Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben neden bu listede yokum. Unutuldum mu

Beni de ekler misiniz adet döngümü bilmiyorum çünkü polikistik over var düzensiz adet görüyorum en son 20 şubatta adet oldum yani bugün 46. Günüm. Bu ay klomen kullandım ilk kez ancak virüsten dolayı yumurtalara baktıramadım. 3-4 gündür karnımda ağrı var. 24 yaşındayım 57 kiloyum 1.60 boyum. 2.5 senedir evliyim. 1 senedir de uğraşıyoruz. Hormon testi yaptırdım.
Hormon testlerim;
glukoz 82
total testesteron 0.52
amh 10.91
serbest t4 1.06
tsh 3.17
insülin açlık 5.9
estradiol 78
fsh 6.96
lh 6.69
prolaktin 19.55
Eşime baktırmadık. Sizce hamile kalabilir miyim? Sonuçlarımda bi anormallik var mı? polikistik olduğu icin ne zaman yumurtluyorum takip edemiyorum

Benide eklermisiniz. 24 nisan bat günüm
@Aybush ekler canım müsait olduğu ilk zaman hg son batın olur insAllah
Bayadır girmiyordum bildirimden geldim direk
Benim de 1 yıl 3 ay oldu bekliyoruz bakalım
Rabbimiz ne zaman dilerse ❤
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşaAllah hayırlı geceler
hg canım amin insAllah

Ben neden bu listede yokum. Unutuldum mu
19 Nisan bat günüm
@Aybush arada kaynamistr canım müsait olunca ekler
Hg canım değerlerine doktor ne dedi ben pek anlamıyorum onlardan Rabbim isterse neden kalamayasin ki canım insAllah Rabbim nasip eder

İnsallah canım amin rabbim isteyen her kuluna nasip etsin Sende sağlıcakla al inşallah kucağına:) doğacağı tarih benim doğum günüm Doktora gösteremedim corona daN dolayı

İnsallah canım amin rabbim isteyen her kuluna nasip etsin Sende sağlıcakla al inşallah kucağına:) doğacağı tarih benim doğum günüm ☺ Doktora gösteremedim corona daN dolayı
Amin canım insAllah sağol güzel dileğin için asma suratını lütfen Rabb'im dualarımızı elbet duyuyor vakti geldiğinde müjdeli alacaksın yeter ki istemeye devam edelim

Canım netten baktım şimdi değerlerin normal gözüküyor hepsi MaşAllah pco bende de vardı bu arada ben takip ettim ovulasyonla ha tutturdum mu hayır olacaksa rasgele oluyor hamile kaldığım ay düzenli ilişki olmamıştı bile nasip üzülme onun için

Selamlar bat 2 nisandı henüz test yapmadım. Eşim negatif görüp üzülmemek için bekleyelim diyor. Çünkü geçen aylar hep üzüntü ile sonuçladı. Dayanamıyorum çok merak ediyorum.

Selamlar bat 2 nisandı henüz test yapmadım. Eşim negatif görüp üzülmemek için bekleyelim diyor. Çünkü geçen aylar hep üzüntü ile sonuçladı. Dayanamıyorum çok merak ediyorum.

Ee ne zaman yapacaksın ya:) yapsan çıkar aslında ya 4 gün gecikmiş:)

Ben de eşim de evden çalışıyoruz ancak bir şekilde evden birinin Markete gidiyor olması bile risk. Kaldı ki hamile kaldığımızda Hastane kontrollerimiz oluyor, koronalı hastaların arasında olmayacağımızın garantisi yok. Her gün sağlık çalışanlarında pozitif bulgu çıkıyor. Doktorumuzun da korona kapmayacağı ne malum?
Rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…