- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Çizgi gördüm ya kız yoksa allahım hadi inşallahEwet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi gördüm ya kız yoksa allahım hadi inşallahEwet canım
Evet aç kurt gibiyim şimdi avımı bekliyorumOyyyyyyy iftar a az kaldı
Ben çıplak gözle daha net gördüm de akşama başladı lekelenme tam da adet günümÇizgi gördüm ya kız yoksa allahım hadi inşallah
Biraz erken olmamış mıKızlar nasılsınız,ben yine dibe vurdum bat 12 Mayıs bugün test yaptım kocaman bir negatif,olsa çıkardı bu ay da boş geçmiş oldu dimi
Yerleşme kanamasıdır inşallah hemen yelkenleri suya indirmeBen çıplak gözle daha net gördüm de akşama başladı lekelenme tam da adet günüm
Canım bence de hayalet çizgi var,inşallah netleştir sana sevinirizEwet canım
Yumurtlamadan sonraki 14.gün testin miBiraz erken olmamış mı
Çok erken bekle daha zamanı varBiraz erken olmamış mı
12 mayısa çok var balımKızlar nasılsınız,ben yine dibe vurdum bat 12 Mayıs bugün test yaptım kocaman bir negatif,olsa çıkardı bu ay da boş geçmiş oldu dimi
Annem tam 4 ay adet olmuş bana hamile ikenYerleşme kanamasıdır inşallah hemen yelkenleri suya indirme
Ay maşallah herkeste farklı oluyor olmaz diye hiç bişey yok allahım hayırlı haberini nasip etsin inşallahAnnem tam 4 ay adet olmuş bana hamile iken
Masallah yaaa. Sende aynısıdır belkşAnnem tam 4 ay adet olmuş bana hamile iken
Hatta 4.ayda ögrenmiş gebe olduğunu karnı şişince adet görünce ihtimal vermemişAy maşallah herkeste farklı oluyor olmaz diye hiç bişey yok allahım hayırlı haberini nasip etsin inşallah
Erken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çokBiraz erken olmamış mı
Eskiler hiç anlamadan bi bakıyorlar doğurmuşlar bizde ne var böyle ki bi türlü olmuyorHatta 4.ayda ögrenmiş gebe olduğunu karnı şişince adet görünce ihtimal vermemiş
Erken tetani yaptınErken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çok
Geç döllenme var ama sen erken yapmışsın daha bi dur ya üzülme hemenErken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çok
Böyle yaparsan üzülürsün canım ben 1 buçuk yılın sonunda hamile kaldım çok şükür şimdiye kadar sadece 2 test yaptım emin olmadanErken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çok
Erken degil standart Laboquick,neyse iyi oldu şimdi oturtup düşüneyim bari gelecek ay ne kürü yapsam ne içsem diyeErken tetani yaptın