- 27 Ocak 2019
- 80
- 12
- 3
- Konu Sahibi Darkrainbowww96
Herkese merhaba.Bir konuda akıl almak istiyorum((( lütfen yargılayacak tarzda yorumlar yazmayın zaten kötü hissediyorum kendimi.Ben 4 yıl falan önce internette biriyle tanışıp sevgili olmuştum. O zamanlar 19 yaşındaydım daha ve bu çocuga baya bağlanmıştım, zaten ilk sevgilimdi.Şimdi bizim aramızda cinsel ilişki olmasa da, zaman zaman yakınlaşmalar oldu ,yüzeysel sevişmeler yani.Ama belirttiğim gibi asla cinsel ilişki olmadı aramızda.1 buçuk sene falan devam etti ilişkimiz, kendisi çok takıntılı, aşırı kıskanç, hatta fevkalede kıskanç biri olduğu için bitirmek zorunda kaldım.Tabi bana ihanet etmesinin de rölü oldu bu kararı almamda.Velhasıl ayrıldık ve bir süre hiç ses çıkmadı bundan.Sonra yeniden bana yazmaya, aramaya başladı ve bambaşka yüzüyle karşılaştım.Sürekli benimle görüşmek istediğini söylüyor, redd edince tehditler savuruyordu.Bir keresinde sosyal medyada anonim soru sorma sitesinde kimliğini belirtmeyen bir kişiden benim ne mal olduğumu bildiği, sevgilimle seviştiğimi bildiği, namuslu ayakları yapan bir yalancı olduğum tarzında bi mesaj aldım.Bunu hemen eski sevgilime belirttim ve bana sanki hiç birşey olmamış gibi : ben aramizda geçenleri bir arkadaşa anlattım, o da sana takılmak için oyle yazmıştır, söylerim bir daha yapmaz dedi (( şerefsiz herif işte, birşey diyemedim ben.Şimdi beni asıl düşündüren meseleye geliyorum,bu son olay 1.5 sene falan önce yaşandı, o zamandan beri ses yok yine.Ben bir çocukla taniştim, facete de ekledim, ve bir gün geçmiş sevgilimin onun arkadaşlık listesinde oldugunu gordum, dünyam başıma yıkıldı.Ya bir gun konu eskilere gelir ve benimle yaşadıklarını anlatırsa.Bu tanistigim cocukla cok seviyeli bir ilişkimiz var, zaten eski hatalarimi İnşallah bir daha asla tekrarlamam.Ama geçmiş peşimizi bırakmıyor(((( bir de en buyuk hatam yuzum gozukmese bile eski sevgilime bir kaç tane üstsüz foto atmıştım.Cahillik iste şimdiki aklım olsaydı yaparmıydım.Yani konuşur ve eski fotolarımı da isbat olarak atarsa, ben biterim.Tabi eski fotoların kalıp kalmadığını da bilmiyorum, sonucta 3 seneden fazla zaman geçti.Akıl verir misiniz bana nasil davranmaliyim? Ağzini aramak için geçmiş sevgilime yazarsam, hata yapmış olurmuyum? Konu baya uzun oldu, özür dilerim(
Bu arada şimdiki arkadaşimla internette tanismadim, ortak arkadas vasitasiyla tanistik, sonradan faceten ekledim.
Bu arada şimdiki arkadaşimla internette tanismadim, ortak arkadas vasitasiyla tanistik, sonradan faceten ekledim.
Son düzenleme: