Bende hergün giriyorum ama eskisi gibi değil melodiminesi geldi aklıma bazen girmezsek kızlar haber verin diyorduÇok yoğun çalışıyorum ama giriyorum her gün
Depolarda da mı yokmuşKızlar enox 0,4 lük iğne bulamıyorum ağlıycam artık
Muadili vardır illaki kan sulandırıcı iğne değil mi bu depolarda yoksa muadil al canımKızlar enox 0,4 lük iğne bulamıyorum ağlıycam artık
Zararı varsa yapma bence zaten troid ilacı kullanıyorsun troid değerlerini bozulup hamile kalmak mantıklı değilMerhabalar ben dış gebelik geçirdim 4 ay geçti doktor korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama ben İbrahim Saraçoğlunun önerdiği brokoli kürünü gördüm aldım hemen daha yapmadım ama faydası olacağına da emindim fakat bugün gördüm ki tiroid sorunu olanlar kullanmasın yazıyorçok üzüldüm yapmakta istiyorum bı zarari olurmu ki tuplerimi temizlemek için en iyi doğal çözümdü benim için içimi rahatlatmak istiyorum iyot tüketimini azalttigi içinmiş sanırım benimde yavaş çalışıyor hap kullanıyorum gerçi yapan varmı böyle durumda olup
Bulamadık depolarada sordurdukDepolarda da mı yokmuş
Canım muadilleri de yok hiçbirisi yok piyasadaMuadili vardır illaki kan sulandırıcı iğne değil mi bu depolarda yoksa muadil al canım
Peki doktorun ne diyor bu duruma olması lazım bir çözümüCanım muadilleri de yok hiçbirisi yok piyasada
Benimde tek yumurtam gelisiyor gorunuyor cok uzuldum, suan hamile misiniz eger oyle ise hayirli olsun, umarim benimde emeklerm bosa cikmazArı sütü kullan bari yumurtaların kaliteli olsun
Ben 1 yumurta ile yakaladım onu tek toplandı tek döllenmişti
Değilim canım nedensiz şekilde tam günümde adet gördüm düşük falan da olmadı 3.gün embriyo su idi araya corona girince 2.denemem ve neden tutmadığını araştıramadık ama üzülme tekte olsa şans varBenimde tek yumurtam gelisiyor gorunuyor cok uzuldum, suan hamile misiniz eger oyle ise hayirli olsun, umarim benimde emeklerm bosa cikmaz
Doktoruna söyle canım başka bi iğne yazarBulamadık depolarada sordurduk
Yok canım muadilleride aynıDoktoruna söyle canım başka bi iğne yazar
Bende sordum buradaki ezanelere bulsaydım kargolar yollardım corona tedavisinde kullanıldığı için toplatılmış iğneler yok yaniYok canım muadilleride aynı
Canım çok sağol herkes seferber oldu valla ne güzel insanlarsınızBende sordum buradaki ezanelere bulsaydım kargolar yollardım corona tedavisinde kullanıldığı için toplatılmış iğneler yok yani
Yeterki iyi ol her zaman ne demek sağlıkla kucağına alda gerisi hiç mühim değilCanım çok sağol herkes seferber oldu valla ne güzel insanlarsınızşimdi birçok gönderen olucak kargoya verdiler sağolsunlar belli bi süre idare edicez