• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelecegim icin onemli

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
tv aliskanligimi nasil yenebilirim yardim edin surekli televizyon izliyorum ve ders calismama cok engel oluyor yardim edin kizlar,ablalarim. liseyi bitirdim gecen sene hic calismaxim unv sinavina ve sehir disi yerler tuttu babami hayal kirikligina ugrattim o gönderiyodu ama ben gitmek istemedim zorlanırım diye bu sene daha cok calisiyorum ama tv aliskanligi beni bitiriyor dizimi basladi dersi bırakıp tv karsisina geciyorum dertliyim bu konuda

İrem tv izlemek aslında ders yapmaktan kaçmanı sağlıyor bence,
dersaneye gidiyor musun kendin mi hazırlanıyorsun bu yıl bilmiyorum ama hedef belirle kendine,
haklısın zor bir dönem ama geçecek, biraz gayret sadece,
internetten konsantrasyon tekniklerine de bakabilirsin,
bu sene vaktim olmasına rağmen dizi izlemeyi azalttım ben bak ve ne düşündüm, bütün bir kış 2,5 saat vererek izlediğim diziyi araya yaz girince hiç aramıyorum, sezon içinde geri bağlanıyorum..yıllar önce izlediğim birşeye rast gelince de bunu mu izlemişim diyorum..hipnoz gibi..bu sarmalı kır..
kaydetme şansın varsa tv den yada sonradan internetten izleme fırsatın varsa bu da seni rahatlatır, o anda orada olma hissini kırar,
ama en önemlisi bir plan yap kendine çalışma planı ve içinde de küçük ödüller olarak tv olsun bence, kısa bir süre al çayını kahveni beynini dinlendirmek için kullan sadece yani,
kolay gelsin, bol şans..

tesekkur ederim ikinci kez hazirlaniyorum sinava evet dersaneye gidiyorum dershanem mukemmel hani tek kelime ile hocamla konuştum sunu dusun dedi 1 hafta bekleyerekmi yoksa yazın bir gunde 10bolum izleyerekmi daha guzel olur dedi kendime odul olarak tek bir dizi koyucam bende

Back
X