- 21 Temmuz 2022
- 61
- 80
Merhaba . Derdim başımdan aşkın. Geleceğim adına çok endişeliyim ,bu sene sınav senem 12. sınıf olacağım ve ben hiçbir şey yapmadım. Orta okulda iyi kötü çalışırdım ,tembel bir insandım ama en azından teşekkür alıyordum. Sözelim iyiydi o kurtarıyordu beni . Sonra LGS den sonra anadolu lisesine kayıt oldum. 9. sınıfın 2. döneminde virus çıktı . Okul yüzü görmeyince saldım kendimi doğru düzgün kitap bile açmadım sonra 11. sınıf oldum .Bu sınıf da he hı diyesiye geçti, şimdi 12 oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Sıkılıyorum çalışırken kendimi veremiyorum.Masanın başından kalktığım zaman hiç bir şey öğrenmemiş gibi hissediyorum .Boşuna çabalıyormuşum gibi geliyor . Konular yetişmeyecek zorlanacağım diyorum kendi kendime ama ona rağmen çalışmıyorum . EBOB EKOK gibi en kolay şeyleri bile unutmuşum.9. sınıfta gözüm kapalı çözüyordum. Önceden haftada 1 kitap bitirirdim şimdi o da yok. Çok üzülüyorum kendime ailemin tek çocuğu benim ve benden beklentileri var eziliyorum bunun altında.TM deyim ama sözelden gireceğim Gastronomi istiyorum ama bir türlü adım atamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum