Hayırlı ramazanlar kızlar Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin
Konuya geçmek istiyorum hemen çünkü çok bunaldım
Bundan 1 sene öncesine kadar çok ciddi bir depresyon geciriyordum yıllardır süren çok ağır bir depresyondu
Sonrasında ilaçların bile fayda etmediği o halim resmen duayla ve zikirle son buldu
Buraya kadar her şey efsane iyiydi ve 1 yıldır da herşey çok yolundaydı
Son zamanlarda maddi sıkıntılar birde üstüne değişen ve tepetaklak olan düzenim falan derken kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum
Zaten hep geçmişe dönerim yeniden ruhum hastalanır diye korkuyordum şimdi bu düzenin değişmesi ve herşeyin zorlaşması ile bu korkum çok daha belirgin bir hal aldı
Bu arada düzenimin değişmesinin sebebi taşınmak. Aynı şehir ama çok farklı bir yere taşındık. Bu durumdan hiç hiç hiç mutlu değilim
Bir yere sikismisim gibi hissediyorum sanki herşey üstüme üstüme geliyormuş gibi
Maddi açıdan rahata ersem çok iyi hissedeceğim biliyorum çünkü bu durumdan dolayı birçok sıkıntıyı çekiyorum
Kursa gidiyorum bunun haricinde kursla birlikte götüreceğim iş arayışına girdim ama bir yer deneyim olmadığı için olmadı diğer yerde de dönüş yapmadı onun dışında bir yerde bulamadım yaşadığım şehir İstanbul gibi imkanı tavan bir şehir değil bu parti time konularında
Aklınıza gelen bir fikir var mı
Bayağıdır evden iş falan bulabilir miyim diye düşündüm ama yol bulamadım bir türlü
Hem bu korkularım için hem de isle alakalı fikir verebilir misiniz?
Çünkü ben artık kafayı yeme sınırıma yaklaştığımı hissediyorum ve o kötü günlere dönmek en büyük korkum haline geldi berbat zamanlardı.
Sizlerin fikirlerine güveniyorum önceden de tembelliğim için bir konu acmistim yardımcı olmuştunuz ve çok işe yaramıştı o yüzden yine sizlere danışmak istedim
Nolur yardım edin bir çıkış yolu bulalım
Kafayı yiyeceğim ben yoksa