Gelen giden akıl veriyor.

Zayıf durdum belki eşimin karaktersizliğini, iki yüzlülüğünü görünce.. Yani bu adam bana söz vermişti seni ailemin yanında ezdirmem diye yapınca aynı şeyleri haliyle kötü oldum..

Mesela hastalandım annesi ile gelip bir kere iyü misin diye sormadı akşama kadar. Nazlanıyormuşum sıtma tuttu artık annemi aradım sonra şımarıksın ne var sormadıysa diyor kv

Ben oyle kocayi bogazlarim sonra ikisini birden evden sopayla kovarim. Esinizde is yok bu adamla devam etmek istediginizden emin misiniz

İş zaten yok bi kere boşanmaya kalktım beni memlekette herkese rezil ettiler geri döndüm aileme sardılar baktım.. Ama artık bilmiyorum nereye kadar sürer

Etsinler bosar giderdin onune bakardin. Geri donmek niye? Cocuk var mi ve meslek var mi?

Bana kimse yorum yapamaz çünkü bana verdikleri akıllar için olan aklını bana harcama diyorum ama burada tuhaf olan herkesin bilmesi. Anlatıyorlar ki biliyorlar.
Aynen benim kv olmayan şeyleri anlatmıştı yeğenine, yani eşimin teyzesinin kızına, teyze kızı 55 yaşında falan, kadın beni doğum yaptığımda aradı sözde hayırlı olsun diyecek, bir başladı bu, seninde oğlun oldu, gelinin sana kötü davransa hoşuna gider mi, 20 sene sonra sende kv olacaksın bla bla, hep kızıyorum ya kendime hazır cevap değilim diye. Yine cevap veremedim. 4 günlük lohusa oturdum ağladım.

Öyle zamanda ver teli bana berbat şeyler söylerim. Telefonunuzdan arama aldık terör örgütüne , almaya gelicez derim

Gevşek ağızlı erkek en nefret ettiğim erkek tipi. Eşiniz böyle biriyse ömür boyu mutsuzluk garanti. Aile içinde yaşanan aile içinde kalmalıydi. O annesi ona buna anlatinca daha mı iyi olacak sandı? Oğlunun yuvasına bir darbe de kendisi vurmuş oluyor. Analı ogullu birbirlerinden farkları yok.

Vallaha bana kalirsa ev içinde olanlar ev içinde kalmalı dışarıya yansitilmamali ev içinde olanlarda akraba olsun baska insanlar olsun kimseyi ilgilendirmez yani ister sert ol ister duygusal ol ister hergun esinle kavga et acikcasi bu sizinle konuşan insanları hic ilgilendirmez öyle birşeyde ben direk lafi sokarım haddiniz olmayan işlere burnunuzu sokmayin derim ben uzulcegime karsimdaki bunu soran akil veren gevşek düşünsün üzülsün haksizmiyim iyi diye bildiklerimiz hep kuyumuzu kazanlar oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…