geçmi kaldim bu meslege:(

nebilim bazen kucumsuyolar hayalin milletin kiliyla mi ugrasmak falaj diyolarda((
Her meslekte insanlarla uğraşıyoruz, kiminin boş beyniyle, kiminin üstündeki kıyafetle, kiminin de çeriyle çöpüyle..
Önemli olan alın teriyle para kazanmak. Gerçekten istiyorsanız kimin ne dediğini takmayın kafaya. Sizin hayatınız bu.

Gecen gun kuaforde calisan kizla aramizda bu konu gecti ondan ogrendigim kadariyla size de anlatayim tabi dogrusunu yine de daha iyi bilene sorarsiniz.kuafor acmak icin ustalik belgeniz varsa ki bu da once ciraklik sonra kalfalik sonra da ustalik belgesi alarak cok uzun yillar okula giderek mumkunmus.belge varsa kuaforler odasina kayitli oluyormussunuz ve daha az vergisi varmis.eger belge yoksa ticaret odasina kayit yaptirarak da isyeri acilabilirmis.haliyle bu sekilde daha yuksek vergi veriliyormus.yani sizin ustalik belgesini alip kendi isyerinizi acmaniz cok uzun surer cunku dorder yil sanirim her bir belgeye sahip olma suresi.bu durumda mantikli olan ticaret odasina kayit yaptirmak.bu sekilde kendi dukkanini acan tanidiklarim var yani.

dorder yil degil canim kalfalik toplam 4 yil..kalfalik belgesiyle bazen acilabiliyormus kuaforler odasi buna musade ediyormis sanirim bilgi icin de cok saol cnm

neguzeo yaziyon xanim ya aynen oyle gercektwn mesela doktor olmak buyuk basari ama onlar nelerle ugrasiyor kim bilir

dorder yil degil canim kalfalik toplam 4 yil..kalfalik belgesiyle bazen acilabiliyormus kuaforler odasi buna musade ediyormis sanirim bilgi icin de cok saol cnm
Tamam ama once ciraklik icin dort yil sonra kalfalik icin dort yil daha sekiz yil o da az degil bence.yine de siz bilirsiniz tabi.

Benimde bu konu hakkinda hic egitimim yok ama elim cok yatkindir. Hatta cevremdeki herkes keske kuaforluk okusaydin falan der. Benim de hayalim Bu. Ama oncesinde bir sermaye yaratmam lazim. Yasin gec degil asla vazgecme

Benimde bu konu hakkinda hic egitimim yok ama elim cok yatkindir. Hatta cevremdeki herkes keske kuaforluk okusaydin falan der. Benim de hayalim Bu. Ama oncesinde bir sermaye yaratmam lazim. Yasin gec degil asla vazgecme
suan ck moralim bozuk napixami bilmiyorum yarin is gorusmem var

Ben otuzyedi yaşındayım, şu an bi halk eğitim merkezinin kuaförlük kursuna gidiyorum, düşün:) Gerçi ben hobi olsun diye başladım ama dükkan açmayı düşünür müsün diye soranlara, neden olmasın diyorum yani olmaz olmaz dememek lazım. Bir şeyler öğrenebilirsem inşaallah, eşe dosta yaparım bir şeyler, bi gelir de olur hem dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…