Geçmeyen vajinal mantar

kelebekyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
12
1
25
Ya benim yaklaşık 4 buçuk aydan beri geçmeyen vajinal mantarım var. Annemlere söyledim fakat cinsel yolla bulaştığını söyleyemedim. Doktorada bu durumu izah edemem annemler yanımda geliyor. 19 yaşımda olmama rağmen söyleyemiyorum. Doktorada söylemesem cinsel yolla bulaştığını birşey olur mu? Bu arada 2 tane fitik ve ilaç tedavisi kullandım bitiyor gibi oluyo 1 2 haftaya tekrarlıyor lütfen yardımcı olur musunuz çok acı çekmeye başladım.

Evli misin bekar mısın ? Ben orayı anlayamadım, utandığın için mi söyleyemiyorsun gizlemek zorunda olduğun için mi

Evli misin bekar mısın ? Ben orayı anlayamadım, utandığın için mi söyleyemiyorsun gizlemek zorunda olduğun için mi
Evli değilim hem utanıyorum hemde tecavüze uğradım ondan söyleyemiyorum. Konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın bu cinsel yolla bulaştığını söylemesem de verilen ilaçla etki edermi falan diye işte

Kaçarın yok bu konuda. Doktora gittiğin anda sana sorular sorucak ve cevapların doktor için inandırıcı olmayabilir. Yapılacak tahlillerde de çıkar diye düşünüyorm ayrıca
Tecavüze uğradığını ailenle nasıl paylaşmıyorsun, nasıl bi ihmal bu? Hiç olmazsa psikolojik bi destek alsan ?

Ya işte bir kere gittim fitil verdi cinsel ilişkiye girdin mi dedi bende hayır dedim. Bu fitil iyi gelmezse örnek alalım falan dediler. Örnekte başka bi erkekten bulaştığı görünmez bence hem ben ilişkiye girmedim diyeceğim yine ilaç uygulaması verirler

Şeyden korkuyorum ilişkiye girmedim diyince başka ilaçlar vericek diye yani mesela dozajı düşük olan ilaçlar gibi

Şeyden korkuyorum ilişkiye girmedim diyince başka ilaçlar vericek diye yani mesela dozajı düşük olan ilaçlar gibi
İlişki yaşadığını söyleyebilirsin. Hasta ve doktor arasındaki özel 1. derece yakını olsa da paylaşılmaz hasta istemediği sürece. Annenin seninle birlikte doktorun odasına girmemesi yeterli.
Şuan boşa kullandığın ilaçlardan daha fazla verim alırsın. Doktor yanlış teşhis koyup yanlış tedavi uyguluyor senin verdiğin eksik bilgi yüzünden..

Doktordan cikinca annen de giriyorsa telefonla arayıp söyle ailene söylemezler. Tecavüze ugrayan birisi mantarımı düşünüyor allah askina ya?

Doktordan cikinca annen de giriyorsa telefonla arayıp söyle ailene söylemezler. Tecavüze ugrayan birisi mantarımı düşünüyor allah askina ya?
Hanımefendi nasıl bir acı yarattığını bilseniz böyle konuşmazdınız. İnsan idrar yaparken ne kadar acı yaşıyor biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?

Hanımefendi nasıl bir acı yarattığını bilseniz böyle konuşmazdınız. İnsan idrar yaparken ne kadar acı yaşıyor biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?
Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin anlasilmasi.

Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin anlasilmasi.
Normal değil mi zavallı kız kim bilir nasıl acı çekiyor da ilişkiye girdiğini söyleyemiyor. Ve o yüzden sorunu çözülemiyor. Ne yapsın kendini yerden yere mi atsın, burası Türkiye halen bu yüzden kadın cinayetlerinin yaşandığı bir yerde yaşıyoruz.

Evet biliyorum. Kullanilan ilaclarida biliyorum. Konu sahibinin merakı ilac falan degil iliskiye girip girmediginin

Evet o yüzden o kişi cezasini cekmeli! Tecavüzden daha fazla canini acitiyor olamaz herhalde

Bu arada korkma eger mantarsa verilen her ilac aynı. Doktor eger mantar dediyse tabiki. Genelde gece yatmadan fitil olarak atılıyor.

Tek başınıza gitme imkanınız var mı? Doktora doğrusunu söylemek tedavinin akışını değiştirebilir belki başka hastalık vardır. Hep onun için test filan da yapar. Smear alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…