• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Geçmeyen sivilcelerim için ne önerirsiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hayatım gel sen beni dinle...
o su gerçekten çok iyi
imexten tut da kukurtlu sabun, limon yagı o krem bu tonik bi milyon tane şey denemiş ve hepsinde hüsran yasamış biri olarak soyluyorum bunu
ben o toniği yaptirdim (su yani) eczaneye evlenmeden evvel
4 yıldır yılda 1-2 muhakkak yaptiririm dolabimda durur acil durumlar için
2 günde kurutuyor sivilceyi
yani bendeki etkisi bu :)
inşallah senin de işine yarar
hassasiyet yoksa cildinde muhakkak dene

Bu karışımdan korktum açıkçasııı
Alkol aseton felan:18:
Ürküttü benii
Denemekte istiyorumm
Her eczane yapar mı bu karışımı
Birde nasıl kullanacağımm

hayatım gel sen beni dinle...
o su gerçekten çok iyi
imexten tut da kukurtlu sabun, limon yagı o krem bu tonik bi milyon tane şey denemiş ve hepsinde hüsran yasamış biri olarak soyluyorum bunu
ben o toniği yaptirdim (su yani) eczaneye evlenmeden evvel
4 yıldır yılda 1-2 muhakkak yaptiririm dolabimda durur acil durumlar için
2 günde kurutuyor sivilceyi
yani bendeki etkisi bu :)
inşallah senin de işine yarar
hassasiyet yoksa cildinde muhakkak dene

Kübram katılıyorum arkadasın yorumuna ..
Bende dururdu dolapta bi sivilce çıkarsa hemen sürerdim üstüne kuruturdu..
Ama doktora danış sen yine :34:
Aslında bende yaptırayım ya acil durumlarda cidden ii oluyor.

Bu karışımdan korktum açıkçasııı
Alkol aseton felan:18:
Ürküttü benii
Denemekte istiyorumm
Her eczane yapar mı bu karışımı
Birde nasıl kullanacağımm

hayatım sitede arat konuyu bul ve oku yorumları
eczacıma sordum sürekli kullanmamak (yani yıllarca bırakmadan devam etmek gibi) dısında bir zararı olmayacagini söyledi
ayrıca aseton yerine salisilik asit kattırabilirsin karisima
ben oyle yapiyorum
alkol ise zaten kullandıgımız hemen hemen butun cilt temizleme - krem vb. gibi ürünlerde az da olsa var ne yazık ki...

hayatım sitede arat konuyu bul ve oku yorumları
eczacıma sordum sürekli kullanmamak (yani yıllarca bırakmadan devam etmek gibi) dısında bir zararı olmayacagini söyledi
ayrıca aseton yerine salisilik asit kattırabilirsin karisima
ben oyle yapiyorum
alkol ise zaten kullandıgımız hemen hemen butun cilt temizleme - krem vb. gibi ürünlerde az da olsa var ne yazık ki...

Tamam canım konuyu buldum inceliyorum çok teşekkürlerrr

21 Yaşıma giricem hala sivilcelerden kurtulamadım kızlar
Gitmediğim doktor,denemedigim kremler haplar kalmadı:18:
Doktorlar ergenlik sivilcesi oldugunu söylüyor
Kimi insanın ergenlik sivilceleri geç çıkarmış
Benimkilerde onlardanmış:5:
Lütfen yardım edin bildiginiz önerebileceğiniz birşeyler var mıı?
Psikolojim çok bozulduuuu:5:

geçmiş olsun canım, bende sivilcelerden çok çektim yıllarca her türlü bitkisel yada kozmetik denemediğim kalmadı ama artık çok şükür kurtuldum bana çok önerilen bir dermatoloğa gittim ve bana verdiği ilaçlar sayesinde atlattım.Arada tek tük çok ufak çıktığı oluyor ama iltihaplı filan değil şimdiki halimden eskiye göre çok memnunum.Eczaneye yaptırılan tonik tarzı bir sıvıdan bahsetmişler tamamını okumadım ama zamanında bende bu konuda meşhur bir eczaneden aldım öyle bir tonik özel yapılıyordu cidden çok etkiliydi ama o da geçici çözümdü. Sana gittiğim doktoru önerebilirim istersen kesin ya da kesine yakın bir sonuç almak istiyorsan.Dermatolog bence en etkili çözüm bu konuda.

geçmiş olsun canım, bende sivilcelerden çok çektim yıllarca her türlü bitkisel yada kozmetik denemediğim kalmadı ama artık çok şükür kurtuldum bana çok önerilen bir dermatoloğa gittim ve bana verdiği ilaçlar sayesinde atlattım.Arada tek tük çok ufak çıktığı oluyor ama iltihaplı filan değil şimdiki halimden eskiye göre çok memnunum.Eczaneye yaptırılan tonik tarzı bir sıvıdan bahsetmişler tamamını okumadım ama zamanında bende bu konuda meşhur bir eczaneden aldım öyle bir tonik özel yapılıyordu cidden çok etkiliydi ama o da geçici çözümdü. Sana gittiğim doktoru önerebilirim istersen kesin ya da kesine yakın bir sonuç almak istiyorsan.Dermatolog bence en etkili çözüm bu konuda.

Tabiii önerebilirsinnn
Özelden atabilirsinn doktorun ismini

Evet malesef 1oo mesaj engeli var.
Buradanda yazabilirsin sanırım

peki yazayım amaç sonuçta yardımlaşmak.. Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesi'nde Şehriyar Nazari var doktorum oydu nettende araştırabilirsin kendisini baya hastası mevcut ve beni sivilcelerden kurtaran adam..

peki yazayım amaç sonuçta yardımlaşmak.. Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesi'nde Şehriyar Nazari var doktorum oydu nettende araştırabilirsin kendisini baya hastası mevcut ve beni sivilcelerden kurtaran adam..

Gaziosmanpaşa şafak hastanesini iyi biliyorummm
Ameliyat olmuştum orda

selam kızlar, benimde yüzümde tek tük cıkardı, bu ara iş derdi ev tasınması yok nişan telasları derken baktım benim sivilceler tek tük degil 3 4 taneye cıktı. biride deri altı sivilcesiydi. sıkmaya calıştım cıkramadım yanagım yara oldu, 3 gün sonrada kist gibi oldu salaklık edip igne batırdım. neyseki patladı ancak dermotolga gittim. amcam gençlik işte deyip güldü =) azitro diye bir antibiyotik verdi 3 gün içip 1 hafta ara vererek 3 kutu bitiricekmişim. onun dısında ımex ve sıvex gece ve gündüz sürülen 2 kremde verdi. ilacı 2. içisim sönmüş sivilceler ufalmışlar baya. dermatologa görünün derim cildinizden en iyi o anlar :)

Mrhaba bende nefret ediyorum bu sivilcelerden.benim sadece yanaklarımda cıkıyor roaccutane da kullandım ama tekrarladı birde çıkan iz bırakıyor geçmiyor neler yapmadımki maskeler kremler o kadar param gitti sonuç sıfır. lekelerimde var kantaron yağı aldım sivilcelerim kan kırmızısına döndü anlamadım. şimdi aha lı bir krem kullanıyorum en azından kızarıklığını alıyor. Allah beterinden saklasın şifa versin inş.

selam kızlar, benimde yüzümde tek tük cıkardı, bu ara iş derdi ev tasınması yok nişan telasları derken baktım benim sivilceler tek tük degil 3 4 taneye cıktı. biride deri altı sivilcesiydi. sıkmaya calıştım cıkramadım yanagım yara oldu, 3 gün sonrada kist gibi oldu salaklık edip igne batırdım. neyseki patladı ancak dermotolga gittim. amcam gençlik işte deyip güldü =) azitro diye bir antibiyotik verdi 3 gün içip 1 hafta ara vererek 3 kutu bitiricekmişim. onun dısında ımex ve sıvex gece ve gündüz sürülen 2 kremde verdi. ilacı 2. içisim sönmüş sivilceler ufalmışlar baya. dermatologa görünün derim cildinizden en iyi o anlar :)

İmex ondan suanda bendede var canım hemde üç kutuu doktor yazmıştı 3 kutu
Baya bir ara verdim ara verince tekrar cıktılar
Sürekli krem kullanmaktanda nefret ediyorumm

Mrhaba bende nefret ediyorum bu sivilcelerden.benim sadece yanaklarımda cıkıyor roaccutane da kullandım ama tekrarladı birde çıkan iz bırakıyor geçmiyor neler yapmadımki maskeler kremler o kadar param gitti sonuç sıfır. lekelerimde var kantaron yağı aldım sivilcelerim kan kırmızısına döndü anlamadım. şimdi aha lı bir krem kullanıyorum en azından kızarıklığını alıyor. Allah beterinden saklasın şifa versin inş.

Canım ya kızarıklık bendede cok oluyor
Mesela sabah uyandıgımda yüzümdeki sivilceler kaybolmuş oluyor
Yüzümü yıkadıgımda kırmızı kırmızı hemen beliriyorlarr
Bunu geçirmenin bir çaresi yokmuu
Kızarıklıgımı alıyor demişşin kremi tam olarak yazabilirmisin bana
Bende bir araştırayımm??

sivilcelerle benimde başım dertte arkadaşlar ben ergenliğimde bile bu kadar uğraşmamıştım bunlarla bu sene ne olduysa yüzümden eksik olmuyorlar sağolsunlar:) ve artık yüzümde iz bırakmadanda geçmiyorlar yüzüm sivilce izleriyle doldu artık dışarı kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum hangi doğal yöntemi uyguladıysam da faydasını göremedim en sonunda doktora gittim ısotrexin adında jel verdi daha önce sivilceleri araştırdıgımda netten ilacı çok okumuştum ama hiç kullanmamıştım bakalım inş faydasını görürüm bugün kullanmaya başlıcam sonuçlarını yazarım

İmex ondan suanda bendede var canım hemde üç kutuu doktor yazmıştı 3 kutu
Baya bir ara verdim ara verince tekrar cıktılar
Sürekli krem kullanmaktanda nefret ediyorumm

Canım ya kızarıklık bendede cok oluyor
Mesela sabah uyandıgımda yüzümdeki sivilceler kaybolmuş oluyor
Yüzümü yıkadıgımda kırmızı kırmızı hemen beliriyorlarr
Bunu geçirmenin bir çaresi yokmuu
Kızarıklıgımı alıyor demişşin kremi tam olarak yazabilirmisin bana
Bende bir araştırayımm??

cnm marka vermk yasak değil demi adını yazim

Merhaba.Ben de 20li yaşlarıma kadar sivilce problemi yoktu.yüzüme yaptığım ağdadan sonra birden sivilcelenmeye başladım.sonrasında birdaha ağda falan yapmadım fakat sivilcelerimde geçmedi.adet dönemlerinde oldukça arttılar.bir haftadır dr.ibrahim Saraçoğlu'nun verdiği kürü uyguluyorum ve adet dönemime girmiş olmama rağmen gözle görülür azalma sönme var sivilcelerimde. Nerdeyse geçmek üzereler.bir fincan doğal sade soda ve bir fincanda elma sirkesini karıştırıp pamukla yüzüme uyguluyorum.günde iki kere sabah ve akşam.bir saat bekletip yıkıyorum.sirkenin doğal olmasına dikkat etmek gerek normal sirkelere göre biraz daha pahalı.ama bence değdi ben bu kürü sevdim.

Bende uzun zamandır sıkıntı çekiyordum roaccutane kullandım geçti, tedavim bitti ama hala yardım alıyorum site benim değil isterseniz bir göz atın onlara danışın derim Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım
Canım bu ilacı kullanacak derecede ilerlemiş sivilcelerim yok
Yardımın için teşekkür ederim:34:

sivilcelerle benimde başım dertte arkadaşlar ben ergenliğimde bile bu kadar uğraşmamıştım bunlarla bu sene ne olduysa yüzümden eksik olmuyorlar sağolsunlar:) ve artık yüzümde iz bırakmadanda geçmiyorlar yüzüm sivilce izleriyle doldu artık dışarı kapatıcı kullanmadan çıkamıyorum hangi doğal yöntemi uyguladıysam da faydasını göremedim en sonunda doktora gittim ısotrexin adında jel verdi daha önce sivilceleri araştırdıgımda netten ilacı çok okumuştum ama hiç kullanmamıştım bakalım inş faydasını görürüm bugün kullanmaya başlıcam sonuçlarını yazarım
Daha önce kullandım sankii,,hatırlayamıyorumdaa
sonuçlarını benimlede paylaş canımm

cnm marka vermk yasak değil demi adını yazim
Degildir sanırım canım,istersen özel mesaj olarak söyleyebilirsinn
Merhaba.Ben de 20li yaşlarıma kadar sivilce problemi yoktu.yüzüme yaptığım ağdadan sonra birden sivilcelenmeye başladım.sonrasında birdaha ağda falan yapmadım fakat sivilcelerimde geçmedi.adet dönemlerinde oldukça arttılar.bir haftadır dr.ibrahim Saraçoğlu'nun verdiği kürü uyguluyorum ve adet dönemime girmiş olmama rağmen gözle görülür azalma sönme var sivilcelerimde. Nerdeyse geçmek üzereler.bir fincan doğal sade soda ve bir fincanda elma sirkesini karıştırıp pamukla yüzüme uyguluyorum.günde iki kere sabah ve akşam.bir saat bekletip yıkıyorum.sirkenin doğal olmasına dikkat etmek gerek normal sirkelere göre biraz daha pahalı.ama bence değdi ben bu kürü sevdim.
Canım bi arkadasım bana sirke kullan dedi
Yalnız sirke degil özünü kullan dedii
Acaba kalıcı bir çözüm müü

Back
X