Gelen arama

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba, dün biri aradı cep telefonumu, açtım. Kimsiniz dedi siz kimi aramıştınız dedim benim ismimi söyledi. Dinliyorum evet dedim. Ne için aramıştınız konuşmak için dedi. Nerden aramıştınız beyfendi dedim konu neydi falan dedim. Sen ismimi söyledi değilsin dedi kapattı. Bir kaç dakika sonra aradım açmadı. Bu arada nerden arıyorsunuz deyince şehir söyledi doğru beni aradı. Sonra erkek kardeşime arattım ama ismim yine geçmedi. Yanlış oldu yanlışlıkla oldu abicim dedi ona. Belki hala anlamadı doğru ismi aradığını. Hiç bilmediğin birinin adını telefonunu alıp araması rahatsız edici.

Benim insanların gözüne gözüne bakma gibi kötü bir yönüm var. Tanışmayıp konuşmasam da mesela işyerinde. Bundan mı cesaret aldı bilmiyorum

Ekleme: Yukarıda bahsettiğim gibi ben insanların yüzüne bakıyorum anlamsızca. Mesela önceki gün işyerinde bilgisayarın başında bir kız arkadaşla benim işime bakıyoruz. İki erkek arkadaşta 2 metre ötemizde konuşuyor. Ben başımı kaldırıp 2-3 kez suratına baktım adam da ister istemez baktı. O gün iş için beni aramıştı konuşmuştuk falan onla. Ve bir de insanlara hep espriyle yaklaşıyorum hep bir sevimli davranmaya çalışıyorum sanki. İnsanlar bana ayrıca dönüp iyi günler falan demesini önemsiyorum. Aslında bu gelen telefondan dolayı da dediğim gibi kendime çok kızıyorum. İşyerinde herkes çok dedikoducu. Ben bekarım ve bu istemsiz davranışlarımla ne düşündükleri hatta bu gelen telefon beni rahatsız etti. Bu saçma Halim neden anlam veremiyorum.Uzun yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

Yeni ekleme: Kimin aradığını farkettim.İşyerinden bir destek personeli. Benim bu milletin yüzüne bakıyorum dediğim ve kendime çok kızsam da evet son zamanlarda anlamsızca baktığım biriydi. Benimle işe başlayan bir erkek arkadaş var işyeri grubu falan olduğu için numaramı kesin ondan almıştır. Onunla da bir kaç kez yüzyüze geldik selam vermedim. Şimdi bu arayan hergün işyeri girişinde beni görüyor ve ben sert bir şekilde içeri giriyorum ama bana baktığını camdan falan yansıyor görüyorum. Offf ne diyorsunuz ben rahatsız oldum.

Son düzenleme:
Belki isim benzerliği oldu ve adam ses yabancı gelince kapattı.. Bu kadar takılmaya gerek var mı cidden ? Ayrıce insanların gözüne gözüne bakarım ne demek?

Boşverin. Konuşmak istememiş demek ki

İsim benzerliği olma ihtimali yok. İnsanların geçerken falan hep yüzüne bakıyorum ya da merdivenlerde falan işte. Ben de kendime sinir oluyorum

İsim benzerliği olma ihtimali yok. İnsanların geçerken falan hep yüzüne bakıyorum ya da merdivenlerde falan işte. Ben de kendime sinir oluyorum
Ya siz herşeyi böyle kafanıza çok takıp büyütür müsünüz ? İş arkadaşlarımdan biri evlenme teklif etti geçenlerde.
Ben evliliği düşünmüyorum deyip hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum adama. Bende mi tuhaflık var ulen. Kendimden şüphe ettim şu an

Maalesef evet. Biraz suçu kendimde arıyorum. Manasızca, duran insanın yüzüne bakıyorum halbuki tanımam etmem. Tahminim işyerine geçici gelen şoförlerden biri. Ya da kim diye tedirginde oldum.

Maalesef evet. Biraz suçu kendimde arıyorum. Manasızca, duran insanın yüzüne bakıyorum halbuki tanımam etmem. Tahminim işyerine geçici gelen şoförlerden biri. Ya da kim diye tedirginde oldum.
Yaw hala kim diye mi düşünüyorsun

Bu sizde takıntı olmuş Normal değil şu haliniz

Bence sizinle aynı isimde başka birini aramış, sesinizden o olmadığını anlayınca da kapatmış. Kardeşinize de yanlışlık olduğunu söylemiş zaten.

Numaranızı nasıl edinmiş bilmiyorum ama herkesin telefonuna bir vesile ile kaydettiği hatırlamadığı biri olabilir. Yanlış kişileri aradığım olmuştur benim de.

Niye bu kadar takıldınız ki?

Ben çok sinir olurum birini yanlışlıkla ararsın sonra daha kendini kurtaramazsın ondan yok geri arar yok akrabasına aratır sizi aramış olsa zaten siz çıkmışsınız telefona niye konuşmasın arayan? Belli ki adınız aynı denk gelmiş ama sizi aramamış işte. Rahat bırakın insanları

Daha önce hiç aranmadınımız mı? Konuşmak isterse konuşurdu zaten ? İyi ki adamı, konuşmadığı için savcılığa vermek ile tehdit etmemişsiniz

Daha önce hiç aranmadınımız mı? Konuşmak isterse konuşurdu zaten ? İyi ki adamı, konuşmadığı için savcılığa vermek ile tehdit etmemişsiniz
İyi ki nikah masasına götürmemiş hemşire.adamçaz yakayı zor kurtarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…