Geçmişe özlem.

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
kızlar gelin buradan geçmişimize dair yapmayı en çok özledigimiz şeyleri yazalım..ben geçmişe çok baglıyımdır ve en çok 4 katlı aile apartmanımızın o sıcaklıgını özledim ilk sırada bu var:çok üzgünüm: sizlerden de bekliyorum.sevgiler

kızlar yokmu hiç geçmişe dair özlemleriniz yanlız kaldım burda:çok üzgünüm:

olmaz mı sobada kestane pişirip yemeyi içine patates atıp yemeyi cokacimcoook sokakta arkadaşlarımla yalınayak koşup annemin her defasında bagırmasını ama yinede inatla koşmayı :lepi: hasta olunca annemin bana bakmasını ah ah keşke birdaha 1 günde olsa yasasam o günleri

evet yaa hele hastalanıp okuldan gelince annmin ve babamın başımda pervane olmaları ( özel bakmaları.valla hiç o yataktan çıkmak istemezdim hastayken.:çok üzgünüm: şimdi nerdeeee kaynana mı ilgilencek öyle :dilcikar:

onlar gibi kim ilgilenir ki ne eşin ne baskası ohhh girerdim yataga ne istesem önüme gelir ya ne güzel günlerdi bir ikimiz hasret kalmışız heralde eski günlerekaydirigubbakcemile5

onlar gibi kim ilgilenir ki ne eşin ne baskası ohhh girerdim yataga ne istesem önüme gelir ya ne güzel günlerdi bir ikimiz hasret kalmışız heralde eski günlerekaydirigubbakcemile5
evet canım yaa bi ikimizmiyiz yanii..ben bide ekiden uzun mu uzun güzel saçlarımla çıtı pıtı bi şekilde salına salına yürümeyi özledim :çok üzgünüm: bide eşimle ilk tanıştıgımızdaki mesajlasırkenki heyecanımızı özledim.ondan mesaj beklemeyi,aramadıgı zaman kızmayı,bana ilk sevgi sözcüklerini söylerkenki halimi heyecanımı özledim...inanırmısın bazen eşime diyorum ki hadi msjlasalım mı özledim diyorum sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

ahhhh ahhhh bende hasretim arkadaslar abimle bos bir dairemiz vardi orda top oynamayi annem et pisirirken etleri tencereden calip calip kedime yedirmeyi para ustlerini babama vermemeyi ozlediiiim eskiye dair bir cok seyi ozledim

geçmişe ait öyle çok şey özledimki

öncelikle annemi çook özledim, sabahları beni öperek uyandırmasını özledim,

büyüdüğümde , çocuk sahibi olduğumda bile bebek gibi sevmelerini özledim.

eşimle flört dönemimizde gece yarıları gizli gizli telefonda görüşmelerimizi özledim(o zamanlar cep telefonları şimdiki gibi popüler değildi ev telefonuyla görüşüyorduk) o görüşmelerde birbirimize fısıldayarak söylediğimiz güzel sözleri özledim, o zamanların gençliğimizin saflığını özledim..

daha neler neler özledim offf offff....görünen o ki geçmişime çook bağlıyım:))

ailenin bütün bireyleriyle yenilen yemekler
keyifli sohbetler
şimdi o kadar zoruma gidiyoki artık anılarında ben olmayacağım
konuştuklarına yabancı kalacağım

çalışmayı arkadaşlarımla gezmeyi özgür olamyıda çoooooooooooooooook özledim

hiçbir sorumluluğum olmadan acı nedir bilmeden hayat kavgasına girmeden herşeyin güzel olacağına inandığım geleceğe dair toz pembe hayallere daldığım ekmek elden su gölden yaşadığım zamanları kısaca çocukluğumu desemmmmm

şu yada bu diye sınırlandıramam geçmişe olan özlemimi

herşeyi çooook öslüyorum aaah aaah keşke geçmişe dönebilsek...:1rolleyes:

anne ve babamla yaptığım Pazar kahvaltılarını özledim...okul ya da iş dönüşü annemin beni her zaman kapıda karşılamasını özledim... yaptığımız alışverişleri özledim... yemeklerini özledim...ellerini özledim...babamın ayak seslerini özledim... her akşam kapıda sadece ona ait olduğunu bildiğim anahtar sesini özledim... her gece uyudum mu diye beni kontol etmesini, öpmesini özledim... gözlerini özledim...kardeşimin abla bunu mu giyiyim şunu nu diye sormasını, verdiğim cevaptan tatmin olmayınca peki ya bu nasıl demesini özledim... gülüşünü özledim sıpanın... ve on yedi yaşımı özledim en çok...gençliğimi, heyecanlarımı, heveslerimi, tutkularımı özledim...

ahh ahh yine geçmişe özlemim depreşti:çok üzgünüm:
annemle pazara çıkıp torbaları taşımasına yardım etmeyi.
babamın kızkardeşim ve beni alıp arabamızla her haftasonu gezdirmesini.
kızkardeşimle ve ablamla ev işlerini yaparken,ablamın süpürgeyi(ayaklı mikrofon)kaydirigubbakcemile3benim tv kumandasını ve kardeşiminde eline ne geçerse alıp mikrofon yapıp şarkı söyledigimiz günleri:roflol:
annemin "daha mı bitmedi o işler" deyip bize kızmasınıkaydirigubbakcemile3
ahh ahh daha neler neler kızlarr hadi sizde yazın eski günlere özleminizi

gecmıs.. :çok üzgünüm: okadar cok sey varkı gecmısımle ılgılı ozlem duydugum hasretle andıgım.. :a015: en cok da evlenmeden oncekı hayatımı yaptıklarımı ozledım.. :gitme: butun aıle annem babam ben kardesım ancak pazar gunlerı sabah kahvaltılarında ve aksam yemeklerınde bır arada olurduk.. senağlama ıste o sabah kahvaltıları yok mu en cok onu ozledım.. :çok üzgünüm: yumurta kapısmacalar daha sonra bıten yumurtalarla kapısmalar.. :1no2: cok ozledım cok .. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…