Hamileligimi çok geç ögrendim herşey sıkıntılı oldugu gibi buda öyle oldu,Korunuyordum. Fakat erken dönem korunma olmadıgından kaynaklı oldu bekledigim bir durum degildi... Ruh saglıgımda ögrendigim zamanlarda bu denli degildi zaten,Zaman ilerledikçe arttı ve nedense 6.ncı aya geldigimde hamileligin şimdi agırlaştı bazı şeyler benim içinKeske ruh sagliginizi duzelttikten sonra hamile kalsaydiniz.
Cevap vermek için cevap veriyorsunuz anladıgım kadarıyla burdaki herkes. Ne güzel ahkam kesiyorsunuz,Ne güzel bir kafanız var hayatımızın her dakikası böyle demedim. Zaten eşimide severek evlendim onunla mutlu oldum dedim sonrasında olaylarıda söyledim neyin kafasını yaşıyarak böyle bir yorumda bulunuyorsunuz...O kadar sorunun içinde çocugu nasil yaptınız
Kötü bir sey demedim ki niye hemen ters tepki yapıyorsunuz ? Problemler cozulmeden hamile kalmissiniz iste.Cevap vermek için cevap veriyorsunuz anladıgım kadarıyla burdaki herkes. Ne güzel ahkam kesiyorsunuz,Ne güzel bir kafanız var hayatımızın her dakikası böyle demedim. Zaten eşimide severek evlendim onunla mutlu oldum dedim sonrasında olaylarıda söyledim neyin kafasını yaşıyarak böyle bir yorumda bulunuyorsunuz...
kapansın zaten kusura bakma hemen hemen iki konu açtım hep bu tarz baştada belirttim kazara oldu biraz diyeKötü bir sey demedim ki niye hemen ters tepki yapıyorsunuz ? Problemler cozulmeden hamile kalmissiniz iste.
Konu kapanır zaten büyülü müyülü konular acmak yasak.
Ben ortada yaşanan çok kötü bir olay göremiyorum. Her şey yaşanmış bitmiş, siz etkisindesiniz hala..kapansın zaten kusura bakma hemen hemen iki konu açtım hep bu tarz baştada belirttim kazara oldu biraz diye
Arkadaşım, konuyu kaldır diye bir yorum yapılmamış. Niye sildin ki... Düzenleme yapabilirdin. Ayrıca sorunları olan tek sen değilsin, herkesin türlü türlü sorunu var, buna rağmen birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Hamilesin anladığım kadarıyla... Allah kurtarsın,Konu yok kapansın
Teşekkür ederim ya kendimi yanlışmı ifade ettim anlamadım ama sürekli bu çocugu niye yaptın denilmesinden sıkıldım. Ben şuanda evliligim kötü demiyorum ki ben öncesinden bahsetmiştim atamadıgım şeyler var hormonal olabilirmi hamileligimden dedim bi taşlanmadıgım kaldıArkadaşım, konuyu kaldır diye bir yorum yapılmamış. Niye sildin ki... Düzenleme yapabilirdin. Ayrıca sorunları olan tek sen değilsin, herkesin türlü türlü sorunu var, buna rağmen birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Hamilesin anladığım kadarıyla... Allah kurtarsın,
Bebeğin için sağlıklı düşünmeye ve sağlıklı olmaya çalış, geçmişe degil, geleceğe bak Canım...
Umutla, aşk'la, sevgiyle...
Canım merhaba, yazının başını okuyamadım ama yorumlardan biraz tahmin edebiliyorum. Bir kere evlilik karşılıklı hoşgörüdür, çok zordur ama teraziye koyduğunda kocanın iyi yanları ağır basıyorsa gerisine bakma, kimseyi de özel hayatına katma. Kocan her konuda mükemmel olacak diye birşey yok, biraz sen idare edeceksin, biraz o idare edecek. Yoksa yalnız bir hayata razı olmak gerek. Hamilelik ve gençlik insan duygularını çok etkiler tabi. Ama çocuk dünyanın en güzel şeyi. Doğacak çocuğunun mutluluğuna konsantre ol ve huzurlu olmaya çalış. Büyüydü vs. Şeylere de inanma. Allahın gücüne hiçbir büyü erişemez. Sen kalbini temiz tut ve huzur ve mutluluk için dua et. Bebeğin ve ailenle mutluluklar diliyorum.Teşekkür ederim ya kendimi yanlışmı ifade ettim anlamadım ama sürekli bu çocugu niye yaptın denilmesinden sıkıldım. Ben şuanda evliligim kötü demiyorum ki ben öncesinden bahsetmiştim atamadıgım şeyler var hormonal olabilirmi hamileligimden dedim bi taşlanmadıgım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?