Geleceğin Biricik Yönetmeni

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
MERHABA,
EFENDİM ŞU ANDA KARŞINIZDA GELECEĞİN BİRİCİK MİNİCİK AMA ÇOK ÜNLÜ YÖNETMENİ CEDO DURUYOR
BAŞLIKDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ İLERDE FİLM YÖNETMENİ OLMAYI ARZU EDİYORUM
AMA İYİ BİR YÖNETMENİN İYİ BİR FOTOĞRAFÇI OLMASI GEREKİR BEN NEYİME LAZIM DEMEYİP ÖNCELİKLE FOTOĞRAFÇILIK OKUYACAĞIM DAHA SONRADA ÖYLE BİR YÖNETMEN OLMAK İSTİYORUMKİ ÇEKTİĞİM FİLMLER GİŞE REKORLARI KIRSIN YAPTIĞIM FİLMLERDE ÖYLE BİR EFEKTLER OLSUNKİ MİLLET AĞZI AÇIK İZLESİN HAYRETLE ŞAŞKINLIKLABENİ AYAKDA ALKIŞLASINLARM İSSTİYORUM
ÇOK ŞEY İSTİYORUM AMA ÇALIŞIĞP BİR GÜN BUNLARI ELDE EDECEĞİME İNANIYORUM BİR GÜN AMA BİR GÜN DÜNYANIN EN ÇOK İZLENEN EN ÇOK BEĞENİLEN FİLMİ BAŞLARKEN
OYUNCULAR...
SENARİST...
YAPIMCI...
YÖNETMEN
SEDEF KENDİR NAMI DİYAAR CEDO
YAZACAK
VE SİZ AA BU KADINLAR KULÜBÜNDEKİ BİZİM MİNİK CEDO DEĞİLMİ
DİYECEKSİNİZ
İŞTE BEN O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ BU DÜŞÜNCELERİN HAYALLER DİYARINDAN ALINTI OLMAMASINI BİR GÜN EV KADINI OLUP TORUNLARIMA HAYALLERİMİANLATMAK DEĞİLDE TORUNLARIMIN
BENİM ÜNÜMÜ DUYUP
VAYY VBE BİZİM BÜYÜKANNEMİZ NASIL BİR ÜNLÜYMÜŞ DÜNYADA TANIMAYAN YOK ÇOK ÜNLÜ BİR YÖNETMEN KEŞKE ONUN GİBİ OLABİLSEK DEMELERİNİ İSTERİİM..
KEŞKE HER TÜRK GENCİ ÇOK MAZİDE KALMIŞ MESLEKLER SEÇMESEDE
ŞÖYLE GARİP DEĞİŞİK VE FARKLI OLMAYA ÇALIŞSALAR
KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİ BOL OLAN İŞLERLE UĞRAŞSALAR NE GÜZEL OLURDU HAYAT?....
BEN BANA NE OLMAK İSTEDİĞİMİ SORAN İNSANLARA YÖNETMEN DEDİĞİM ZAMAN
O NE
NE YÖNETMENLİĞİ
NE YAPACAKSIN YÖNETMEN OLUPTA
GİT DOKTOR MÜHENDİ OL
O İŞTE PARA YOK
KENDİNİ KURTARMAK İSTİYORSAN DOKTOR OLACAKSIN

bu sözler yalan hikaye bir insan isterse her türlü işte para kazanır ama o iş için emek sarf ederse iişini sewerek yaparsa para için değilde istediği için yaparsa neler yapabilir nelere kazanabilir onu işte hiç kimse ama hiçkimse bilemez yaşayanlar hariç...

kankam arkandayım işallah istediklerin gerçek olur bnde arkeolog olmak istiyorum ama o işte para yok diyolar aynı sana dedikleri gibi yani derdinden anlıyorum insan istedikten sonra her şeyi başarır istemeden olmaz yönetmenlik hakkında fazla bi bilgim yok ama açıkça şiir yeteneğinin güzel olduğunu farkettim şiir yazmak metin yazmaktan daha zordur sende yetenek varmış kendinde bişiyler keşfetmişsin ki bu mesleği seçmissin demekki olcak bişiiy

Allah yolunuzu acik etsin
Ama yeri burasimiydi bu yazilarin

"OYUNCULAR...
SENARİST...
YAPIMCI...
YÖNETMEN
SEDEF KENDİR NAMI DİYAAR CEDO
YAZACAK
VE SİZ AA BU KADINLAR KULÜBÜNDEKİ BİZİM MİNİK CEDO DEĞİLMİ
DİYECEKSİNİZ "
Sana yaşamın boyunca,önce sağlık,huzur ve başarılar diliyorum ...Her zaman seni izleyeceğim güzel haberlerini bekleyeceğim ..Hadi bakalım,yolun açık olsun:1hug:

canım kardesim insallah umutların gerçek olur.... Allah yolunu açık etsin....

umutların gerçek olsn cnmm inşallh hayırlısı olur ve rabbim hayırlısını nasip etsin.

cedocuum yolun açık olsun canım benim insan isteyince herşeyi yapar inan buna yeterki iste ve emek ver hayallerine kavuşacaksın..başarılar tatlım Şeniz

cedocuum yolun açık olsun canım benim insan isteyince herşeyi yapar inan buna yeterki iste ve emek ver hayallerine kavuşacaksın..başarılar tatlım Şeniz

Allah dualarınızı kabul etsin ne diyim
çok teşekkürler a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…