- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanemgurbet canım okudum 1000tane Allah kabûl etsin versin artık , ver artık Ya Rabbim bu kadınlar da anne olsun , tam sofraya oturduklarında bebekleri uyanıp yemek yedirmesin muratlarını ver Yâ Rabbim Amin, @tkglcn kardeşim okudum Allah kabûl etsin, ya bi şey dicem bu nicki çok aradınmı seni etiketleyene kadar göbeğim çatlıyo, Gnctrkcll gibi
![]()
amin cnm insallah...Evet geç kalmışım canım okuyamadığım arkadaşlara ve yarn sırası olan arkadşma da okuyacağım Allah kabul etsin dualarımızı![]()
tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanem![]()
tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanem![]()
Bende tk Gülcin diye aklımda tutuyordumbende sandim ki "TEK GULCAN" baska kimse yok.
seslileri kaldirip oyle aklimda tutuyorum![]()
İlahi siz çatlaklar. Tabi ki tek gülcan diyebiliriz benden yoh ki başkaBende tk Gülcin diye aklımda tutuyordum![]()
Doğrudur bitanem.maşallah öyle hızlı ilerliyoruz ki dönüp kimler okumuş dye bakarken bazen kacabiliyor gözümden@tkglcn seni etiketlemedigim için gormuyosun galiba okundu yazmiyorsun bugune kadar tüm arkadaşlara okudum . Bugunde @Gurbetkuşu okudum
Tkglcn bu nick başka nasıl akılda kalır kiİlahi siz çatlaklar. Tabi ki tek gülcan diyebiliriz benden yoh ki başka![]()
olmaaaaazzz !gizemi bozulurTkglcn bu nick başka nasıl akılda kalır ki
Gülcan yazsan olmuyor muydu![]()