• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş, hatalar pismanlik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhtihar mı oda nedir :KK20:
Sen güçlüsün kendine gel
Senin kalbin nasıl güzelmişki böyle vicdan azabı yaşıyorsun.. geçicegine inan ve tekrardan sarıl namazına şeytana izin verme seni dürtüyor
İnşallah toparlayabilirsem duanızı lütfen eksik etmeyin :(

İnşallah toparlayabilirsem duanızı lütfen eksik etmeyin :KK43:
Sana özelden yazacagım canım. Dualarımızdasın ama sende güçlü dur hayatta neler olıyor herşey biz insanlar için ama önemli olan sensin, hiç bir şey canından kıymetli değerli değil unutma 💜🙋‍♀️

Sana özelden yazacagım canım. Dualarımızdasın ama sende güçlü dur hayatta neler olıyor herşey biz insanlar için ama önemli olan sensin, hiç bir şey canından kıymetli değerli değil unutma 💜🙋‍♀️
Cok teşekkür ederim mesajınızi bekliyorum konuşmaya ihtiyacım var gerçekten ...

Merhaba ,
Geçmişte yaşadığınız unutamadığınız pismanliklariniz varmi ? Vicdan azabinizi nasıl dindirdiniz? Nasıl ayakta kalmayı başarabildiniz? Tamamı ile unuttum artık acıtmıyor dediğiniz anılarıniz varmi ?
Ben çok çok çok pismanim aile baskısı , hormonlarım ve doktorumun dediğine göre borderline rahatsızlığım yüzünden birden fazla ilişkim oldu küçük yaşta başladı ailem muhafazakar kimseye ablama bile sevgilim olduğunu soylemedim hic .. Bulusmalarimda gizli saklı oluyordu yakinlasmalar oluyordu ama bunların bana zarar vereceğini ileride pişman olacağımı hiç düşünmedim manevi yönden zayıf ve cahildim ... hep terkedildim birisi bittiyse bi başkasında aradım sevgiyi hepte internetten buldum kısa sürede güvendim... Üniversitede daha da çok yanlışlar yaptım sonra hepsini atlattım zannettim ama baktım ki çevremde herkes evleniyor bense hiç evlilik hayali kurmuyorum neden böyle vs diye sorgularken çok yanlış bir yolda olduğumu anladım resmen gözümdeki perde indi ... Gerçeklerle yüzleşmek ağır oldu çok aşağılık hissettim kendimi :KK43: Aileme ve kendime yakışmayan şeyler yaptım kimsede benden beklemez ... Tesetture girdim maneviyata yoneldim hergün ama hergün gecmisi düşündüm sonunda uyku uyuyamaz is yapamaz hale geldim .... Bir türlü kendimi affedemiyorum bir türlü vicdan azabimi dindiremiyorum ...Hayatımı mahvettim . Keşke geriye dönme düzeltme imkanım olsaydı ;( şimdi en son çare psikologa gitmeye başladım emdr terapisine başladı bir çok kötü hatıra ve küçüklükte taciz olduğu için uzun bir süreç dedi ...
sen aşşağılık değilsin sonuçta bir silkelenip kendine gelmişsin pişman olmuş tevbe etmişsin o hataları bir daha yapmazsın kendine evlilik istiyorsan ciddi bir yolda yürüyecek birini bulursun inşaallah bulmazsanda boşver başka güzel uğraşlar bul çalış çeşitli kurslara git kafanı dağıt aklının uyuşacağı insanlarla arkadaşlık yap başka yapcak bişey yok :KK54:

sen aşşağılık değilsin sonuçta bir silkelenip kendine gelmişsin pişman olmuş tevbe etmişsin o hataları bir daha yapmazsın kendine evlilik istiyorsan ciddi bir yolda yürüyecek birini bulursun inşaallah bulmazsanda boşver başka güzel uğraşlar bul çalış çeşitli kurslara git kafanı dağıt aklının uyuşacağı insanlarla arkadaşlık yap başka yapcak bişey yok :KK54:
Önerileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim ...

Bende çok pişmanım hergün neden böyle yaptım böyle yapsaydım arastırsaydım niye güvendim koşulsuz şartsız niye kendimi yoksaydım niye sevgiyi aşkı illa Bi erkekte aradım niye hayatımı mahvettim Bir hiç uğruna niye işten çıktım niye olayların üstüne gitmedim niye daha iyi korunmadım benim yüzümden bu bebeğinde hayatını mahvedecem pişmanlığı kimse anlamıyor dinlemiyor niye herkes bencil nankör insanlara deger verip haklı olanı eziyor

Bende çok pişmanım hergün neden böyle yaptım böyle yapsaydım arastırsaydım niye güvendim koşulsuz şartsız niye kendimi yoksaydım niye sevgiyi aşkı illa Bi erkekte aradım niye hayatımı mahvettim Bir hiç uğruna niye işten çıktım niye olayların üstüne gitmedim niye daha iyi korunmadım benim yüzümden bu bebeğinde hayatını mahvedecem pişmanlığı kimse anlamıyor dinlemiyor niye herkes bencil nankör insanlara deger verip haklı olanı eziyor
Evli misiniz ? Rabbim bebeğinizi sagsaglim kucağınıza almayı onunla guclenmenizi hayata tutunmayı nasip eylesin😥 bu dünyaya bir canlı getirmek büyük sorumluluk ... Bu zamanda en az 30 yaşına kadar sorumluluğunu almak gerekiyor ... İnşallah ustesnden gelirsiniz ...

Evli misiniz ? Rabbim bebeğinizi sagsaglim kucağınıza almayı onunla guclenmenizi hayata tutunmayı nasip eylesin😥 bu dünyaya bir canlı getirmek büyük sorumluluk ... Bu zamanda en az 30 yaşına kadar sorumluluğunu almak gerekiyor ... İnşallah ustesnden gelirsiniz ...
Amin inşallah canım Bi iş imkanım olsaydı hersey farklı olabilirdi Gecen sene evlendim 27 yasındayım 1 bucuk senede hayatım mahvoldu baskasının gecmiş hataları yüzünden gencken kendi yaptığım hatalar sadece kendimi yedi bitirdi ondan sonra ki yapılan hatalar beni ve cevremi yedi bitirdi şimdi kimsesiz kaldık çok yoruldum bende diyorum bazen belki bu bebek intihar etmemem için gönderilmiş bir umut ışığıdır 😔 sende kendine gel senin yasadıklarını bende yasadım az cık tahmin ediyorum önemli olan farkına vardıktan sonraki tavrın benim gibi baskasının hatalarını görmezden gelme herkes 2.sansı hakeder 3.ye izin verme

Amin inşallah canım Bi iş imkanım olsaydı hersey farklı olabilirdi Gecen sene evlendim 27 yasındayım 1 bucuk senede hayatım mahvoldu baskasının gecmiş hataları yüzünden gencken kendi yaptığım hatalar sadece kendimi yedi bitirdi ondan sonra ki yapılan hatalar beni ve cevremi yedi bitirdi şimdi kimsesiz kaldık çok yoruldum bende diyorum bazen belki bu bebek intihar etmemem için gönderilmiş bir umut ışığıdır 😔 sende kendine gel senin yasadıklarını bende yasadım az cık tahmin ediyorum önemli olan farkına vardıktan sonraki tavrın benim gibi baskasının hatalarını görmezden gelme herkes 2.sansı hakeder 3.ye izin verme
İnsan kendi yaptıklarını nasıl görmezden gelirki
i ...

İnsan kendi yaptıklarını nasıl görmezden gelirki
i ...
Mecbur düşünüp kafanda kurdugunda degişiyor mu geri alabiliyor musun yasanmamış yapabiliyor musun ders almaktan tövbe etmekten Baska Bi yolu var mı unutma Yarın yeni hayatının ilk günü ve bu ilk gününü gecmişte yaptıklarını düşünerek mahvetme

Geçmiş de yaptıklarınızı hata olarak görüyorsanız, maneviyata yöneldiyseniz, tövbe edip önünüze bakın.

Kimsenin hakkına girmeyip, can yakmamıssınız, ne yapmışsanız kendinize yapmışsınız ve aileniz dahil kimseyi ilgilendirmez bu bir noktadan sonra. Sizin yanında mahcup olduğunuz hiç kimse kusursuz değil, nasıl sizin ne yaşadığınızı başkaları bilmiyorsa sizde başkalarının neler yaşadığınızı bilmezsiniz, bu babanız bile olsa farketmez.

Sizi hayattan soğutacak noktaya getirmesine izin vermeyin geçmişte yaptıklarınızin, adı üstünde geçmiş.

Son düzenleme:
Geçmiş de yaptıklarınızı hata olarak görüyorsanız, maneviyata yöneldiyseniz, tövbe edip önünüze bakın.

Kimsenin hakkına girmeyip, can yakmamıssınız, ne yapmışsanız kendinize yapmışsınız ve aileniz dahil kimseyi ilgilendirmez bu bir noktadan sonra. Sizin yanında mahcup olduğunuz hiç kimse kusursuz değil, nasıl sizin ne yaşadığınızı başkaları bilmiyorsa sizde başkalarının neler yaşadığınızı bilmezsiniz, bu babanız bile olsa farketmez.

Sizi hayattan soğutacak noktaya getirmesine izin vermeyin geçmişte yaptıklarınızin, adı üstünde geçmiş.
Düşününce öyle ama işte insan maneviyata yönelince işin içinden cikamiyor ...

Düşününce öyle ama işte insan maneviyata yönelince işin içinden cikamiyor ...
Neden çıkamayasınız ki?

Tövbe gibi güzel bir kapı var siz yeter ki bunda samimi olun.

Nereden ve nasıl maneviyata yönelince işin içinden çıkamadığınız düşüncesine vardınız bilmiyorum ama Kur'an meali, bu konularla ilgili kitap yada sohbetleri okuyup, dinleseniz, içinden çıkılır bir durumda olduğunuzu görürsünüz zaten.

Canım benim hata yapmasaydı insan olmadık.Peygamberlerin bile hataları olmuştur tövbe edecekleri ki biz normal insanların çok doğal . Baba ilişkileri iyi olmayan veya ailesinde sevgi görmeyen insanlar küçücük bi sevgi damlasına inanıyor maalesef .Size gerçekten değer veren kişiyi bulmadan sevmeyen .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X