Evli değilim hem utanıyorum hemde tecavüze uğradım ondan söyleyemiyorum. Konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın bu cinsel yolla bulaştığını söylemesem de verilen ilaçla etki edermi falan diye işteEvli misin bekar mısın ? Ben orayı anlayamadım, utandığın için mi söyleyemiyorsun gizlemek zorunda olduğun için mi
Ya işte bir kere gittim fitil verdi cinsel ilişkiye girdin mi dedi bende hayır dedim. Bu fitil iyi gelmezse örnek alalım falan dediler. Örnekte başka bi erkekten bulaştığı görünmez bence hem ben ilişkiye girmedim diyeceğim yine ilaç uygulaması verirlerKaçarın yok bu konuda. Doktora gittiğin anda sana sorular sorucak ve cevapların doktor için inandırıcı olmayabilir. Yapılacak tahlillerde de çıkar diye düşünüyorm ayrıca
Tecavüze uğradığını ailenle nasıl paylaşmıyorsun, nasıl bi ihmal bu? Hiç olmazsa psikolojik bi destek alsan ?
Şeyden korkuyorum ilişkiye girmedim diyince başka ilaçlar vericek diye yani mesela dozajı düşük olan ilaçlar gibiYa işte bir kere gittim fitil verdi cinsel ilişkiye girdin mi dedi bende hayır dedim. Bu fitil iyi gelmezse örnek alalım falan dediler. Örnekte başka bi erkekten bulaştığı görünmez bence hem ben ilişkiye girmedim diyeceğim yine ilaç uygulaması verirler
İlişki yaşadığını söyleyebilirsin. Hasta ve doktor arasındaki özel 1. derece yakını olsa da paylaşılmaz hasta istemediği sürece. Annenin seninle birlikte doktorun odasına girmemesi yeterli.Şeyden korkuyorum ilişkiye girmedim diyince başka ilaçlar vericek diye yani mesela dozajı düşük olan ilaçlar gibi
Hanımefendi nasıl bir acı yarattığını bilseniz böyle konuşmazdınız. İnsan idrar yaparken ne kadar acı yaşıyor biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?Doktordan cikinca annen de giriyorsa telefonla arayıp söyle ailene söylemezler. Tecavüze ugrayan birisi mantarımı düşünüyor allah askina ya?
Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin anlasilmasi.Hanımefendi nasıl bir acı yarattığını bilseniz böyle konuşmazdınız. İnsan idrar yaparken ne kadar acı yaşıyor biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?
Normal değil mi zavallı kız kim bilir nasıl acı çekiyor da ilişkiye girdiğini söyleyemiyor. Ve o yüzden sorunu çözülemiyor. Ne yapsın kendini yerden yere mi atsın, burası Türkiye halen bu yüzden kadın cinayetlerinin yaşandığı bir yerde yaşıyoruz.Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin anlasilmasi.
Offf evetHanımefendi nasıl bir acı yarattığını bilseniz böyle konuşmazdınız. İnsan idrar yaparken ne kadar acı yaşıyor biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?
Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin
Evet o yüzden o kişi cezasini cekmeli! Tecavüzden daha fazla canini acitiyor olamaz herhaldeNormal değil mi zavallı kız kim bilir nasıl acı çekiyor da ilişkiye girdiğini söyleyemiyor. Ve o yüzden sorunu çözülemiyor. Ne yapsın kendini yerden yere mi atsın burası Türkiye halen bu yüzden kadın cinayetlerinin yaşandığı bir yerde yaşıyoruz.
Tabiki cezasını çeksin ama tecavüze uğramışken mantarı mi düşünüyorsun demek hoş olmamış.Evet o yüzden o kişi cezasini cekmeli! Tecavüzden daha fazla canini acitiyor olamaz herhalde
Sizcede daha büyük bir problem degilmi bu?Tabiki cezasını çeksin ama tecavüze uğramışken mantarı mi düşünüyorsun demek hoş olmamış.
Büyük bir problem fakat kıyas saçma olmuş. İkisi de büyük problem. Hem hastalık kapmış hem tecavüze uğramış. Allah yardım etsinSizcede daha büyük bir problem degilmi bu?
Tek başınıza gitme imkanınız var mı? Doktora doğrusunu söylemek tedavinin akışını değiştirebilir belki başka hastalık vardır. Hep onun için test filan da yapar. Smear alınır.Ya benim yaklaşık 4 buçuk aydan beri geçmeyen vajinal mantarım var. Annemlere söyledim fakat cinsel yolla bulaştığını söyleyemedim. Doktorada bu durumu izah edemem annemler yanımda geliyor. 19 yaşımda olmama rağmen söyleyemiyorum. Doktorada söylemesem cinsel yolla bulaştığını birşey olur mu? Bu arada 2 tane fitik ve ilaç tedavisi kullandım bitiyor gibi oluyo 1 2 haftaya tekrarlıyor lütfen yardımcı olur musunuz çok acı çekmeye başladım.
Emin değilim ama googledan araştırdım doktora falan sordum mantar dediMantar olduğuna emin miyiz hpv vs olmasın ?