gecmis olsun dileklerimiz

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
!gecmis olsun dileklerimiz!

isterseniz arkadaslar bu topikte....

hastalarimiza gecmis olsun diyelim:1hug:

akrabamiza, arkadasimiza, esimize dostumuza, cocuklarimiza bizi sevenlere

Allah´tan sifa dileyelim.......:1hug:

ben simdiden hasta olan varsa icinizde gecmis olsun ve Allah en kisa zamanda sifani versin diyorum......Şeniz

amcam kanser ve ölümü bekleniyor gerçekten çok zor bir durum Allah amcamın ve bütün hastaların şifasını versin(AMİN)

amcam kanser ve ölümü bekleniyor gerçekten çok zor bir durum Allah amcamın ve bütün hastaların şifasını versin(AMİN)

Geçmiş olsun Allah amcanıza ve bütün hastalara şifa versin. Bütün dualarımda hastalar için şifa istiyorum Allah dan yakınım olsun olmasın. En önemlisi sağlık. 1-2 hafta içinde benim ablam da amleliyat olacak sıkıntı sitres içinde bekliyoruz.

Geçmiş olsun Allah amcanıza ve bütün hastalara şifa versin. Bütün dualarımda hastalar için şifa istiyorum Allah dan yakınım olsun olmasın. En önemlisi sağlık. 1-2 hafta içinde benim ablam da amleliyat olacak sıkıntı sitres içinde bekliyoruz.

sizede geçmiş olsun arkadaşım şimdiden umarım iyileşir ablan Allahın izniylea.s.

ablana Allah acil şifalar versin canım umarım ameliyat sonrası herşey güzel olur dualarımız hepimiz için

X