- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
evet fazla aama ustaluk kalfalik butun egitim ve belgeler veriliyor4 sene mi sürüyor hiç bilmiyorum, fazlaymış. Kendi salonunuzu açacak imkanınız varsa bence geç değil.
ciraklik okuli daha muhimmis galina halk egitimle pek bisey yapilmiyor ama digeri okul yaniHalk eğitimde kursları yok muydu yanlış mı hatırlıyorum?4 sene bana da fazla geldi...
Yani mutlaka öyledir de ben kuaför işletme,belge alma açısından halk eğitimi belirttim...Yanlış hatırlamıyorsam oradan belge alınca daha kısa yollu bir şeyler oluyordu sanki...tam emin değilim sadece öyle hatırlıyorum....yine de bir araştırın isterseniz...ciraklik okuli daha muhimmis galina halk egitimle pek bisey yapilmiyor ama digeri okul yani
Başlayın bir an önce. Demek ki 4 sene sonunda tam teçhizatlı oluyorsunuz. O zamana kadar kuaför açacak maddi vs birikime de sahip olursunuz.evet fazla aama ustaluk kalfalik butun egitim ve belgeler veriliyor
evet vakit kaybediyorum kurs mu okul mu arasinda gidip geliyorum ama kursu eledim sanirim cunku boliyoruum halk egitim den sora dukkan acilmiyor gecici bisey...ama okul daha onemli okul adi ustunde ...ama okula gitmek icin de biyerde calisiyor olmam lazim cok cok dusuk maasla ise girecem kalfa belgem yokGec mi acaba derken bile vakit kaybediyorsunuz bence. Yeterince enerjiniz, zamaniniz ve isteginiz olduktan sonra yas iki rakamdan baska bir sey degil bence. Bir an once kursa baslayin derim.
okul haftada 1 gun amaGeç olur mu ya. 4 yıl okurken çalışabilecek misiniz kuaförde?
okul haftada 1 gun ama
oylemu dersin cnmBaşlayın bir an önce. Demek ki 4 sene sonunda tam teçhizatlı oluyorsunuz. O zamana kadar kuaför açacak maddi vs birikime de sahip olursunuz.
Tabi. E dükkan kiralamak vs için birikiminiz var mı? Birikir işte, hayalinizin peşinden gidin.oylemu dersin cnm
hayirre sikayet etmeyin nolur aynisi degil cok caresizim.syan nolurKonuyu 2 kere açmış sınız yasakMune
Geç kalmış sayılmaz sınız yaş kaç olursa olsun hayalinizi gerçekleş tirin
sencw bayan kuaforu olmak bir hayalmidir...Tabi. E dükkan kiralamak vs için birikiminiz var mı? Birikir işte, hayalinizin peşinden gidin.
Neden olmasın ki, üniversitelerde bile bölümü var.sencw bayan kuaforu olmak bir hayalmidir...
Hayır şikayet etmedim zaten. Sadece bi konu kapanır diğeriyle devam ederhayirre sikayet etmeyin nolur aynisi degil cok caresizim.syan nolur
nebilim bazen kucumsuyolar hayalin milletin kiliyla mi ugrasmak falaj diyolardaNeden olmasın ki, üniversitelerde bile bölümü var.
Hem kendi paranızı kazanıp becerikli olduğunuz bir işi yapacaksınız. Bundan güzel ne olabilir?
En önemlisi bir amacınız olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?