- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanemgurbet canım okudum 1000tane Allah kabûl etsin versin artık , ver artık Ya Rabbim bu kadınlar da anne olsun , tam sofraya oturduklarında bebekleri uyanıp yemek yedirmesin muratlarını ver Yâ Rabbim Amin, @tkglcn kardeşim okudum Allah kabûl etsin, ya bi şey dicem bu nicki çok aradınmı seni etiketleyene kadar göbeğim çatlıyo, Gnctrkcll gibi
amin cnm insallah...Evet geç kalmışım canım okuyamadığım arkadaşlara ve yarn sırası olan arkadşma da okuyacağım Allah kabul etsin dualarımızı
bende sandim ki "TEK GULCAN" baska kimse yok.tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanem
tk eşimin lakabı.hoş bi anısı var arkadaşları koymuş benim admda gülcan sesli harfleri kaldrnca böyle oldu :) tkglcn smdi adımı biliyorsun ya daha kolay olur etiketleme btanem
Bende tk Gülcin diye aklımda tutuyordumbende sandim ki "TEK GULCAN" baska kimse yok.
seslileri kaldirip oyle aklimda tutuyorum
İlahi siz çatlaklar. Tabi ki tek gülcan diyebiliriz benden yoh ki başkaBende tk Gülcin diye aklımda tutuyordum
Doğrudur bitanem.maşallah öyle hızlı ilerliyoruz ki dönüp kimler okumuş dye bakarken bazen kacabiliyor gözümden@tkglcn seni etiketlemedigim için gormuyosun galiba okundu yazmiyorsun bugune kadar tüm arkadaşlara okudum . Bugunde @Gurbetkuşu okudum
Tkglcn bu nick başka nasıl akılda kalır kiİlahi siz çatlaklar. Tabi ki tek gülcan diyebiliriz benden yoh ki başka
olmaaaaazzz !gizemi bozulurTkglcn bu nick başka nasıl akılda kalır ki
Gülcan yazsan olmuyor muydu