinizi idare etmelisiniz.
Evlilik arefesindeyim. Malumunuz hayat çok pahalı her çiftin yaşadığı ekonomik problemleri biz de yaşıyoruz. Göze görünmeyen ama bir anda dağ oluveren tonlarca masrafımız oluyor. Ben düğün istemeyen tarafım çünkü artık düğünün gereksiz olduğunu düşünüyorum. Güzel bir nikahla sonrasında da küçük bir kutlamayla bu işi halledebileceğimiz görüşündeyim ama nişanlım sürekli "benim o düğünü öyle de böyle de yapmam lazım" gibi şeyler söylüyor ve ciddi anlamda düğün sıkıntısına girmiş durumda. Neden? Çünkü düğün yapmazsa akrabalar laf edermiş.. (Onlar Erzurumlu, biz Edirneliyiz)
Aileleri karıştırmayı düşünmüyoruz çünkü o ailesinden bir şey beklemiyor. Ben de çalışıyorum iki yıldır ve her şekilde masrafları bölüşüyoruz ama biriktirdiğim para ortada. Geçen gün bana takılacak bileziklerden bahsediyordu ve ben de borçla bilezik takma, evlendikten sonra senin benim yok kendi bileziğimi ödemek istemiyorum saçma geliyor bilezik falan istemiyorum dedim uzun süre tartıştık. Bugün de balayını yapamayabiliriz dedi. Milletin çenesini kapatmak için düğünü yapıyorsak balayı da yapacağız dedim bana yardımcı olmuyorsun asıl beni zora sokan sensin, beni maddi olarak yalnız bırakıyorsun, inşallah birbirimize destek oluruz, bencilsin gibi gibi şeyler söylüyor.. Düğün istemiyorum, takı makı hiçbir şey istemiyorum daha nasıl destek olabilirim ki? Ben yanlış mıyım acaba ya, gerçekten bencil miyim?
Nurrrrr millete verdiğin akılları kendin hiç kullanmıyorsun biliyorsun değil mi?Borç hesabı var.Simdi doğuya gittikce altına önem verirler.Kultur farkından dolayı birbirinizi idare etmelisiniz.
Bana göre dügün cok gerekli degil baskalarini eglendirmek icin bir kac saat icin tonca para harcaniyor. Tamam egleniyorsun onca paraya aciyorum .bende istemedim esim ve ailesi cok istedi dugun yapma durumlarida vardi .yapmadim cok güzel balayim oldu dugunde eglendigimi. Orda daha fazlaca eglendimEvlilik arefesindeyim. Malumunuz hayat çok pahalı her çiftin yaşadığı ekonomik problemleri biz de yaşıyoruz. Göze görünmeyen ama bir anda dağ oluveren tonlarca masrafımız oluyor. Ben düğün istemeyen tarafım çünkü artık düğünün gereksiz olduğunu düşünüyorum. Güzel bir nikahla sonrasında da küçük bir kutlamayla bu işi halledebileceğimiz görüşündeyim ama nişanlım sürekli "benim o düğünü öyle de böyle de yapmam lazım" gibi şeyler söylüyor ve ciddi anlamda düğün sıkıntısına girmiş durumda. Neden? Çünkü düğün yapmazsa akrabalar laf edermiş.. (Onlar Erzurumlu, biz Edirneliyiz)
Elalem sussun diye düğün yapıp (yine kendi eğlencenizi bile düşünmüyor) asıl keyif alacağınız balayını iptal etmek istiyorsa ben bu adamdan korkarım. Bugün bunlardan korkan, yarın elalem diye diye sizi nelerle karşı karşıya bırakır bir düşününEvlilik arefesindeyim. Malumunuz hayat çok pahalı her çiftin yaşadığı ekonomik problemleri biz de yaşıyoruz. Göze görünmeyen ama bir anda dağ oluveren tonlarca masrafımız oluyor. Ben düğün istemeyen tarafım çünkü artık düğünün gereksiz olduğunu düşünüyorum. Güzel bir nikahla sonrasında da küçük bir kutlamayla bu işi halledebileceğimiz görüşündeyim ama nişanlım sürekli "benim o düğünü öyle de böyle de yapmam lazım" gibi şeyler söylüyor ve ciddi anlamda düğün sıkıntısına girmiş durumda. Neden? Çünkü düğün yapmazsa akrabalar laf edermiş.. (Onlar Erzurumlu, biz Edirneliyiz)
Sizin teyzeniz, dayınız belediye binasında evlendi diye tüm Erzurum halkı öyle mi yapıyormuş bilmiyordum. Bizimkiler yapmadı. Heeyyy Erzurumlu nişanlımın ailesi gör bak böyleler de var örnek aaaalllll bu hemşehrileriniiiiiiyalancıya bak ya.
Annemler erzurumlu. Teyzelerim, dayılarım belediye binasındaki nikahla evlendiler. Düğün yapmadılar. Tanıdık, akrabalardan da öyle düğün müğün olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?