- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Zayıf durdum belki eşimin karaktersizliğini, iki yüzlülüğünü görünce.. Yani bu adam bana söz vermişti seni ailemin yanında ezdirmem diye yapınca aynı şeyleri haliyle kötü oldum..Bu durumlar herkesin başında var kv siyle çok iyi anlaşan dört dörtlük olan çok nadir insanlar var . Sen bir kere bile onlara karşı zayıf durursan onlar için her zaman kötü olirsin ama her zaman güçlü ve hiç bir sırrıni vermezsen onlarla aranda daha çok mesafen olur . Bence bundan sonra mesafeni koru yoksa çok üzülürsün
Mesela hastalandım annesi ile gelip bir kere iyü misin diye sormadı akşama kadar. Nazlanıyormuşum sıtma tuttu artık annemi aradım sonra şımarıksın ne var sormadıysa diyor kv
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben fiziki olarak boğazlarim herhalde doğru değil evet ama bu nasıl bir insan yaBen oyle kocayi bogazlarim sonra ikisini birden evden sopayla kovarim. Esinizde is yok bu adamla devam etmek istediginizden emin misiniz
İş zaten yok bi kere boşanmaya kalktım beni memlekette herkese rezil ettiler geri döndüm aileme sardılar baktım.. Ama artık bilmiyorum nereye kadar sürerBen oyle kocayi bogazlarim sonra ikisini birden evden sopayla kovarim. Esinizde is yok bu adamla devam etmek istediginizden emin misiniz
Bu adama sinirlenincs ben kötü oluyorumBüyük konuşmak istemiyorum ama ben fiziki olarak boğazlarim herhalde doğru değil evet ama bu nasıl bir insan ya
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben fiziki olarak boğazlarim herhalde doğru değil evet ama bu nasıl bir insan ya
İş zaten yok bi kere boşanmaya kalktım beni memlekette herkese rezil ettiler geri döndüm aileme sardılar baktım.. Ama artık bilmiyorum nereye kadar sürer
Bana kimse yorum yapamaz çünkü bana verdikleri akıllar için olan aklını bana harcama diyorumbubendegilim aynı şey başıma gelmişti. yorum alabilirmiyiz senden.
Aynen benim kv olmayan şeyleri anlatmıştı yeğenine, yani eşimin teyzesinin kızına, teyze kızı 55 yaşında falan, kadın beni doğum yaptığımda aradı sözde hayırlı olsun diyecek, bir başladı bu, seninde oğlun oldu, gelinin sana kötü davransa hoşuna gider mi, 20 sene sonra sende kv olacaksın bla bla, hep kızıyorum ya kendime hazır cevap değilim diye. Yine cevap veremedim. 4 günlük lohusa oturdum ağladım.Bana kimse yorum yapamaz çünkü bana verdikleri akıllar için olan aklını bana harcama diyorumama burada tuhaf olan herkesin bilmesi. Anlatıyorlar ki biliyorlar.
Çocuk ve meslek var.. İnanın herşey bitmişti yani sadece boşanmak kalmıştı bi akraba geldi arayı buldu yani eşin düzeldi yemin etti vs tabiki yalannnnEtsinler bosar giderdin onune bakardin. Geri donmek niye? Cocuk var mi ve meslek var mi?
Öyle zamanda ver teli banaAynen benim kv olmayan şeyleri anlatmıştı yeğenine, yani eşimin teyzesinin kızına, teyze kızı 55 yaşında falan, kadın beni doğum yaptığımda aradı sözde hayırlı olsun diyecek, bir başladı bu, seninde oğlun oldu, gelinin sana kötü davransa hoşuna gider mi, 20 sene sonra sende kv olacaksın bla bla, hep kızıyorum ya kendime hazır cevap değilim diye. Yine cevap veremedim. 4 günlük lohusa oturdum ağladım.
Eşiniz aile içi meselelerin aile içinde kalmasi gerektigini ögrenmedikçe bu sorun çözülmez.Kv buraya geldi her yere yaymış iç sorunları
Ha s.....tirBu insanlara ne tepki vermeli..
Vallaha bana kalirsa ev içinde olanlar ev içinde kalmalı dışarıya yansitilmamali ev içinde olanlarda akraba olsun baska insanlar olsun kimseyi ilgilendirmez yani ister sert ol ister duygusal ol ister hergun esinle kavga et acikcasi bu sizinle konuşan insanları hic ilgilendirmez öyle birşeyde ben direk lafi sokarım haddiniz olmayan işlere burnunuzu sokmayin derim ben uzulcegime karsimdaki bunu soran akil veren gevşek düşünsün üzülsün haksizmiyim iyi diye bildiklerimiz hep kuyumuzu kazanlar oldu çünküMerhaba arkadaşlar. Sıkıntı şu evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum.. Bunu duyan insanlar sürekli bana akıl vermeye çalışıyor. Ya kandil için aradığım insan bile dün bana akıl veriyor yok sertsin sen çok, eşine karşı tatlı dilli ol vs. Ya sanane ya? Eşimin ailesi de susmadığı için herkes her özelliğim hakkında yorum yapıyor. Gerçekten delircem.. İşin içine girsen öyle mi? Yani insan sinirleniyor ama onca yapılan haksızlığa sinirlenmemek mümkün mü ya? Bu insanlara ne tepki vermeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?