Rüya Yorumları Geleceği görmek...

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.265
48.182
Kızlar bende bazen geleceğe dair rüyalar görüyorum, mesela bir mekan görüyorum ve önemsemiyorum rüyadır diye. Ama sonra bakıyorum ki yeni girdiğim işyeri aynı mekan! Birde geçenlerde ben uyanıkken birisi bana deprem olacak dedi, o gece tekirdağ depremi oldu. Bir kaç gün sonra da başka bir ses yıldırım düşecek dedi ve hava durumuna bir baktım diğer gün gökgürültülü gösteriyor :KK53: Çok dua ettim şükür bişey olmadı. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi?

Ben Yay'ım :KK61: Ama eskiden beri var bu bende bi ara daha sık oluyordu korktum ve olmamasını istedim. O zamandan beri de azaldı.

çok ilginç ya
ama benim hiç inanasım gelmiyor böyle şeylere
bence geleceği kimse göremez

çok ilginç ya
ama benim hiç inanasım gelmiyor böyle şeylere
bence geleceği kimse göremez

Eski işyerimde çalışırken bir rüya gördüm. Yeni bir işe girmişim, işe giderken tünelden geçiliyormuş, tünelin üstünde yemek yenen bi yer varmış. Her taraf istinat duvarı desenli :KK61:
Bunu işyerimdeki çaycı ablaya anlattım böyle bir rüya gördüm diye.
Daha sonra üzerinden 6 ay kadar geçti bir işyerine girdim. Kapının önünde minibüs beklerken birden rüyam canlandı gözümde. Çalıştığım yer bir tünelin ağzında (Pendik Gözdağı tüneli bilenler bilir) çukur olduğu için heryerde istinat duvarı var, apartmanların altında bile. En ilginci de tünelin üst tarafında tam karşımda görebileceğim şekilde bir pastane var. :KK61:

Çaycı ablayla görüştüğümüzde dedim ki, "hani ben bi yer görmüştüm ya rüyamda" "eeeeee" "işte orada çalışıyorum :KK61:

Birde rüyamda bilgisayar başındayım ama garip bi bilgisayar ilginç gelmişti bana. Bir gün işyerimde çalışırken farkettim ki rüyamdaki anı yaşıyorum, ve yeni işyerimdeki bilgisayar macintosh bu yüzden rüyamda garip gelmiş :KK61:

Bu yaşadıklarıma rağmen inanmamazlık edemem bazı şeylere, benim için mümkün değil.

X