• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi özlemek ...

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Meraba arkadaşlar .. Aslında benim anlatıcağım şey bir dert değil, bi nevi iç dökme ...

Bahsetceğim şey geçmişi özlemek ..
Bundan 3 yıl önce hayatıma biri girdi, tanıştık, konustuk, görüştük, hoşlandık birbirimizden.. Ama hiç bi zaman birbirimize açılamadık. Bazı olaylar yaşadık birbirimizi kırdık sonra gönlümüzü aldık.. Ne arkadaş olabildik ne sevgili.. Ama herzaman birbirimizden hoşlandığımızı hissettirdik birbirimize.. Tatlı kıskançlıklarımız olurdu yada mesajlaşmamız.. msnden sarkı yollamalar falan.. Kısaca birbirini seven 2 insanın hoşlancagı şeyleri yapardık ama sustuğumuz zamanlarda olurdu konuşmamız gereken yerlerde ...
Son bir yılda sildim onu, hayatımdan cıkarmak istedim tamamen. Çünkü bir şey olmuyordu ne benı sevdigini bana söyluyordu nede belli ediyodu artık.. Ne tam birbirimize açılabiliyorduk ne de birbirimizden tam kopabiliyorduk...Arkadşlarıma benden hoşlandıgını söyluyomus.. Ama benim için bunların bir önemi yoktu.. Bana söylemedikten sonra ne yapabilirdim..

Karar verdim ve çıktım hayatından tamamiyle...
Sildim faceten.. msnimi değştim.. gorusmedık 7 ay boyunca.. 7 aydan sonra mesaj attı ,tekrar faceye ekledi...

Ama geç kalmıştı ...

Bu sürede hayatıma biri girdi.. Şu an bekledigim askerim :)

Şafağımız 213, onu bekliyorum cunku hayatımı devam ettirebilecegım insan diyebiliyorum..Seviyorum diyebiliyorum..
Bana 2yıl boyunca gorustugum diger kişiyi unutturmuştu.

Ama son bikaç aydır geçmişi o kadar cok özluyorum ki...

Bahsettigim o diğer kişiyle bir ay önceye kadar bişekilde msjla yada facete gorusme imkanımız oluyodu.. arkadaşça..
Yani bi şekilde varlıgından haberim oluyodu. Bir yerlerdeydı ve benden hala hoşlanıyodu , cıktıgım oldugunu bildigii için cok mesafelide olsa vardı o biryerlerde..

10 gun once karar aldım ve onu faceten sildim. Görüşmüyorum hiç bi şekilde..

Ama hep onla yaşadıgımız o 2yıl geliyo gözumun önüne.. çıktıgım olmadı o benım hiçbi zaman.. Ama içimde ruhumda varlıgını hissettirdi 2yıl boyunca.. Unutulmuyor yada geçmiyor bu özlem..

Napmalıyım bilmiyorum..

Tek bildiğim geçmişi çok özlediğim ...

Bu tip şeyler sizde yaşadınız mı ? Bu ruh halimi anlayan, içimi hisseden bi yürek daha vardır belki yazımı okuyan, paylaşmak istedim.. Teşekkürler okuyan herkese...​

belkide yaşadığın o dönemin temizliği saflığı duruluğudur seni çeken.
okurken yaşlarımız daha küçücükken aşk sandığımız o safiyane duygular yaşadığımız o küçük heyecanlar aklıma geldi.
hiç açılmaz hiç belli etmez ama birbirimize ufak hediyeler verir uzaktan uzağa özler yanyana geldiğimizdeyse sevgili olmanın getirdiği hiçbişey yapmadığımız halde mutlu olurduk.

ozamanlar özlenmezmi tabiki özlenir
helede hiçbir yıpranmışlık kötü anı yoksa ozamandan kalan

seni anlıyorum ama kafandan eski bir anı gibi zaman zaman içini ısıtan bir an olmaktan çıkıp şu anki ilişkini olumsuz etkileyecek boyuta ulaşırsa eski yaşadıkların işte ozaman sorun var demektir mutsuzsun şimdi demektir

Bence boşluktan..
Tamamen bu yüzden oluyor bence..
Erkek arkadaşınız asker,haliyle onu özlüyor kendinizi yalnız hissediyorsunuz..
Ama yapmayın bence böyle..
Kendinizi oyalayacak bişiyler bulun,hobi edinin,kafanızda kurup durmayın..
Bu arada konu neden eş ve ailesinde,onu anlamadım..

Dönem dönem bana da oluyordu.Ben okul zamanı mı staj yaptıgım günleri özlerdim.Bosluktan olabilir sizin ki.Onunla arkadasca bile olsa konusmayın sonucta hala size karsı birseyler besliyor.

Face'den,msn'den görebileceginiz heryerden silin bence.Giden gitmistir hayatında sevdigin birisi varken,kafanı karıstırma derim ben.:delphin:

belkide yaşadığın o dönemin temizliği saflığı duruluğudur seni çeken.
okurken yaşlarımız daha küçücükken aşk sandığımız o safiyane duygular yaşadığımız o küçük heyecanlar aklıma geldi.
hiç açılmaz hiç belli etmez ama birbirimize ufak hediyeler verir uzaktan uzağa özler yanyana geldiğimizdeyse sevgili olmanın getirdiği hiçbişey yapmadığımız halde mutlu olurduk.

ozamanlar özlenmezmi tabiki özlenir
helede hiçbir yıpranmışlık kötü anı yoksa ozamandan kalan

seni anlıyorum ama kafandan eski bir anı gibi zaman zaman içini ısıtan bir an olmaktan çıkıp şu anki ilişkini olumsuz etkileyecek boyuta ulaşırsa eski yaşadıkların işte ozaman sorun var demektir mutsuzsun şimdi demektir

Evet aynen saflığı, hoşluğu, duruluğu :)

Şimdiki ilişkimi etkilemesine izin vermemeye çalışııyorum.

Teşekkürler yorum için
olumunekankayizsmile

Bence boşluktan..
Tamamen bu yüzden oluyor bence..
Erkek arkadaşınız asker,haliyle onu özlüyor kendinizi yalnız hissediyorsunuz..
Ama yapmayın bence böyle..
Kendinizi oyalayacak bişiyler bulun,hobi edinin,kafanızda kurup durmayın..
Bu arada konu neden eş ve ailesinde,onu anlamadım..

Kesinlikle katılıyorum, boşluktan ve yalnızlıktan.
Kendimi derslerime vermem en iyisi olcak:)

Konuyu yalnış yere açmışım.

Dönem dönem bana da oluyordu.Ben okul zamanı mı staj yaptıgım günleri özlerdim.Bosluktan olabilir sizin ki.Onunla arkadasca bile olsa konusmayın sonucta hala size karsı birseyler besliyor.

Face'den,msn'den görebileceginiz heryerden silin bence.Giden gitmistir hayatında sevdigin birisi varken,kafanı karıstırma derim ben.:delphin:

Facede de msnde de yok artık :) Hayatımdan cıkardım çok şükür .

Merhaba hayatında kimse yokken aranızda birşey olmamışsa, şimdi başkası varken olması imkansız.
Moralini bozmak istemem ama bazı erkekler böyle, iyiki zamanında tripler yapıp adını koyalım gibi şeyler söylememişsiniz.
Bence o kişiden birşey olmaz, belki zamanında sizden hoşlandı belki sevdi ama emin olamadı, belki o zamanlar aklında başka birisi daha vardı.
Yoksa neden açılmasın, sizi kazanmaya çalışmasın dimi.
Şimdi iki yolun var, birincisi onu tamamen hayatından çıkarmak işte faceten msnden silmek görüşmemek gibi, görüşme taleplerine olumsuz yanıt vermek gibi. Belki içinde hep acaba olacak, acaba onunla daha mı mutlu olurdum, acaba beni seviyor mu gibi.
İkincisi o acabaları merak edip, askerdeki sevgilini bırakıp onunla başlamak, aklındaki soru işaretleri kaybolur ama büyük ihtimalle mutsuz olursun.
Çünkü o tür insanlarla mutlu olmak imkansız, yine seni yarı yolda bırakabilir.
Kafasına eser çeker gider, depresif takılır, karar veremez.
O yüzden bu olası ilişkiden fazla birşey bekleme, sadece sorun getirir hayatına.
Çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı böyle bir şeyi, çocuk bazen ilgileniyor umut veriyor, kız heyecanlanıyor, bir bakıyorsun uzun süre aramıyor, sormuyor. Sevgili mi değiller mi belli değil.
Sonra tekrar çıkıyor karşısına hiç birşey olmamış gibi tekrar görüşüyorlar, telefonlaşıyorlar ama hiç bir zaman sevgili olamıyorlar. Çünkü çocuğun kafası karışık karar veremiyor, beni bunaltma, sıkma gibi şeyler söylüyor.
Ya sevgilisindir ya değil, değilsek niye arıyorsun dimi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu kızla.
Ben çok sinir oluyor bu tür insanlardan, başkasının hayalleriyle oynamak umut vermek sonra zaten aramızda birşey yoktu demek.
O yüzden hiç kafan karışmasın, eğer seni gerçekten sevseydi sevgisinden emin olsaydı o zaman seni kaybetmek istemezdi, kazanırdı.

Merhaba hayatında kimse yokken aranızda birşey olmamışsa, şimdi başkası varken olması imkansız.
Moralini bozmak istemem ama bazı erkekler böyle, iyiki zamanında tripler yapıp adını koyalım gibi şeyler söylememişsiniz.
Bence o kişiden birşey olmaz, belki zamanında sizden hoşlandı belki sevdi ama emin olamadı, belki o zamanlar aklında başka birisi daha vardı.
Yoksa neden açılmasın, sizi kazanmaya çalışmasın dimi.
Şimdi iki yolun var, birincisi onu tamamen hayatından çıkarmak işte faceten msnden silmek görüşmemek gibi, görüşme taleplerine olumsuz yanıt vermek gibi. Belki içinde hep acaba olacak, acaba onunla daha mı mutlu olurdum, acaba beni seviyor mu gibi.
İkincisi o acabaları merak edip, askerdeki sevgilini bırakıp onunla başlamak, aklındaki soru işaretleri kaybolur ama büyük ihtimalle mutsuz olursun.
Çünkü o tür insanlarla mutlu olmak imkansız, yine seni yarı yolda bırakabilir.
Kafasına eser çeker gider, depresif takılır, karar veremez.
O yüzden bu olası ilişkiden fazla birşey bekleme, sadece sorun getirir hayatına.
Çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı böyle bir şeyi, çocuk bazen ilgileniyor umut veriyor, kız heyecanlanıyor, bir bakıyorsun uzun süre aramıyor, sormuyor. Sevgili mi değiller mi belli değil.
Sonra tekrar çıkıyor karşısına hiç birşey olmamış gibi tekrar görüşüyorlar, telefonlaşıyorlar ama hiç bir zaman sevgili olamıyorlar. Çünkü çocuğun kafası karışık karar veremiyor, beni bunaltma, sıkma gibi şeyler söylüyor.
Ya sevgilisindir ya değil, değilsek niye arıyorsun dimi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu kızla.
Ben çok sinir oluyor bu tür insanlardan, başkasının hayalleriyle oynamak umut vermek sonra zaten aramızda birşey yoktu demek.
O yüzden hiç kafan karışmasın, eğer seni gerçekten sevseydi sevgisinden emin olsaydı o zaman seni kaybetmek istemezdi, kazanırdı.

Çok güzel anlatmışsın sağolasın. Bizim durumda benzerdi anlattığın arkadaşınla. Ben önerdiğin ilk yolu seçtim ve hayatımdan çıkardım onu. Sevseydi kesinlikle, gözü hiçbir şeyi görmezdi ve benim için elinden geleni yapardı.. Belki şu an o da aynı şeyleri benim için düşünüyor. Sevseydi beni bırakmazdı diyo ama ben elimden geldiğince bazı şeyleri yaptığımı düşünüyorum. Pişmanlığım yok onla ilgli. Sadece arada özlem oluyor o kadar. Hayat güzel.. Sevenlerimle mutluyum

duygusal biseyler yasanilan bi insanla ne dost, nede arkadas olunur :1closedeyes:
ben bunu bilir bunu söylerim:delphin:

o kişiyle hiçbirşey yaşamamış olmak cazip gelmiş sana..başka birşey değil..silmekle iyi yapmışsın..
zaten mıy mıy iki lafı biraraya getirip bişey diyememiş,

Bence de boşluktan oluyor tüm bunlar...
Çıkmamışsınız ama güzel şeyler yaşamışsınız. Ama şuan bir çıktığın var ve o seni severken sen başkasını düşünüp ona haksızlık ediyorsun bence...

Bence de boşluktan oluyor tüm bunlar...
Çıkmamışsınız ama güzel şeyler yaşamışsınız. Ama şuan bir çıktığın var ve o seni severken sen başkasını düşünüp ona haksızlık ediyorsun bence...

Katılıyorum, diğer kişiyi düşünmemeye çalışıyorum a.s.

ne istediğini bilmeyen birisi hem seni ziyan eder hem kendini diye bi laf var, bu da o hesap işte. erkeğin ne istediğini bilmeyeni çok tehlikelidir. hem sana hem ilişkiye çok zarar verir yıpratır. bence bilinmezliklerle yaşamak yerine şu anki ilişkine yoğunlaş, sevmenin sevilmenin tadını çıkar derim yerimseniben

ne istediğini bilmeyen birisi hem seni ziyan eder hem kendini diye bi laf var, bu da o hesap işte. erkeğin ne istediğini bilmeyeni çok tehlikelidir. hem sana hem ilişkiye çok zarar verir yıpratır. bence bilinmezliklerle yaşamak yerine şu anki ilişkine yoğunlaş, sevmenin sevilmenin tadını çıkar derim yerimseniben

Teşekkürler, bende böyle düşünüyorum. olumunekankayizsmile

bana da oluyor böyle şeyler. şeytanın vesvesi midir nedir? güzel bir evliliğim var ama ben önceki hayatımda daha özgürdüm. ama şimdi sorumluluklar arttıkça kaçmak istediğim dönemlerde hep eski günlerim gelir aklıma.
acaba, öyle olsaydı, şöyle olsaydı dediğim zamnlarda oluyor.
galiba ulaşamadığımız için tatlı geliyor...
ama çok fazla düşününce labirent gibi işin içinden çıkamazsın söyleyeyim...
İnşallah güzel bir evlilik yaparsın...

Back