geçmiş sorulara çalışmak yeterli mi ?

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
merhaba arkadaşlar elden ele gezen şu soruları sizde duymuşsunuzdur..

geçmiş yıllarda çıkan sorular

ben bakdım iki yıl arasında tam 15 ara sınav sorusu aynı olanlar dahi var..

sadece geçmiş sınav sorularna: çalışanlar var mı ??

sizce geçmek için yeterli mi ??

geçen yıl ben hukuk dersini böyle çalışp vermşdm..

canm ewt bazen tuttuyo ama bazende 1 tane bile çıkmıyoo ben konuyu kitaptan okuyorum testi çözüyorum daha sonra nokta atış sorularına çalışıyorum en son çıkmş sorularr şuan 3. sınıfımm bakalım nolcak

murat yaynlarının kazandıran sorular adlı her yıl yenisi çıkan kitapla ben geçen yıl tek dersdn geçmşdm

walla şmdi yne elme onu aldm soru ezbrlyrm

bende murat kitaplarına bakıyorum ve geçmiş soruları resmen ezberliyorum zaten genelde aynı bu yıl hazırlık okuyorum 4 derten sorumluyum ama seneye 3.sınıft kursa gitmeyi düşünüyorum eşimde geçmiş sorulara çalışarak geçiyor sınavlardan

geçmiş sorular eşine yetyrsa bizede yeter ozaman :)) ezberlemeye bnde başladm

bence yeterli...1ve 2.sınıfta hep çalışırdım notlarımda 80-90 arası olurdu genelde 3.sınıfta hiç çalışamadım son 1 hafta kalmıştı baktım yetişicek gibi değil,birde herkes çıkmış sorulara çalış gir derdi, o aklıma geldi ve sadece onlara çalıştım hepsindende geçtim hatta maliyet muh. 77 almıştım ama biraz riskli ya çıkmazsa diye düşünüp duruyo insan.zamanın varsa çalış yoksa ezberler gir arkadaşım başarılar şimdiden

merhaba arkadaşlar ben dış tic bölümünde okuyorum ve gecmiş sorulardan calısıyorum ve genelde 15 soru hep aynı diğerleride değiştirilerek soruluyor kitabın yüzüne bile bakmıyorum benim bütün ark öylke çalışıyor ve biliyorsunuzdur ama yinede söyliyeyim bilmeyen ark için aöf e öğrenme portalında tüm sorular ve cevaplar var bunların cıktısınıda alailiyorsunuz ... herkeze başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…