- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallahBu sabah Dualarımız siznle adlı bölümde bütün topiklerde Dua eden herkes için hepımız ıcın Fetih Süresi okudum.Allah ım kabul etsın.Gunahlarımızı bağıslasın Dua larımızı kabul etsın ınsallah...Kimin gönlünde ne dileği varsa versin Rabbim inşallah..
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım. Rabbim seninde dualarıni kabul etsinBu sabah Dualarımız siznle adlı bölümde bütün topiklerde Dua eden herkes için hepımız ıcın Fetih Süresi okudum.Allah ım kabul etsın.Gunahlarımızı bağıslasın Dua larımızı kabul etsın ınsallah...Kimin gönlünde ne dileği varsa versin Rabbim inşallah..
Allah razı olsun bitanem yüreğine saglik Rabbim kabul buyursun insallahBu sabah Dualarımız siznle adlı bölümde bütün topiklerde Dua eden herkes için hepımız ıcın Fetih Süresi okudum.Allah ım kabul etsın.Gunahlarımızı bağıslasın Dua larımızı kabul etsın ınsallah...Kimin gönlünde ne dileği varsa versin Rabbim inşallah..
NOT ALIYORUM BTANEM LSTEYİ OLDUGU GBİ EVDE.BLDİRİM GELMEZSE MSJ ATIYORUM@tkglcn cnm okumayanlari ayri etiketle o zaman görürler.
Kolay gelsin tatlım.NOT ALIYORUM BTANEM LSTEYİ OLDUGU GBİ EVDE.BLDİRİM GELMEZSE MSJ ATIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?