Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo kuzum ramazanda hemide Allah kolaylık versin nerden çıktı bu:işsiz:bende biraz spor yapıp ardından yemek felan yapacam iftara evi toparladım deminde evdeyken iş bitmiyo poffff
Evet aslında virüsten önce aldık 3 aydır bekliyoruz yavaş yavaş taşınalım artık dedik bayramı kendi evimde yapıcam sonrası allah kerim yok valla bitmiyor iş yapıyorsun yapıyorsun bitmiyor allah kolaylık versin hepimize :dua:

Meraba herkese:KK54::KK54: biz de geçen sene den beri oğlumuza bir kardeş istiyoruz hep bir aksilik cıktı simdiye kadar bazi aylar deneme bile yapamadik şimdi son 2 aydır ovulasyon testi ile deniyoruz BAT günüm 15 mayıs beni de eklerseniz sevinirim

Bitmiyor işler :temizlik: bitmiyor sen dikkat et kendine çok yorma kendini 😍
Bitmeeez kuzum sana da kolay gelsin 😚
Kuzum yorma lütfen kendini ama hafif hafif sil benim akrabam doktordu eşine özellikle cam sildiriyordu hamişken rahat doğum yapsın diye ama sende çok yavaş sil hafif spor yapar gibi😘
Ooo nelere de yarıyormuş cam silmek 😃 dikkat ediyorum canım bizim camlar alçak zaten bir şeyin üstüne çıkmama gerek kalmıyor. Bekledim bu zamana kadar yağmurlar dinsin 😅

Kızlar muhtemel adet tarihim bugün ya da yarın ovu testi denedim acaba 2.kez yumurtlama mümkün mü ki 25-26 günde bir adet olan biri için

Eklentiler

• 20200511_151812.jpg
    20200511_151812.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar muhtemel adet tarihim bugün ya da yarın ovu testi denedim acaba 2.kez yumurtlama mümkün mü ki 25-26 günde bir adet olan biri için
Ya canım imkansız değil ama adet günü böyle çıkması gebelik belirtiside olabilir hani umutlandırmak istemem zaten günündesin bence gebelik testi yap öğren inşallah gebesin ya

Ya canım imkansız değil ama adet günü böyle çıkması gebelik belirtiside olabilir hani umutlandırmak istemem zaten günündesin bence gebelik testi yap öğren inşallah gebesin ya
Canım 4 gün önce gebelik testi yaptim negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya,ovu yapayım dedim o da böyle çıktı yine kafa karışıklığı umudum yok o yüzden adete yakın hep böyle mi çıkar diye merak ettim

Bitmeeez kuzum sana da kolay gelsin 😚

Ooo nelere de yarıyormuş cam silmek 😃 dikkat ediyorum canım bizim camlar alçak zaten bir şeyin üstüne çıkmama gerek kalmıyor. Bekledim bu zamana kadar yağmurlar dinsin 😅
iyi o zaman canım tırmanmadığın sürece sıkıntı yok keşke benim camlarda yakın olsaydı daha doğrusu çok camım var gelen kadın cam için ektra ücret alıyor öyle düşünün bir günde anca bitiyor. coronadan elemanda alamadım kalmış öyle onlar bana ben onlara bakıp aşk tazeliyoruz :KK70: :KK70: :KK70:

Canım 4 gün önce gebelik testi yaptim negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya,ovu yapayım dedim o da böyle çıktı yine kafa karışıklığı umudum yok o yüzden adete yakın hep böyle mi çıkar diye merak ettim
Canım ovu testleri bozuk olabiliyor ayrıca ben gebeliğimde iki gün önce baktım göremedim hemde erken gebelik testinde iki gün sonra görmüştüm bugün işler değişmiş olabilir bence bak ya için içini yiyeceğine

Canım ovu testleri bozuk olabiliyor ayrıca ben gebeliğimde iki gün önce baktım göremedim hemde erken gebelik testinde iki gün sonra görmüştüm bugün işler değişmiş olabilir bence bak ya için içini yiyeceğine
Içim içimi yiyor bi taraftan da hcg ye elim gitmiyor bu ay da böyle bir ruh hali içindeyim:KK76:

X