Kafanı dağıtacak şeyler bul. Bunlar hep bilinçaltından kaynaklı oluyor.8 ayda boşandım, işe girdim , aile evindeyim. Şiddet, köy baskisi , aşağılama vardı. Boşandıktan sonra kimseye şans vermedim. Eskiden iyiydim.Şimdi sürekli rüya goruyorum. Eski şahsin buyuk lafları kulağımda çınlıyor. Her şeyi baştan konuştum, hastalığı varmış, evinde durmazdi, ailesi beni sürekli yanlarına isterlerdi. Baya zaman geçti, ama şuan niye aklıma geliyor. Unuttuğum şeyler bile. Uzun boyluyum ve zayifim beni ordan vuramadi. Ama ben kokuyormusum, ev kokuyormus, komşum kokuyormus. Bayilma hastalığı varmis.Her gün 3 kez duş alırdım, evi temizlerdim, titizlik hastası olmuştum. Hala bana pislik gibi davranırdı.iliski kurmazdi. Ama bir tek ailesinin yanına götürürken iyi davranırdı. Annem bazen igneliyor. Bana zorla kaynana annesini baktırdı, yaşlı kadın rüyama geliyor, bana hala sen bakicaksin diyor. Nasıl kurtulcam bu durumdan. Köyde ise yariyorsun, sürekli köy köy derdi. Adalet olsun istiyorum eski şahısta aileside acı çeksin istiyorum.
Hayatini yasamaya calis. Elbete bir gun ahin tutar. Ama en onemlisi hayatini yasa bosuna zamanini cope atma zaman herseyden en onemli unutma ne satin aliniyormne geri donuluyor. Gencligini boyle sacma seylerle bitirme. Mutlu ol seni mutlu eden seyleri yap yasa.8 ayda boşandım, işe girdim , aile evindeyim. Şiddet, köy baskisi , aşağılama vardı. Boşandıktan sonra kimseye şans vermedim. Eskiden iyiydim.Şimdi sürekli rüya goruyorum. Eski şahsin buyuk lafları kulağımda çınlıyor. Her şeyi baştan konuştum, hastalığı varmış, evinde durmazdi, ailesi beni sürekli yanlarına isterlerdi. Baya zaman geçti, ama şuan niye aklıma geliyor. Unuttuğum şeyler bile. Uzun boyluyum ve zayifim beni ordan vuramadi. Ama ben kokuyormusum, ev kokuyormus, komşum kokuyormus. Bayilma hastalığı varmis.Her gün 3 kez duş alırdım, evi temizlerdim, titizlik hastası olmuştum. Hala bana pislik gibi davranırdı.iliski kurmazdi. Ama bir tek ailesinin yanına götürürken iyi davranırdı. Annem bazen igneliyor. Bana zorla kaynana annesini baktırdı, yaşlı kadın rüyama geliyor, bana hala sen bakicaksin diyor. Nasıl kurtulcam bu durumdan. Köyde ise yariyorsun, sürekli köy köy derdi. Adalet olsun istiyorum eski şahısta aileside acı çeksin istiyorum.
Ehliyet aldım, halk egitim kurslarına gidiyorum boş vakitlerimde ama ne zaman gözümu kapatsam geçmiş aklıma geliyor, herhalde destek almam geliyor .Hayatini yasamaya calis. Elbete bir gun ahin tutar. Ama en onemlisi hayatini yasa bosuna zamanini cope atma zaman herseyden en onemli unutma ne satin aliniyormne geri donuluyor. Gencligini boyle sacma seylerle bitirme. Mutlu ol seni mutlu eden seyleri yap yasa.
ben kokuyormusum, ev kokuyormus, komşum kokuyormus. Bayilma hastalığı varmis.Her gün 3 kez duş alırdım, evi temizlerdim, titizlik hastası olmuştum. Hala bana pislik gibi davranırdı.iliski kurmazdi.
Arabası çarpmıştı, benim gözlerim renkli nazarim değmiş te kazayi yapmışKuşu ötmeyen erkekler bu şekilde kadınlara bahane buluyor. Yok pissin, yok kokuyosun, yok selülitin var vs vs. Hatta burda bir üye vardı, göğüsleri küçük diye eşi kendisiyle beraber olmuyordu. Kadın göğüslerini yaptırdı ama eşi yine iktidarsızdı. Kendilerindeki sorunları kabul edemediklerinden böyle bahane buluyorlar işte. Sizi sürekli pis olmakla itham edip temizlik hastası eden eski eşinize adriana limayı verseler yine ötmez onun kuşu.
Ayy kurban olsun senin o gözlerine ne alakaaaa ne alakaaaaaaArabası çarpmıştı, benim gözlerim renkli nazarim değmiş te kazayi yapmışneler neler çekmişim valla
Alin kendinize en iyisini yapmis olursunuzEhliyet aldım, halk egitim kurslarına gidiyorum boş vakitlerimde ama ne zaman gözümu kapatsam geçmiş aklıma geliyor, herhalde destek almam geliyor .
Geçmişi geçmişte bırakın, ne yapıp edin bırakın. Bu konuyla ilgili bilişsel terapi yazıları,kitapları okuyun. Ailesi Allah’ından bulsun deyin geçin. Kendi mutluluğunuza ruh dinginliğinize önem verin. Eşimi çok sevmeme rağmen gençken geçmişte olan problemlere çok takılmıştım, o kadar pişman oldum ki sonradan anlatamam. Hepsini üstümden atınca kuş gibi oldum.8 ayda boşandım, işe girdim , aile evindeyim. Şiddet, köy baskisi , aşağılama vardı. Boşandıktan sonra kimseye şans vermedim. Eskiden iyiydim.Şimdi sürekli rüya goruyorum. Eski şahsin buyuk lafları kulağımda çınlıyor. Her şeyi baştan konuştum, hastalığı varmış, evinde durmazdi, ailesi beni sürekli yanlarına isterlerdi. Baya zaman geçti, ama şuan niye aklıma geliyor. Unuttuğum şeyler bile. Uzun boyluyum ve zayifim beni ordan vuramadi. Ama ben kokuyormusum, ev kokuyormus, komşum kokuyormus. Bayilma hastalığı varmis.Her gün 3 kez duş alırdım, evi temizlerdim, titizlik hastası olmuştum. Hala bana pislik gibi davranırdı.iliski kurmazdi. Ama bir tek ailesinin yanına götürürken iyi davranırdı. Annem bazen igneliyor. Bana zorla kaynana annesini baktırdı, yaşlı kadın rüyama geliyor, bana hala sen bakicaksin diyor. Nasıl kurtulcam bu durumdan. Köyde ise yariyorsun, sürekli köy köy derdi. Adalet olsun istiyorum eski şahısta aileside acı çeksin istiyorum.
Off cok agir ben de sizin gibi olaylar yasadim kisa sureli evli kaldım bes sene önce suan baskasi ile evliyim bir bebegim var ona rağmen aklima gelir sinirlenirim cok yeni sizinkisi destek alin8 ayda boşandım, işe girdim , aile evindeyim. Şiddet, köy baskisi , aşağılama vardı. Boşandıktan sonra kimseye şans vermedim. Eskiden iyiydim.Şimdi sürekli rüya goruyorum. Eski şahsin buyuk lafları kulağımda çınlıyor. Her şeyi baştan konuştum, hastalığı varmış, evinde durmazdi, ailesi beni sürekli yanlarına isterlerdi. Baya zaman geçti, ama şuan niye aklıma geliyor. Unuttuğum şeyler bile. Uzun boyluyum ve zayifim beni ordan vuramadi. Ama ben kokuyormusum, ev kokuyormus, komşum kokuyormus. Bayilma hastalığı varmis.Her gün 3 kez duş alırdım, evi temizlerdim, titizlik hastası olmuştum. Hala bana pislik gibi davranırdı.iliski kurmazdi. Ama bir tek ailesinin yanına götürürken iyi davranırdı. Annem bazen igneliyor. Bana zorla kaynana annesini baktırdı, yaşlı kadın rüyama geliyor, bana hala sen bakicaksin diyor. Nasıl kurtulcam bu durumdan. Köyde ise yariyorsun, sürekli köy köy derdi. Adalet olsun istiyorum eski şahısta aileside acı çeksin istiyorum.
Valla öyle bend tedaviyi dusunuyorumOff cok agir ben de sizin gibi olaylar yasadim kisa sureli evli kaldım bes sene önce suan baskasi ile evliyim bir bebegim var ona rağmen aklima gelir sinirlenirim cok yeni sizinkisi destek alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?