- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
Helal olsun kuzum benden yana.haklisinz hanmlar.bende oyle soyledm ama olan oldu artk.helinz hakkinizi helal edin bnde kendimi zan altmda hissediyorum
tkglccanım..st: 45523795 .!.:haklisinz hanmlar.bende oyle soyledm ama olan oldu artk.helinz hakkinizi helal edin bnde kendimi zan altmda hissediyorum
merhaba tatlım olur böyle şeyler okuyamayan arkadaşımızın yerine bu güne kadar olan 10 arkadaşımıza 25 bin ben alıyorum22 binini bu gün hastanedeydim akşama kadar okudum okudum 3 bin kaldı onuda tamamlayacağım eksik olmaz olmasın hatim sonuçta bu günden sonraki arkadaşlarımız ikibin beşyüz deilde 2750 okusun sen hesapla yaz uygunsan kabul eden olmazsa geri kalan 19 kişiyede okurum eksik olmasın yeterkiArkadaşlar morbidangel arkadaşımız bana msj atms.lsteyi not aldığını yeni lsteye okumaları yapacağını söylemişti.okundu olarak not alırım demistm bende.ama maalesef YGS sınavları nedeni ile smdiye dek ki okumaları yapamamış.listeden çıkarmak durumundayız.smdiye kadar okuması yapılan arkadaslari n okuması 70.000 den eksik oldu bu durumda.acaba gönüllü bi kaç arkadaş çıkar mi el birliği ile tamamlasak okumalarını hak geçmese
kuzum ..Rabbim güzel gönlüne göre versin insallah.merhaba tatlım olur böyle şeyler okuyamayan arkadaşımızın yerine bu güne kadar olan 10 arkadaşımıza 25 bin ben alıyorum22 binini bu gün hastanedeydim akşama kadar okudum okudum 3 bin kaldı onuda tamamlayacağım eksik olmaz olmasın hatim sonuçta bu günden sonraki arkadaşlarımız ikibin beşyüz deilde 2750 okusun sen hesapla yaz uygunsan kabul eden olmazsa geri kalan 19 kişiyede okurum eksik olmasın yeterki
Sealand senin için 2500 okudum cnm. Rabbim dualarıni kabul etsin.
Sealand senin için 2500 okudum. Rabbim dualarıni kabul etsin.
merhaba tatlım olur böyle şeyler okuyamayan arkadaşımızın yerine bu güne kadar olan 10 arkadaşımıza 25 bin ben alıyorum22 binini bu gün hastanedeydim akşama kadar okudum okudum 3 bin kaldı onuda tamamlayacağım eksik olmaz olmasın hatim sonuçta bu günden sonraki arkadaşlarımız ikibin beşyüz deilde 2750 okusun sen hesapla yaz uygunsan kabul eden olmazsa geri kalan 19 kişiyede okurum eksik olmasın yeterki
Allah razi olsun canim hepinizden.Rabbim gonlunuzden gecen ne varsa nasip eylesin insallahariyana
@tkglcn
@Ecrin ensar bebek_elif
U UCUBIRARADA
Allah razı olsun kızlar Rabbim hepimizin dualarını kabul umduklarına nail etsin
Helal olsun canım. Senle ne alakası var kendini zan altında hissetme lütfenhaklisinz hanmlar.bende oyle soyledm ama olan oldu artk.helinz hakkinizi helal edin bnde kendimi zan altmda hissediyorum
okudum canim Allah kabul etsinZeynep için eksikler:
5-SAliOsmanF (FEYZA) ------------------
8- H hedak (EDA) ---------------------------
18-masalolsunnn (ÖZGE)-----------------
22- @msgulerr (MÜRŞİDE) -----------------
DUASI OKUNACAK ARKADAŞ :Sealand (Seda)
LİSTE KAPANIŞ TARİHİ : 10.02.2016
KİŞİ BAŞINA OKUMA:2.500 (LA İLAHE İLLALLAH)
LİSTEMIZ;;;
1 - M meleek9090 (MELEK) -----------------
2-talena (ÖZGE) ---------------------------
3-hayatdenizolmasa (DENIZ) -------------(OKUNDU)
4-Yagmurun_kizi (DERYA) --------------
5-SAliOsmanF (FEYZA) ------------------
6- Z zencefiltarcin (EMİNE) ----------------- (OKUNDU)
7- I Irmak-986 (YASEMİN) ----------------
8- H hedak (EDA) ---------------------------
9-ariyana (NUR) -------------------------(OKUNDU)...
10-Senfonim (ZEYNEP) --------------
11-Sealand (SEDA) ------------------------
12-gulbera (YASEMİN) -------------------
13- @tkglcn (GÜLCAN)----------------------(OKUNDU)...
14- T toprak89 (FATMA) --------------------(OKUNDU)
15-rudecute (GİZEM) ---------------------
16- @melegim66 (MELTEM) ---------------
17-masalolsunnn (ÖZGE)-----------------
18- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) -------(OKUNDU)...
19- M mrym99 (MERYEM) ------------------(OKUNDU )
20-bal10cukk (TUĞÇE) --------------------
21- @msgulerr (MÜRŞİDE) -----------------
22- K kartanem2 (SULTAN)------------------(OKUNDU)
23-evTik (BURCU) --------------------------
24-mycherie (CANAN) ----------------------
25-esmaaaaalarrr (SEMA) ------------------
26- U UCUBIRARADA (SERKAN-EBRU)--(OKUNDU)...
27-Hannaz -------------------------------------(OKUNDU)
28- (NURAN ANNE)---------------------------
Çok gecmis olsun canim Rabbim beterinden korusun. Bilgim yok konuyla ilgili maalesef. Eklemlerde vs. incinme olursa ateş yapabilir belki ama yine de gecikmeden dr.sor cnm.Hnmlar pazar gunu kzm yastk savasi yaparken yastgi kaldrirken boynunu incitti.dr gttik film cekildi kemiklerde bsey yok cok sukur.krem verdi bde pedifen agriyi kessn dye.yanlz kzm iki gundur hareket edebiliyor ama atesi var boyun tutulmasi ates yapar mi?bilgisi olan var mi?
Hnmlar pazar gunu kzm yastk savasi yaparken yastgi kaldrirken boynunu incitti.dr gttik film cekildi kemiklerde bsey yok cok sukur.krem verdi bde pedifen agriyi kessn dye.yanlz kzm iki gundur hareket edebiliyor ama atesi var boyun tutulmasi ates yapar mi?bilgisi olan var mi?
Boynu braz iyi yuruyebiliyor en axndan.dr gecmezse cuma getrn demisti ama bu gecede ateslenrse goturcem.suan iyiÇok geçmiş olsun..Bence de Doktora gitsen iyi olur .. İnşallah ıyıdır şu an..geçmiştir bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?