geçmiş konuları hortlatmak

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
333
bu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim

bişey olmadı insanlar 1 2 sene önceki konuya yorum yazıyor konu sahibi çoktan derdine deva bulmuştur yeni konuları görmemizi engelliyorlar

Yeni üyeler yapıyor genelde tarihe falan bakmayıp yapıyorlardır. Be e ilk üye olduğum zaman tarihe bakmazdım bilmezdim :)

bu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim
Yeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.

Yeni üyeler yapıyor genelde tarihe falan bakmayıp yapıyorlardır. Be e ilk üye olduğum zaman tarihe bakmazdım bilmezdim :)
Yeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.
anladım bende niye durmadan eski konuları hortlatıyorlar diyordum
öyle konuya bir bakıyorsun 3 yıl veya 5 yıl geçmiş

yönetim tarafından kilitleniyor artık kiblemek gerek
kadın öldümü kaldımı bilen yok yorum yapılıyor

google da bı sorunu varsa aratıyor tabı karsısına ılk buradakı bır ıkı yıl oncekı konu cıkıyor uye oluyor hemen yorum yazıyor

ve hala devam ediyorlar yaaaa
biraz evvel gittim salak gibi eski konuya yorum yazdım

Bende yazdim geçen hafta bildiri geldi birisi hortlatmış. tarihe hic bakmadim 2009 muş. Okype konuyu kapatti

galiba pc'den girince ekranin altinda benzer konu basliklari cikiyor, onlara girince ve tarihe dikkat edilmezse eski konu bilmeden guncellenmis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…