- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Emin olun gerçekten geçim derdinde olan bir insan kol ve sırt kaslarını pek düşünemezler, nerden ekonomi yapsam da çocuğumun her ay midesine azcık bi et girebilsin diye düşünür... İkincisi alt tarafı kahve demişsiniz ya haftanın 5 günü çalıştığınızı öngörürsek bu da ayda 130 liranızı sadece kahveye veriyorsunuz demektir ki Türkiye şartlarında bu bile büyük para hele ki yeni evlenmiş ve tüm giderleri ile birlikte borç ödemek zorunda kalan çiftler için... Empati kuramadığınız için asıl siz komiksiniz....
Kol ve sirt kasi hatta tum kaslar saglik acisindan dusunulmeli. Dusunmeyen kendine kiymet vermiyordur.
Ister ultra luks salona aylik 2500 lira oder, ister belediyenin ucretsiz kursuna gider. Ister kendisi temel bilgisi varsa evde spor yapar.
Gecim derdiyle bunun ne alakasi var? Vucuduna gerekli ozeni gosterip gostermemekle alakasi var...
Siz oyle bir yazmissiniz ki toplu tasima kullananlarin spor yapmasina gerek yok, kendi arabasini kullananlar spor yapip para sacmak zorunda gibi.
Starbucks olayini da siz 5000 de alsa her sabah starbuckstan kahve alanlar gecinemez seklinde yazdiginiz icin vurguladim :) her insan borc odemiyor ki hanimefendi. Neden celallendiniz? Konu sahibi de pek borc odemeyecek durumda. 5000 alan kisi keyfine 130 lira da harcamasin mi?
Evlenirken kim neden bu kadar borc yapiyor ki?
Para yoksa zaruri seyler alinir evlenilir. Ben hic borcsuz evlendim. Cunku gereksiz hic bir seyi almadim. Dugun de yapmadim.