- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Boşverin. Konuşmak istememiş demek kiMerhaba, dün biri aradı cep telefonumu, açtım. Kimsiniz dedi siz kimi aramıştınız dedim benim ismimi söyledi. Dinliyorum evet dedim. Ne için aramıştınız konuşmak için dedi. Nerden aramıştınız beyfendi dedim konu neydi falan dedim. Sen ismimi söyledi değilsin dedi kapattı. Bir kaç dakika sonra aradım açmadı. Bu arada nerden arıyorsunuz deyince şehir söyledi doğru beni aradı. Sonra erkek kardeşime arattım ama ismim yine geçmedi. Yanlış oldu yanlışlıkla oldu abicim dedi ona. Belki hala anlamadı doğru ismi aradığını. Hiç bilmediğin birinin adını telefonunu alıp araması rahatsız edici.
Benim insanların gözüne gözüne bakma gibi kötü bir yönüm var. Tanışmayıp konuşmasam da mesela işyerinde. Bundan mı cesaret aldı bilmiyorum
Ya siz herşeyi böyle kafanıza çok takıp büyütür müsünüz ? İş arkadaşlarımdan biri evlenme teklif etti geçenlerde.İsim benzerliği olma ihtimali yok. İnsanların geçerken falan hep yüzüne bakıyorum ya da merdivenlerde falan işte. Ben de kendime sinir oluyorum
Maalesef evet. Biraz suçu kendimde arıyorum. Manasızca, duran insanın yüzüne bakıyorum halbuki tanımam etmem. Tahminim işyerine geçici gelen şoförlerden biri. Ya da kim diye tedirginde oldum.Ya siz herşeyi böyle kafanıza çok takıp büyütür müsünüz ? İş arkadaşlarımdan biri evlenme teklif etti geçenlerde.
Ben evliliği düşünmüyorum deyip hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum adama. Bende mi tuhaflık var ulen. Kendimden şüphe ettim şu an
Yaw hala kim diye mi düşünüyorsunMaalesef evet. Biraz suçu kendimde arıyorum. Manasızca, duran insanın yüzüne bakıyorum halbuki tanımam etmem. Tahminim işyerine geçici gelen şoförlerden biri. Ya da kim diye tedirginde oldum.
Maalesef evet. Biraz suçu kendimde arıyorum. Manasızca, duran insanın yüzüne bakıyorum halbuki tanımam etmem. Tahminim işyerine geçici gelen şoförlerden biri. Ya da kim diye tedirginde oldum.
İyi ki nikah masasına götürmemiş hemşire.adamçaz yakayı zor kurtarmışDaha önce hiç aranmadınımız mı? Konuşmak isterse konuşurdu zaten ? İyi ki adamı, konuşmadığı için savcılığa vermek ile tehdit etmemişsiniz
İsim benzerliği imkansız. Basbaya beni aradı ama üslubumdan dolayı konuşamadı. Bunda dalga geçecek ne varİyi ki nikah masasına götürmemiş hemşire.adamçaz yakayı zor kurtarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?