geçmi kaldim bu meslege:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
ben ilerde bayan kuaforu acmak istiyorum..ama bunun oncesinde biliyorum yolum cok uzun..simdi taa en basindan baslamam gerek...27 yasindayim ustelik normalde 16 yasi da baslamam lazimdi bu sektore aslinda ama kararsizlimlar evlilik cocuk derken olmadi..simdide elim cok yatkin oldugundan sanirim bu isi istiyorum..bu konuda bilgisi olanlarla lutfem konusalim arkadaslar.pazartwsi bi is gorusmesi var kuaforle..eger olyrsa ciraklik okuluna yazilcakmisim...4 sene...kafam cok karisik ..lutfem sizi. soylediginiz hersey beni yonlendirebilir

bizim mahallemizdeki bayan kuaförünün sahibi neredeyse 35 te açtı dükkanını. öncesinde eğitim illa ki almıştır ama ne zaman başladığını bilemem. kendi de kuaför olduğu için şıkır şıkır bir kadın, çok enerjik.

sizinki neden olmasın

hadi ya negyzl bir msj :)))
bende zaten o yaslarda anca acarim once tecrube lazim..ama napicama karar vermeoyorum bayan kuaforunun zoruluklarini bilmiyorum kafam karmakarisikkmk

hadi ya negyzl bir msj :)))
bende zaten o yaslarda anca acarim once tecrube lazim..ama napicama karar vermeoyorum bayan kuaforunun zoruluklarini bilmiyorum kafam karmakarisikkmk
yani kendinizden pay biçin. kuaföre gittiğinizde neler yaptırırsınız. ağda, manikür pedikür, cilt bakımı, saç kesimi, boyama, özel günler için saç tasarımı, tırnak tasarımı vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…