- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 tane daha okudum.Eklersin.Allah senden de razı olsun inşallah
cok sagolun kizlar .suan cok uzgunum tedavim sonlandi.umudu herseyim dun hastanede kaldi.1 tane de ben okudum cnm rabbim kabul etsin inşallah
cok sagolun kizlar .suan cok uzgunum tedavim sonlandi.umudu herseyim dun hastanede kaldi.
yumurtalarim catlamisti toplandilar.karnim cok agriyo.ilacla duruyorum.moralde sifir
cok sagolun kizlar .suan cok uzgunum tedavim sonlandi.umudu herseyim dun hastanede kaldi.
yumurtalarim catlamisti toplandilar.karnim cok agriyo.ilacla duruyorum.moralde sifir
sakın umudunu kaybetme bol bol dua et olur allahın izniyle bak bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyacaktık evraklarımı herşeyi hazırladım adet olmayı beklerken rabbim mucizesini gösterdi hamile olduğu öğrendim çok şükür doktorların olmaz belki dediğine rabbi ol dedi bol bol dua et cnm rabbim yeterki ol desincok sagolun kizlar .suan cok uzgunum tedavim sonlandi.umudu herseyim dun hastanede kaldi.
Aminnnn allah razı olsunÖzge icin bn ve Nuran anne okundu. İnşaallah güzel haberlerini aliriz :)
Allah razı olsun ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallahBugun ablamda Kuran okunacaktı...Ordakıler ve buradakı kardeslerım ıcın Dua topiklerındekı tüm kardeslerımız ıcın ve ölmüşlerımız için Hepımızın gönlümüzdekı Dua larımız için Peygamberlerımız için evlıyalar ve Rabbimin bizim bildiğimiz yada bilmedıgımız sevdıgı tüm kulları ıcın bugun
100 Fatıha , 100 Kevser , 100 İhlas , 1 Yasin , 1 Fetih ve 1 Cuma süresi okudum...Rabbim kabul etsın ınsallah....
Hepınızden Allah razı olsun. Sizi sevıyorum
allah bagislasin cnm saglikla al kucagina insallah...sakın umudunu kaybetme bol bol dua et olur allahın izniyle bak bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyacaktık evraklarımı herşeyi hazırladım adet olmayı beklerken rabbim mucizesini gösterdi hamile olduğu öğrendim çok şükür doktorların olmaz belki dediğine rabbi ol dedi bol bol dua et cnm rabbim yeterki ol desin
sagol cnm insallah gucum ve sabrim olursa yaza denerim insallah...Sakın umudunu kaybetme. Bir dahaki sefere olur inşallah canım benim.Sakın vazgeçme