- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olmuş olabilir benimki tam 50 gün sonra ortaya cikmistiSelam kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Adetim 15 gün gecikti geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala başlamayınca dün gece idrar testi yaptım ve hafif silik bir şekilde pozitif çıktı. Sizce bu mümkün mü yada ne anlama geliyor. Kafam karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı
İnşAllahAynısını bende yaşadım. İlk başta lekelenme şeklinde oldu. İkinci gün söküldü. Umarım olmazsın yerleşme kanaması dır inş:)
Ben baya test yaptım negatif çıktıTest yap bence evde varsa cikar
Mümkün tabiki. Demekki geç döllenme olmuş. Ertesi gün yenileyin testi. Haber verin bizede:)
Biraz daha bekleyin inşaallah yerleşme kanamasidir eğer adet olmazsan sağlık ocağında kan ver bakıyorlar orada en azından kan sonucu net cevap verirBen baya test yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olmuş olabilir benimki tam 50 gün sonra ortaya cikmisti
Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Evet canım50 gün mü
Evet canım
Bence çift çizgi bu var gibi yani bugünkan ver bence netten bakarsın sonucaGünaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Silik çizgi var canım, hemen çıktıysa büyük ihtimal hamilelik. Yarın sabah tekrarla bakalım, koyulaşacak mı? Ona göre kan vermeye gidersin.Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Sorma acayip nazliydi 30-35 günde adet oluyordum gecikti test yaptım negatif dedim psikolojik düşündüm ondan böyle oldu diye düşünmüştüm ama geç döllenme olmusCanım senin bebiş baya nazlı çıkmış :) nasıldı o süreç ya. Allahtan adet söktürücü falan içmemişsin
Sen bilirsin canim evde test varsa yarın bir daha yaparsinAyy aslında kan vermek istiyorum ama pzrtesiye kadar beklesem mı adet olmazsam ozaman gider kan veririm diye dusundum malum virüs olayları ya cuma dıye cokta kalabalıktır hastaneler testım var hergun kendım kontrol etsem pzrtsıye kdar yaaa inşallah vardır allahım
Bencede öyle yap canım. Takip et bakalım koyulaşma olacak mı? Pazartesi kan verirsin.Ayy aslında kan vermek istiyorum ama pzrtesiye kadar beklesem mı adet olmazsam ozaman gider kan veririm diye dusundum malum virüs olayları ya cuma dıye cokta kalabalıktır hastaneler testım var hergun kendım kontrol etsem pzrtsıye kdar yaaa inşallah vardır allahım
Biz burda ovülasyonla ilgili herşeye cevap veriyoruz canım. Sorun olursa buradan danışabilirsin. Çoğumuz ovülasyon testiyle alakalı tecrübeli insanlarız. Bu konuda tecrübeli insanlardan yararlanmak daha mantıklı olur.Nisan ayında ovülasyon ile gebelik adlı topiğe gelebilir mi bu ay ovulasyon ile takip edenler beraber takip edelim
Yanlış anladınız herhalde benim bi çıkarım yok topikten burada olmaktan da mutluyum ama diğer yanda da her gün test resmi atılacak bir yer olması için yazdım ne sitesi ne tutunması anlamadım ben yakında bebeğimi kaybettim ovülasyon ile takip etmiştim adet gördüm tekrardan teste başladım yumurtlaması olup atanları görünce birbirimize moral olması açısından açtım burdan ne para kazanılıyor ne bebek veriyorlar topik açana öyle biliyorum hiç tanımadığın hakkında ne yaşadığı hakkında fikir sahibi olmadığın biriyle böyle konuşman uygun değil bu topiğide açana teşekkürler hepimiz aynı amaçla burdayız inşallah Allah herkesi beklediği bebeğe kavuştururVenuseva yazık baska sitelerde Tutunamayanlar sahte hesap açıp burdan adam toplamaya kadar düşmüşler ayyy beni çok eğlendirdiler burası kimsenin zorla tutunduğu biryer değil kızzz zilliiiii görüyorsan iyi bak isteyen istediği topiğe gider burda yardımlaşma yapılıyor daldan dala yok yani anacım he size gelince kıskançlıktan kudurmaya devam edin biz burda çok eğleniyoruz