Demek ki mutlu olanayacaksınız.Geçmişe gidip bir anı degistirmek istiyorum imkansiz biliyorum ama mutluluğum buna bağlı
OfDemek ki mutlu olanayacaksınız.
Mutluluğunuzu bir ana bağladı iseniz, sizi mutsuz eden yaşadığınız anı olmaktan çıkıp kendiniz olursunuz. Kendinize verdiğiniz değeri bu kadar düşürmeyin lütfen. Ne olduğunu açıklarsanız da daha yardımcı olunabilir.Geçmişe gidip bir anı degistirmek istiyorum imkansiz biliyorum ama mutluluğum buna bağlı
Zorunlu? Sen mi geldin kuzum.
;( bundan benceYuh! Aynı şeyi düşündüm nedense.
Yok zorunlu olsaydı başlığa bütün konuyu yazardı o değilYuh! Aynı şeyi düşündüm nedense.
Geçmişe takılı kalırsan hiç bir zaman mutlu olamazsın. Ne geçmişe bu kadar takılı kal ne de geleceği çok fazla düşün her zaman anda kal bu şekilde ancak mutlu olursun.Geçmişe gidip bir anı degistirmek istiyorum imkansiz biliyorum ama mutluluğum buna bağlı
Demekki bu konuda mutlu olamayacaksınız.Geçmişe gidip bir anı degistirmek istiyorum imkansiz biliyorum ama mutluluğum buna bağlı
Hangi anGeçmişe gidip bir anı degistirmek istiyorum imkansiz biliyorum ama mutluluğum buna bağlı
Yazmış zaten, konu iki satırYok zorunlu olsaydı başlığa bütün konuyu yazardı o değil
başlık sadece “Yazmış zaten, konu iki satır