İyi günler.
Bugünü bekliyordum bebek bezi indirimini. Gerçekten indirim var mı diye? Fakat sepete attığımda indirimli adı altında adet başına yansıyan fiyat normalden fazla. Yani indirim yok maaselef. Her zaman aldığım fiyattan fazla geliyor. Bilinsin istedim.
Abi hangi oto koltuğunu alacaksiniz ?Oto koltuğunda akülü arabada ki durum söz konusu değil : ) Sanırım yurdumun insanı bayilerde gerçek otomobil kalmayınca şaşırıp akülü araba kuyruğuna girmiş : )
Bu arada oto koltuğunda söylediğim durum söz konusu değil. Akşama kadar stok tükenmezse bir deneme alışverişi yapacağım.
Nasıl yani gerçekten mi ? 1 yildan fazladir prima kullanicisiyim. Gerçekten uyguna aldim. Haa gecen seneki fiyat degil tabi ama 2 ay onceden azdi.İyi günler.
Bugünü bekliyordum bebek bezi indirimini. Gerçekten indirim var mı diye? Fakat sepete attığımda indirimli adı altında adet başına yansıyan fiyat normalden fazla. Yani indirim yok maaselef. Her zaman aldığım fiyattan fazla geliyor. Bilinsin istedim.
Abi hangi oto koltuğunu alacaksiniz ?
Nasıl yani gerçekten mi ? 1 yildan fazladir prima kullanicisiyim. Gerçekten uyguna aldim. Haa gecen seneki fiyat degil tabi ama 2 ay onceden azdi.
İyi günler.
Abi neden bu peki arastirmissinizdir siz var mi bir sebebi ? 9 36 olan bundan 1000 tl daha fazla olandan farki ne ?Kidfix III M Isofixli Oto Koltuğu 15-36 kg bunu düşünüyorum. Hatta şubat indirimini bildiğim için bak aşağıda ki fotoğrafı mağazada 6 Ocak tarihinde çekmişim. Evet fiyat aynı ve ürün stokta var.
Eki Görüntüle 3202466
Eki Görüntüle 3202467
bu ikinci fotoğraf fotonun hangi tarihte nerede çekildiğini gösteriyor. Ebebek 41 Burada mağazasında 6 Ocak'ta çektim.
Prima'daisabel 'de aynı şeyi söyledi. Lakin akülü araba stok sorunu canımı sıktı benim. Yukarıda da yazdığım gibi 1 ürün koyup kampanya yapıyorlarsa veya millet akülü araba için sıraya girmişse bilemem...
Evet abi ben hep takipteyim çünkü uyguna geldi benim bezler. Akülü hic bakmadim ama dün gittiğimizde sadece 1 adet vardi magazada.Prima'daisabel 'de aynı şeyi söyledi. Lakin akülü araba stok sorunu canımı sıktı benim. Yukarıda da yazdığım gibi 1 ürün koyup kampanya yapıyorlarsa veya millet akülü araba için sıraya girmişse bilemem...
Vayyy arkadaş ne akülü arabaymis buSiz bir yerde hata yapmış olabilir misiniz?
11 Ocak tarihinde ; 299 TL'ye almışız,
Eki Görüntüle 3202484
bugün bu ürün ; 223 TL
Eki Görüntüle 3202488
tek bez fiyatı 3.93 TL iken bugün 2.93 TL adamlar yapmış indirim.
ama ben hala akülü arabasında takıldım kaldım...
Abi neden bu peki arastirmissinizdir siz var mi bir sebebi ? 9 36 olan bundan 1000 tl daha fazla olandan farki ne ?
Evet abi ben hep takipteyim çünkü uyguna geldi benim bezler. Akülü hic bakmadim ama dün gittiğimizde sadece 1 adet vardi magazada.
Abi orta halli saglam bisey al gec. Iki uc tanitim ile meshur olan markalara para dokmeye degmez. Zaten sen daha 25 sene dokeceksin. Simdi hesapli olmak lazim.piyasaya çıkış tarihleri farklı biri ödüllü biri değil abidik gubidik. Lakin son dakika bundan da vazgeçtik bundan dışarıyı göremiyormuş bebeler bende sinirlendim kendiniz bulun ne haliniz varsa görün dedim.
Bu paraları vermeye bu kadar abartmaya gerek yok, neymiş çarpışmayı önleyiciymiş. Açıkçası bu pazarda insanları kullanıyorlar gibi geliyor bana...
ben çözemedim o işi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?