- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 29
Bugün ehliyet sınavım vardı. Parkları yaptım, o ana kadar gayet iyiydim. Komisyon üyeleriyle de aramız iyiydi. Parktan sonra beni heyecan bastı ne tarafa gideceğimi bile unuttum . Mesela sola dönmemiz gerekiyormuş ben sola yanaşmadım unuttuğum için. Hepsi birden neden geçmedin sola dedi biri bekle dedi biri git biraz vs. O andan itibaren zaten elim ayağım titredi. Arkadaki kadın ohooo sen daha sola yanaşmıyorsun dedi. Neyse ben yanlış yaptım bir kaç kez daha, hatta heyecandan ne yapcağımı tamamen unuttum sürekli söylendiler ama indirmediler.
Bitceğine yakın yanımdaki kişi, geçip geçmediğinden emin değilim dedi.
Sınav bittikten sonra kendi hocama sordum, hocam ne zaman belli olur diye. Geçtin tamam dedi hoca. Arkadaki kadın da yine de biraz daha çalışmadan çıkma trafiğe dedi. Ama kafam karıştı öndeki adam belli değil dediği için ve çok söylendiler. Sizce geçmiş mi oluyorum
Bitceğine yakın yanımdaki kişi, geçip geçmediğinden emin değilim dedi.
Sınav bittikten sonra kendi hocama sordum, hocam ne zaman belli olur diye. Geçtin tamam dedi hoca. Arkadaki kadın da yine de biraz daha çalışmadan çıkma trafiğe dedi. Ama kafam karıştı öndeki adam belli değil dediği için ve çok söylendiler. Sizce geçmiş mi oluyorum