Gelen arama

İsim benzerliği olma ihtimali yok. İnsanların geçerken falan hep yüzüne bakıyorum ya da merdivenlerde falan işte. Ben de kendime sinir oluyorum
Niye isminiz dünya üzerindeki tek isim mi ? Bu arada yaptığınız çok yanlış

Eee ne oldu biri sizi arayınca? Diyelim ki yanlış numara değil, isim benzerliği değil, bilerek aradı. Ne oldu yani? Bu kadar takıntının anlamı ne?
Kim olduğunu bilmediğiniz birinin sizin numaranızı alıp arayacak cesareti bulup araması ,etrafınızda böyle biri olması şu dönemde rahatsız edici değil mi sizce

Ya aramış sonra yanlış demiş kapatmış işte. Neden bu kadar üzerine düştünüz anlamadım ki? Ben olsam asla geri aramaz, kardeşime de aratmazdım.. unuturdum giderdi..

Kim olduğunu bilmediğiniz birinin sizin numaranızı alıp arayacak cesareti bulup araması ,etrafınızda böyle biri olması şu dönemde rahatsız edici değil mi sizce

Normal şartlarda bu taciz derdim. Sizin durumunuzda değil. Sizi aramış olsa konuşurdu zaten. Çok rahatsız olduysanız bunun yöntemi karşıdaki insanı tekrar tekrar arayarak taciz etmek değil, engelleyip geçmektir.

Bana bir gün tanımadığım biri mesaj atmıştı. Tanıyamadım kimsiniz diye sorunca başka bir numara mesaj atip "ben abisiyim niye rahatsız ediyorsun, ilk sen mesaj attın" diye hesap sormuştu

Artık telefon numaralarımız gizli değil, bir sebeple (alışveriş, ürün iade, kargo vb) verdiğimiz telefon numaraları reklam vb sebeplerle her gün defalarca aranıyor, velhasıl hepimiz bilmediğimiz numaralardan aranıyoruz, bu durumdan rahatsızsanız telefonların numara engelleme özelliği var onu kullanmalısınız ya da tanımadığınız numaraları açmayacaksınız, bakınız daha yeni ekonomi profesörü bilmediği bir numaradan aranmış ve dolandırılmış.

Tanımıyorsanız telefonu açmayın konuşmayın.

İnsanlara neden bakıyorsunuz onu çözemedim arayan kişi için konuşmuyorum ama bu şekilde çoğu zaman davetkar bir görünüm sergileyip yanlış anlaşılmalara yol açabilirsiniz.
Arama olayına gelince olabilir abartmayın.

Büyük ihtimalle seni aradı. Sonra lafları toparlayamadı, ne yapacağını bilemedi, yan çizmeye karar verdi aniden. Üstünde durmana gerek yok, konuşmak isterse arar tekrar. Çıkma teklifi falan yaparsa görüşmek isterse kibarca reddedersin oldu bitti. Ama sen bana baktın diye hak iddia edecek hali yok. Bu arada dik dik olmasa da insanlara bakma huyu bende de var, ama zor duruma düşürmem kendimi. Sen de dozu ayarlasan iyi olur yetişkin insansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…