• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel-gitler

lily86

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
15.265
1
14.075
498
Muğla
umutsuzluklar, acılar, kırgınlıklar yasıyoruz hepimiz ben su son zamanlarda bunları fazlasıyla yasıyorum ama yine de gulmeye calışıyorum hayata....
yasadıklarıma ragmen ayaktayım, nefes alıyorum ya demek ki birseyler basarabilmek için halen zamanım var...

seviyorum... hayatı, kendimi, insanlara yardımcı olmayı...
ve hergun yeni seyler ogreniyorum insanlardan, hayattan....

sevgi, varlığın mayası, ruhumuzun güzel yansıması....
iyi ki kin beslemiyorum etrafıma, iyi ki gulumsemeye calışıyorum herseye ragmen....
çünkü hayat guzel yasamaya deger....

Son düzenleme:
yazdıklarım bayagı uzun olmus kusura bakmayın
bana tavsiyeleri olan var mı???

değiştirdim bu umutsuz, okuyanı sıkan, uzun yazıyı ama ikinci msjmı düzenleyemiyorum......

umutsuzluklar, acılar, kırgınlıklar yasıyoruz hepimiz ben su son zamanlarda bunları fazlasıyla yasıyorum ama yine de gulmeye calışıyorum hayata....
yasadıklarıma ragmen ayaktayım, nefes alıyorum ya demek ki birseyler basarabilmek için halen zamanım var...

seviyorum... hayatı, kendimi, insanlara yardımcı olmayı...
ve hergun yeni seyler ogreniyorum insanlardan, hayattan....

sevgi, varlığın mayası, ruhumuzun güzel yansıması....
iyi ki kin beslemiyorum etrafıma, iyi ki gulumsemeye calışıyorum herseye ragmen....
çünkü hayat guzel yasamaya deger....

Aslında o kadar güzel bitirmişsin ki mesajın sonunu HAYAT GÜZEL YAŞAMAYA DEĞER

yazdıklarım bayagı uzun olmus kusura bakmayın
bana tavsiyeleri olan var mı???

Tavsiye istiyorsun ama sen zaten bulmuşsun ben sadece 2 kelime eklemek istiyorum izninle HERŞEYE RAĞMEN HAYAT GÜZEL YAŞAMAYA DEĞER

yaşanacak güzel ve basit şeyler bulmak lazım!saçlarını yıkamak,pasta yemek,kitap okumak,müzik dinlemek,film izlemek,çarşıda dolaşmak,kuşlarla konuşmak
rüya görmek,arada bir arkadaşınla olmak........:35:herşeye rağmen!

Aslında o kadar güzel bitirmişsin ki mesajın sonunu HAYAT GÜZEL YAŞAMAYA DEĞER

Tavsiye istiyorsun ama sen zaten bulmuşsun ben sadece 2 kelime eklemek istiyorum izninle HERŞEYE RAĞMEN HAYAT GÜZEL YAŞAMAYA DEĞER
tatlım bnm hayata bakışım ztn hayat herşeye ve herkese rağmen güzel, yaşamaya değer

bu mesaj o kadar uzundu ki, ama sildim işte... dedim bana yakışmıyor herkese moral verirken boyle şeyler yazmak, yoksa yazdıklarımı görseydiniz yazacaklarınız farklı olurdu... ama şimdi sorsan ne yazdığımı ben bile hatırlamıyorum:44:
yaşanacak güzel ve basit şeyler bulmak lazım!saçlarını yıkamak,pasta yemek,kitap okumak,müzik dinlemek,film izlemek,çarşıda dolaşmak,kuşlarla konuşmak
rüya görmek,arada bir arkadaşınla olmak........:35:herşeye rağmen!
ya ben küçük şeylerle ztn mutlu olabiliyorum dediğim gibi mesaj cok uzundu kısalttım
bnm burda arkadaşım yok dertleşip konuşacagım, insanlar da ztn bnm ortak nokta bulabileceğim tarzda değiller, küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın da kültür açısından farklıyız oyle diyelim
pasta yemek güzel ama diyetteyim
kitap ztn hep okuyorum
müzik de aynı şekilde dinlerim hep başka yapcak şeyim yok ztn
çarşıda gezmek bana göre değil burda doğru düzgün gezcek yer yok yarım saatte biter tüm ilçe...
kuşlarla değil ben hergün duvarlarla konuşuyorum ztn...
ama tavsiyeler için çok teşekkürler...

Back