Gecmisim yüzünden yasamak istemiyorum. Ne yapmaliyim?

Sekerfaremm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
4
0
1
Güzel çocukluk yıllarım olmadı.Annem,abim çok dövdü,babama cin musallat oldu.Ben hep ilgiye aç ve sevgisiz büyüdüm.13 14 yaş arası çok hatalar yaptım. Kimseye hayır diyememe sorunum vardı.Herkes beni sevsin diye bakardım.Para isteseler verirdim.Erkeklerdede öyleydim.Beni kimse sevmiyo diye köle olurdum resmen.7yi bitirdiğim sene bi çocukla tanıştık.Arardı beni. Yatmak istediğini,çok normal olduğunu,zaten arkadan yapacagini bana bişey olamayacagini anlattı.Ama hic yapmadim ki korkarim,daha opusmedim bile ben dedim.Tabi o zamanki halim nasil deyim biri bana mesaj atar insanlara biz sevgiliyiz diye gösterirdim.Hep kendimi kanitlama cabasindaydim. korkmamam gerektigini cok mutlu olacagimi anlattı bana.Buluştuk onlarda. Opusmeye calisti yapamadim. Bilmiyorum diye baya dalga gecti. Zaten konuşmadı bile soydu döndürdü ters ilişkiye girdi.Zaten giremedi krem sürdü uğraştı o kadar çok ağladım ki acısına.Baya muhabbet kurdu benle sonra hayatimda ilk defa öyle bi ilgi gördüm ben.O zaman da aklım bunları normal kaldiriyor. Sonucta abim eve kiz getiriyor ben niye yapmiyim dusuncesindeyim.Tabi sevdim.Ikinci bulusmamizda arkadaşını da getirdi.Tuttu beni arkadasinin evine götürdü.ev erkek doluydu ama allahtan bişey olmadı.Çocuk yine zorladı beni. Yine aciyo diye ağladım. Kipkirmizi oldu gözlerim. Digeri de aga ben yapamam kızın haline bak diye dokunmadı bana.Sonra en samimi oldugum kizla yattılar ilk intihar girisiminde bulundum sonra uzaklastim bisilerin farkina vardim zaten.Çok bozuldum ondan sonra. Bi erkek fotograf isteyince bak nolur atmayayim diye yalvariyordum normal ki bu ask bu derlerdi. Bende insanlara benim de sevgilim var yapardım. Şuan lise 3. Sınıfım. Ilk sevgilim lise 1de oldu. Benden böyle hicbirsey talep etmedi. Ve ben ne kadar yanlış yaptığımın sevginin o olmadığını öğrendim. Ayrıldık. Ondan sonra da bi erkekle bile muhabbet kurmadım.Çocuğun arkadaşı bizim okulu ziyarete gelmiş bugün. Samimi arkadaşıma"aga götürün bunu arkadaşımla yattı orospu"demiş. Intihar etmek istedim. Kucuktum ben daha. Şuan farkindayim ki yanlış. Ama ilerde evlenince cikar yaptiklarim ne bileyim intihar etmek daha cazip geliyor namusuma laf gelecegine. Zaten arkadasim da inanmamiş geldi söyledi. pişmanım ama duzeldim sonucta en büyük tesellim bu. Napicagim hic bilmiyorum

Gecmisinle yasarsan ilerleyemezsin.. herkesin bir gecmisi vardir iyi yada kotu, onemli olan bu gecmisten ders cikartip, hayata daha guclu sarilmak..

Gecmisinle yasarsan ilerleyemezsin.. herkesin bir gecmisi vardir iyi yada kotu, onemli olan bu gecmisten ders cikartip, hayata daha guclu sarilmak..
Biliyorum. Ama insanlarin dusunceleri beni cok yadirgiyor. Kim namussuz diye anılmak ister ki?. Tam barıştım kendimle bu olay çıktı bugün. Ulan diyemiyorum ki çocuktum kendi 5 yaş büyüktü kullandi diye. Türk milleti bu gene namussuz dicekler.

Bosver daha cocukken yaptiklarini.
Bundan sonra hata yapmamaya bak.
Karsina seni gercekten seven biri cikinca unytursun bunlari.

Korkarak bi soru daha sorayım. 7.sınıf mı 7 yaş mı!??
7. Sınıf bile çocuk olduğun bi yaş arkadaş(!)ında senin yaşındamıydı.

Namusu geç çocuğum kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez.
Sen daha çocuk yaşta cinselliğe niye atladın. Etrafındaki bütün erkekleri at sevgiyi sevgililiği anlayacak yaşta değilsin sakın ha sakın başka hatalar yapma.

Bismillah gerçek mi bu konu dün üye olmuşsun hem de bi de konunu duzenle bence küfür olanları flan bi ayikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…