• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geldi yine Bayram temizliği

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.661
133
38
Kızlar, Ramazan dan 10 gü sonra temizliğimi yaptım. Ramazan da yoktum. Koştur ettir derken kurban geldi 20 gün sonra. yine bir temizlik görünüyor ama çok da işim var. Çağıracağım misafir var bir kaç tane, doktora gitmem lazım, ya temizlik ya işler yani.

Bir tek halı yıkatsam diyorum. Perdeyi, banyo mutfak dolaplarını, duvarlarını bayramdan sonra oğlum okuldayken yaptırsam çok mu kirli olur ev bayramda?

Bir de yorganlarımın yünleri var. 8-9 yorganım var. Eltim açtır, 4-5 tane yap kendine ve ileride çocuklarına diyor ama ben bu bamboo ve mikrofiber yorganları duydum, silikon gibi değilmiş, ısıtıyormuş ve havada kalmıyormuş örtünce. Gidip 4-5 mikrofiber yorgan alsam ve yünlerin hepsini versem diyorum. Fikirlerinizi alırsam çok sevinirim, çünkü daha önce yünden başka bir şey kullanmadım.

Benim hiç yün yorganım yok, mikrofiber veya kaztüyü yorganlar kışın yetiyor, ev zaten sıcak oluyor çünkü.
Alternatif olarak, yorganları da halı yıkamacıya verebilirsiniz, yorgan da yıkıyorlar.
Ev temizliği için de, banyo dolabı falan bayram sonrasına bırakmayın, daha yirmi gün var, iyi bir planla hepsi yetişir.

Bizde yünde var elyaf tarzida ama yun cok zor temizligi falan annem kaldirdi hep temizleyip.Bence mikrofiberle degistir hem hafif hem sicak tutuyor.Daha cok var bayrama yetisir bence hepsi.Halinizi sık sık girgirlayin makineleyin perdeleri yollayin.Banyo falan kolay bunlara gore 2-3 gune yayin once perdeler sonra hali en son dolaplar

Back