Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyosunuz benim hala gelen giden yok normal mi bilmiyorum çünkü ovülasyon testi denedim bu ay 15. Gün pik yakaladım 16. Gün silikleşmeye başladı ozaman bu adet niye geçik ti ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet başlıyormuş
Test tt yap adet günün gecikti ise. Yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunuyor

Çok sevindim adına.
En az bir kayıp yaşayan anne hep korkar ama şu da var doğana kadar korkacağız. 10 yaşında olsun korkacağız 40 yaşına gelsin yine korkarız... Annelik... Hamileliğin tadını çıkar. Sağlıkla sıhhatle devam etsin hamileliğin ve sağlıkla doğsun... :nazar: :nazar: :nazar:

Hiç öyle deme canım. Olumlu düşün. Her birimiz bu mutluluğu tadacaz. Sadece bazımız daha erken, bazımız daha geç...

Hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum
Ben 9 haftalıkken kaybettim. Kalbi durmuştu.
Teselli etmek için o pıhtıydı üzülme dediler
Pıhtının kalbi olur mu
Atar mı iki kere dinledim gümbür gümbürdü
Sonra sonra yok durdu minik kalbi...

Var gibi duruyor yarın ama bence yarın tekrar yapın
Canım çok üzüldüm Rabbim tez vakitte versin inşallah sağlıkla sıhatle evladının kardeşlerini ne demek pıhtı ister 1 hafta olsun ister 30 hafta o senin rahmine düşüyo sen onu hissediyorsun ya o andan itibaren o senin yavru canın oluyor ne zaman kaybettiğinin önemi yok o senin evladın canım benim

Merhaba kizlar.bende carsamba gunu ovitrella oldum.ama hic bir belirtim yok.ne agri ne şişlik.yumurta catlamadimi acaba

Merhaba kizlar.bende carsamba gunu ovitrella oldum.ama hic bir belirtim yok.ne agri ne şişlik.yumurta catlamadimi acaba
Ovülasyon testi kullansaydın keşke canım. O zaman rahatlıkla anlayabilirdin sanırım.

Peki aranız da iki kez yumurtlama yasayan bir ay da varmi arkadaşlar? Varsa adet günü ilk yumurtlama ya göre mi oldu ikinci yumurtlamaya göre mi ?
Canım bu ay 15 pik oldu 16 silikleşti bende yapmayı bıraktım 19 20 21 yaptım yine pozitif gördüm sonra yeniden silikleşti eğer çift yumurtalama olduysa bakıp göreceğiz

Bende de olmamıştı belirti

Canım bu ay 15 pik oldu 16 silikleşti bende yapmayı bıraktım 19 20 21 yaptım yine pozitif gördüm sonra yeniden silikleşti eğer çift yumurtalama olduysa bakıp göreceğiz
O zaman çift yumurtlama olmus benim gibi ayni ama adet gününü değiştirmiyor diyorlar da hayırlısı olsun

X