• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Geçmeyen sivilcelerim için ne önerirsiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bir arkadaşım sivilcelerin üzerine kulak temizleme çöpüylee az miktarda sirke ruhu sürmemi önerdiii:27:
Çok iyi gelmiş onaa:26:

bende 24 yaşıma geldim yaklaşık 7 yıldır zoretanin ve türevleri hariç tüm ilaçları denedim. hem de 4-5 yıl arayla 2 kez sonuç yine aynı.bıktım artık. son çare onlar kaldı,çekiniyorum onları kullanmaya da. her kafadan bir ses çıkıyor :S ve doktorlarda bir daha çıkmayacağına garanti veremiyorlar :S

Merhaba.Ben de 20li yaşlarıma kadar sivilce problemi yoktu.yüzüme yaptığım ağdadan sonra birden sivilcelenmeye başladım.sonrasında birdaha ağda falan yapmadım fakat sivilcelerimde geçmedi.adet dönemlerinde oldukça arttılar.bir haftadır dr.ibrahim Saraçoğlu'nun verdiği kürü uyguluyorum ve adet dönemime girmiş olmama rağmen gözle görülür azalma sönme var sivilcelerimde. Nerdeyse geçmek üzereler.bir fincan doğal sade soda ve bir fincanda elma sirkesini karıştırıp pamukla yüzüme uyguluyorum.günde iki kere sabah ve akşam.bir saat bekletip yıkıyorum.sirkenin doğal olmasına dikkat etmek gerek normal sirkelere göre biraz daha pahalı.ama bence değdi ben bu kürü sevdim.

canım bu karışımı ne kadar zamandır kullanıyorsun? ne kadar süre sonra sonuç aldın acaba bilgilendirir misin. 2si de çok faydalı etkili olabileceğini düşünüyorum başlamalıyım bende

Daha önce kullandım sankii,,hatırlayamıyorumdaa
sonuçlarını benimlede paylaş canımm

mrblar yine ben :) güzel sonuçlarla gelmek isterdim ama malesef ki malesef belki erken daha iyi sonuç alabilmek için ama hiç bi gelişme de göremedim ne yazık ki :( yeni çıkan siviceler için belki iyi gelebilir lakin bnm problemim izler ve şimdiye kadar faydasını alamadım bakalım doktora kontrole gittiğimde ne diyecek :) bi taraftanda yine araştırma içersindeyim bu aralar sudocreme takılmış durumdayım en yakın zamanda alıp denemek istiyorum (yine yazarım buralarda takipte olucam)

sudocremi bende çok araştrdm onu bulamynca başka pişik kremi aldım onu kullandm baktım bir şey olmadı sudocrem buldum aldım ve düzenli bi şekilde 2 ay kadar kullandım ondan da sonuç alamadım. lekelerimde hiç bir düzelme görmedim ben bıraktım o yüzden. tabi bu bendeki etkisi ,iyi gelenlerde vardır.

Ah kızlar şu sivilceden büyük bir problem var mı bilemiyorum ama kesinlikle canınızı sıkmayın bu sivilceler nasıl çıkıyorlarsa aynı şekilde mutlaka geçiyorlarda. Ben de sivilce problemiyle çok uğraştım ama KUR-TUL-DUUM . forever living diye bir marka var kızlar belki duymamışsınızdır aloe vera ürünleri üzerine süper bir marka ben işte foreverın propolis kremini kullandım ve sivilcelerim 15günde hızla geçmeye başladı. bu avon gibi katalogtan satış yapan bir marka o yüzden çevrenzde satış yapan birini bulmanız lazım ama ben bugün forumda bu ürünle ilgili bir başlık gördüm burada markanın kendi sitesinden alışveriş imkanı varmış siz de bir bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...vilcelere-izlerine-saglikli-kalici-cozum.html

canım ısotrexin diye bi jel var o izlere çok iyi geliyo dedi doktor. ben de aynı dertten muzdaribim. ben kullandım ama bana alerji yaptı o yüzden bırakmak zorunda kaldım. bi doktora danış canım sen

Pinhan1 yardımınaa ihtiyacımm varrrrrrrr:19::19::19:

Back
X