canim listemiz hayirli olsun insallah.
yine bu forumdan 2 yildir tevhid yapan bi arkadas asagidaki bilgileri paylasmis.
dikkatimi cekti bende sizinle paylasmak istedim.
Allahin izniyle ben bu sekilde cekicem mahsuru yoksa.
TEVHİD OKUMA ŞEKLİ:
1- Bir kere Euzu Besmele söyledikten sonra 100 kere Tevbe Estağfurullah söylemek. (İsterseniz Estağfirullah el azim diyebilirsiniz)
2- (Besmele söylemeden) Peygamberimize en az 132 defa Salat-ı Şerife söylemek. (Kısa ya da uzun farketmez.Hangisi kolayınıza geliyorsa.Daha fazla sayıda da söyleyebilirsiniz. Sayı sınırı yok.)
Neden mi? 132 ebced hesabında Ahmed ismi çıkmaktadır. Ahmed ismi de Peygamber Efendimizin, Peygamberler ve melekler arasındaki ismidir.
3- Salat-ı Şerifeleri söyleyip bitirdikten sonra 11 İhlas ve 1 Fatiha(İhlas surelerinin başlarında mutlaka besmele okuyunuz.Fatiha da dahil) okuyup;
“Allah’ım okuduğum surelerin ve salavatların sevabını; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) mübarek ruhuna, ehl-i beytine, ashabına, yüce âlisine, salih kullara, Hızır (a.s) ve sevdiği Evliyalara, himmet eden sultanlara,ders veren hocalarımıza, onların hocalarına ve üveyslere hediye ettim. Âmin.” denilecek.
4- Bir Euzu besmele çekilip en az 100 kere “La İlahe İllallah” söylenecek.(Fazla sayıda okuyabilirsiniz)