- 7 Mayıs 2022
- 24
- 4
- 16
- 29
- Konu Sahibi merakettimdegeldim
-
Maalesef bende de aynı sıkıntılar var beyaz o kadar yoğun oluyoki arada ağrıda oluyo ama enfeksiyon yok diyolar psikolojim bozulduBirçok kez doktora gittim artık usandım bu durumdan eşim de muayene oldu enfeksiyon da mantar da yok denildi ikimize de en son gittigimizde,fakat benim kokulu akıntım var ve ilişki de beyaz krem şeklinde bir akıntı türü benden eşime sürülüyor. Fitil kullandım antibiyotik tedavisi ile birlikte ama geçmiyor hâlâ lütfen deneyimleriniz varsa bilgilendirir misiniz beni de ( 3 aylık evliyim)
Gerçekten işe yarıyor mu mantarı kesti miHergün sarımsak yutuyorum 8 e bölüp bol su ile enfeksiyonumu dökmeye başladım deneyin alerjiniz yoksa , ağrılarım bitti ben memnun kaldım
İşe yarıyor mu acabaNioli yağı kullanmanı tavsiye ederim bende de aynı sorunlar vardı nioli yağı kullanmaya başladıktan sonra problemim kalmadı
Gerçekten işe yarıyor mu mantarı
Mantar sorunu geçti miBenim düzeldi
Hergün sarımsak yutuyorum 8 e bölüp bol su ile enfeksiyonumu dökmeye başladım deneyin alerjiniz yoksa , ağrılarım bitti ben memnun kaldım
Bir ay düzenli kullandım hala ara ara yutuyorum artık olarak kuru dut yiyorum çok şükür bana iyi geldiKaç gün devam ettiniz yutmaya.ben 6 gündür yutuyorum nezaman etki edecek kasigimdaki ağrı geçmiyor.
Mantar sorunum yoktu enfeksiyonum vardı çok şifdetliydi sürekli artıyordu bir sürü ilaç kullanmama rağmen sarımsak düzelmeme yardımcı olduMantar sorunu geçti mi
Bir ay düzenli kullandım hala ara ara yutuyorum artık olarak kuru dut yiyorum çok şükür bana iyi geldi
Enefeksiypn dediğiniz ne ne rahatsızlığınız olduMantar sorunum yoktu enfeksiyonum vardı çok şifdetliydi sürekli artıyordu bir sürü ilaç kullanmama rağmen sarımsak düzelmeme yardımcı oldu
İdrar yolu enfeksiyonu oldum ben çok sancım ve akıntım vardı lökosit değerlerim antibiyotik kullanmama rağmen yükseliyordu bir türlü geçmiyordu bende sarımsak yemeye ve kuru dut yemeye başladım faydasını gördüm çok şükürEnefeksiypn dediğiniz ne ne rahatsızlığınız oldu
Akıntım benimde çok fazla yeşilimsi geliyor bende içsen işe yarar mı kiİdrar yolu enfeksiyonu oldum ben çok sancım ve akıntım vardı lökosit değerlerim antibiyotik kullanmama rağmen yükseliyordu bir türlü geçmiyordu bende sarımsak yemeye ve kuru dut yemeye başladım faydasını gördüm çok şükür
Alerjin yoksa sarımsak çok faydalı hergün suyla yut küçük küçük parçalara böl öyle kullan daha rahat yutuluyorAkıntım benimde çok fazla yeşilimsi geliyor bende içsen işe yarar mı ki
Bende çok işe yaradı çevremde kullananlar da çok memnunİşe yarıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?